Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Inşallah canım çok istiyorum hayırlısıyla bugünde sabah kasik ağrısı ile uyandım ben pazartesi progesteron baktırıcam salida evde test yaparim
kızlar naptınız haberdar edin bizi de. ben iğneden sonraki 13. günümdü bugün eczaneden test aldım yaptım negatif. hep sandım var 2 gündür midem bulanıyor ara ara ama adet olucak gibi hissediyoeum. kandırmıyorum kendimi artık

Benim bugün 11. Günüm progesteron baktirdim sonuc daha cikmadi yarinda evde test yaparim insallah cikar. Sende yarin ilk idrarla tekrar test yap inşallah bebiş vardır. Belirtilerin var mi?

Kizlar asilama isleminde vucuda hamilelik hormonu verildigi icin kendinizi oyle hissediyorsunuz asilamadan 14 gun sonra bu sahte gebelik hormonu vucuttan atiliyor doktorlar bu yuzden 14 gun sonra gebelik testi yapilmasini istiyoryani siz 14 gun dokmadan test yapip cift cizgiyi gorseniz bile bu hamile oldugunuz anlamina gelmiyor cok gordum oyle 14 gun dolmadan test yapip hamileyim diye gezen 14. Gunde tek cizgi goreni ben progestani son gebeligimde kullanmistim bu ilac bebegin tutunmasini kolaylastiriyor ama tabi bi suru yan etkisi de var

Catlatma ignesinden sonra sadece iliskiye girdiniz di mi? Hastanede herhangi bir sperm nakli yapildi mi size?

Kızlar gecen ayda iki yumurtam var diye gelmistim maalesef regl oldum tekrar ve son kez klomen kullandim yine iki yumurtam var bugun catlatma ignemi oldum insallah sonuncuda tutar artik

Canlar dun doktora gittim sag yumus 21 cm olmus sol da 15 15 buyuk ihtimal catlamaz diyor yarin icin kontrole cagirdi yine sagdaki catlamis mi diye ama sag tarafim cok agriyo kesin çatlıyor bence size sorum 1 sol yumurta da catlar mi 2 ayiptir soylemesi iliski önerileriniz var mi

Benim bu ay ilk klomen ve iğne tedavimdi ve sanırım kesin olmamakla beraber gebeyim..
İkiz olacağını hiç düşünmüyorum :)

Hadi insallah bu topik ugurlu gelir benim yarin belli olacak igne olup olmayacagim sag da 21 mm yumurta varmis insallah catlr
İnşallah canım..
Benim de sadece büyük olan yumurtalarım 18 ve 20 idi sanırım..
Diğerleri ufaktı 10-14-15 diye..
Hangisi çatladı da bebeiş oldu bilmiyorum :)
Sana da nasip olsun inşallah:)

Test yaptin mi senn baya olusmus ya benim 2 tane o da biri 15 catlamaz dedi doktor
Doktorum o 5 taneye bi de "az" dedi şok oldum ben..
"Yumurtaların az ama kaliteli" demişti.
Daha ne kadar yumurtlayacaktım acaba bilmiyorum..
Ben ilk testimi iğneden sonra 11. gün yaptım negatifti hiçbişi yoktu..
12. gün çok hayalet bi çizgi vardı pembe..
Bu sabah yaptım bir tık daha koyu idi..
Sanırım gebeyim ama daha kesin bişi yok canım..

Hadi insallah

Bende bugün klomene başladım 5 gün içeceğim günde bir tane içeceğim salı günü öğleden sonra gel dedi idrarını tut yapma dedi sıkışık ol dedi ultrasonla bakcam dedi bakalım kızlar ne olacak hiç bişwyden yana umudum kalmadı ama yine de Allah'tan ümit kesilmez

Hadi bakalım..
Bu sefer olsun inşallah..

Yine ben geldim kızlar bu ayda 2.klomen denedim o da olmadı çünkü adetin 5 gün var hep yazıları okudum vede düzgün oldun diye Prof a gittim ne takip etti ne de çatlama iğnesi yaptı ..5 gün sonra adet olmazsam son kez giderim sanırım çünkü beni hiç sizler gibi takip etmedi çok rahatı ...size çok özenli davranmis bazı doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…