Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Canım doktorunu değiştir o zaman hiç zaman kaybetme ben de de aynı doktor vardı geçen ay gittim çok ilgisizdi çok sacmalıyordu simdi ise doktorumu değiştirdim başka Dr gidiyorum ve klomene tekrar başladım salı günü tekrar gel dedi idrarın sıkışık olsun dedi idrarını yapma dedi ultrasonla bakcam dedi bakalım hayırlısı dun başladım klomene 5gün içeceğim günde 1 tane öyle canım

Z Zeynepermurat27 cnm ben özel e gidiyom. ...guveniyodum ama ne bilim çok galesiz geldi...ben bi daha klomen kullanmak istemiyom çünkü yumurta takibi yapilmadgndan büyüyüp buyumedgi bile belli değil. .5 gün sonra adet olursam da asilama neyse ona başlayalım dicemm. ..Bu arada klomen acaip yogun adet yapiyo bn de ilk kez Mayıs da kullandim günde 5 6 Ped degistim

Doğru canım ben de de yoğun adet olmuştu bakalım hayırlısı

Son 5 günü sayiyom zaten 30 31 günü buluyo benimki...sonra yine yogun adet görürüm. Yaşım gelmiş 31 e ...ben hemen çocuğum olur sanıyordum. N e kadar zor hersey

Olur yani sıkıntı etme her şeyin hayırlısı olsun canım sen kaç senelik evlisin ne zamandır tedavi görüyorsun kusura bakma canım böyle soruyorum ama inan anlamak için

Z Zeynepermurat27 cnm 1.5 yıllık evliyim zaten 2 aydır kloemen e başladım ilk kez mayısta ama hiç korunmadim 1.5 yıldır ama doktor 1 yıl geçmeden tedaviye baslamadilar çok saçma .ben zaten anormal bişey olduğunu anlamistim çünkü hiç korunmadim

Gunaydin kizlar bende 6aydir klimen kullaniyorum. Cok sukur buay sol tarafinda yumurta yakaladik.. Benim sag tupum kapali.2 tumyrta var cok sukur ama yumyrtalarin birtanesi cok buyumus 29mm olmus digeri 16mm idi. Doktorum cok buyudugu icin igne vermedi kendiliginden catlasin dedi 1 hafta gun asiri ilski dedi...hayirlisi bakalim

Bende hiç korunmadım canım bende 1 sene oldu gecen ay evliliğim bende gecen ay başladım klomene ama doktorum bilgisizdi yumurta takibi filan hiç yapmadı o yüzden Dr değiştirdim canım gecen salı gittim alttan muayene etti ve klomen yazdı sanset 500 mg diye hap yazdı urocare diye tozlu suya atıp içilen ilaçtan yazdı öyle canım bakalım hayırlısı artık inşallah olur ya çok istiyorum valaaa Rabbim herkese versin

Sanset ve urocare ne ilacı cnm...? Benimki Prof ve de stres yapmamak için takip etmedi ama çok rahat birakti

O ilaçlar canım enfeksiyon için idrar yolu enfeksiyonu ve idrara fazla çıkma yani lavaboya çok gittiğim için yazdı birde klomen yazmıştı onları kullanıyorum canımmm

merhaba kizlar ben gecen ay kimyasl gebelk yasamstm knmm 14. gunr kadr drvam etti dr progestan vermsti iki gun kullanp tkrr beta testi yapmami istemisti ve 3.80 cikmisti ve dr da gorunmedm bayrm tatil vs araya girdi ve simdi de adetimjn ikinci gunu ama kanamm yok sadece lavabida temzlyncr görünüyor bugn boyle olmaya basladi. klomenden sonra ki agrilarm yok cok az var neredeyse. bi haftadir progestn kullanmiyormda ama bugin kullanamya basladim dogru mu yapiyorm blmiyorm simdi dusuk tehlikesdnden korkiyorm ama adette olabilrm progestan kullanmam ne kadar dogru ?

Son düzenleme:
kizlar 24 mm yumurta olusmus sabahki ovulasyon igne vurmadan onceki ilk 5 dakka net bisey çıkmamıştı asagidaki igneden sonraki 5 saniye de cikti igneden dolayi mi boyle catlamak uzere oldugu icin mi acaba

Sperm nakli ileri asama diye biliyorum senin sadece gun asiri iliskiye girmen lazim
Cnm benim tekrarlayam dusuklerim var ve sorun esimdeymis o yuzden spermlerin yikanmasi gerekiyo yanindirek sperm nakletcekler bana catlatma ignesinden sonra normal iliskiyle 3 kez hamile kaldim doktorlar kalitesiz spermlerin denk geldigini ve yumurtayi yeterli sekilde dolleyemedigini soyledi

Canim benim 3 dusugum.var ve son dusukte bebegin degerlerinin dustugunu anlayinca doktor kesti progestani o ilac bebegin rahme tutunmasi icin doktora danismadan kullanmankn sana hicbir faydasi olmaz bence ilaci birakki rahim bi rahatlasin kendine gelsin

Bu resmi gordum ya kaybettigim bebeklerim geldi aklima insallah hamilesindir ama buuk ihtimalle ignenin etkisindendir diye dusunuyorum. Yumurta catlayip iliski olduktan 2 hafta sonra gercek sonucunu ogrenebilirsin diye biliyorum. Ben hep ovulasyondan 2 hafta sonra ogrnmistim gebeliklerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…