- 24 Mayıs 2018
- 28
- 14
- 8
- 34
kızlar naptınız haberdar edin bizi de. ben iğneden sonraki 13. günümdü bugün eczaneden test aldım yaptım negatif. hep sandım var 2 gündür midem bulanıyor ara ara ama adet olucak gibi hissediyoeum. kandırmıyorum kendimi artıkInşallah canım çok istiyorum hayırlısıyla bugünde sabah kasik ağrısı ile uyandım ben pazartesi progesteron baktırıcam salida evde test yaparim
Benim bugün 11. Günüm progesteron baktirdim sonuc daha cikmadi yarinda evde test yaparim insallah cikar. Sende yarin ilk idrarla tekrar test yap inşallah bebiş vardır. Belirtilerin var mi?kızlar naptınız haberdar edin bizi de. ben iğneden sonraki 13. günümdü bugün eczaneden test aldım yaptım negatif. hep sandım var 2 gündür midem bulanıyor ara ara ama adet olucak gibi hissediyoeum. kandırmıyorum kendimi artık
Sonuc?Benim bugün 11. Günüm progesteron baktirdim sonuc daha cikmadi yarinda evde test yaparim insallah cikar. Sende yarin ilk idrarla tekrar test yap inşallah bebiş vardır. Belirtilerin var mi?
Catlatma ignesinden sonra sadece iliskiye girdiniz di mi? Hastanede herhangi bir sperm nakli yapildi mi size?kızlar naptınız haberdar edin bizi de. ben iğneden sonraki 13. günümdü bugün eczaneden test aldım yaptım negatif. hep sandım var 2 gündür midem bulanıyor ara ara ama adet olucak gibi hissediyoeum. kandırmıyorum kendimi artık
Sperm nakli ileri asama diye biliyorum senin sadece gun asiri iliskiye girmen lazimCatlatma ignesinden sonra sadece iliskiye girdiniz di mi? Hastanede herhangi bir sperm nakli yapildi mi size?
Hadi insallah bu topik ugurlu gelir benim yarin belli olacak igne olup olmayacagim sag da 21 mm yumurta varmis insallah catlrBenim bu ay ilk klomen ve iğne tedavimdi ve sanırım kesin olmamakla beraber gebeyim..
İkiz olacağını hiç düşünmüyorum :)
İnşallah canım..Hadi insallah bu topik ugurlu gelir benim yarin belli olacak igne olup olmayacagim sag da 21 mm yumurta varmis insallah catlr
Test yaptin mi senn baya olusmus ya benim 2 tane o da biri 15 catlamaz dedi doktorİnşallah canım..
Benim de sadece büyük olan yumurtalarım 18 ve 20 idi sanırım..
Diğerleri ufaktı 10-14-15 diye..
Hangisi çatladı da bebeiş oldu bilmiyorum :)
Sana da nasip olsun inşallah:)
Doktorum o 5 taneye bi de "az" dedi şok oldum ben..Test yaptin mi senn baya olusmus ya benim 2 tane o da biri 15 catlamaz dedi doktor
Hadi insallahDoktorum o 5 taneye bi de "az" dedi şok oldum ben..
"Yumurtaların az ama kaliteli" demişti.
Daha ne kadar yumurtlayacaktım acaba bilmiyorum..
Ben ilk testimi iğneden sonra 11. gün yaptım negatifti hiçbişi yoktu..
12. gün çok hayalet bi çizgi vardı pembe..
Bu sabah yaptım bir tık daha koyu idi..
Sanırım gebeyim ama daha kesin bişi yok canım..
Hadi bakalım..Bende bugün klomene başladım 5 gün içeceğim günde bir tane içeceğim salı günü öğleden sonra gel dedi idrarını tut yapma dedi sıkışık ol dedi ultrasonla bakcam dedi bakalım kızlar ne olacak hiç bişwyden yana umudum kalmadı ama yine de Allah'tan ümit kesilmez
Hadi bakalım..
Bu sefer olsun inşallah..
progestan 14,12 cikti canim testte yaptim ama hala negatif bugun 13 gunSonuc?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?