- 4 Haziran 2018
- 336
- 170
- 23
- 27
Insallah guzel sonuclar alirsin canim. Benimde bugun igneden sonra 10. Gunum. Bugun test yaptim ignenin etkisi gecmis mi diye, cizgi cikmadi gecmis etkisi
Benimde 2 defa olmadı bakalım bu ay ne olacak. sabah bel karın ağrısıyla uyandım, bacaklarımda ağrıyor adet öncesi böyle olurdum. ama daha 9 gün var.Himm insallah tutar canim benimki gecen ay tutmadi bu ay tekrar basladim tedaviyr oyle canim
Insallah hayirli haberler alirsin canimBenimde 2 defa olmadı bakalım bu ay ne olacak. sabah bel karın ağrısıyla uyandım, bacaklarımda ağrıyor adet öncesi böyle olurdum. ama daha 9 gün var.
İnşallah canımInsallah hayirli haberler alirsin canim
Tekrar klomen kullandim 5 gun gunde 2 tane sabah aksam ve gecen gun kontrole gittim yumurtalik olusmamis galiba doktor bisey goremedi ışte glifor diye seker ilaci verdi onu kullanıyorum her aksam 1 tane birde gobekten fosfomisin diye ince igne gobekten vermisti gunde yarim vurundum yarin kontrole gidecegim tekrardan bakalim ne diyecekİnşallah canım
Ne guzel bende o bile yokcanimİlk klomenle hamile kalmıştım. Tek bebekti.
Ne guzel bende o bile yokcanim
Himmm hayirlisi herseyin canim benim nasipte varsa olur yoksa olmaz herseyin iyisini Allah bilir olur insallah Rabbim isteyen herkese hayirli sağlıklı evlat versinCanımm herşeyin hayırlısı. Malesef bebeğimin 8. haftada kalbi durdu.
Saglik olsun canım yeni ay yeni umutlar gelecek ay gelir belki bebeginbende 21 temmuzda vurundum iğneyi. Beklemedeyimmerhaba arkadaşlar. Ben de klomen+ çatlatma iğnesi kullandım. Ancak bugün iğnenin 15. günü ve regl oldum. Bu ilk denememdi, ancak insan yine de çık umutlanıyor. İnş hepimizin sağlıklı sıhhatli bebişleri olur..
Öyle canım yeni ay yeni umutlar vakti var demekki. Benim ilk tedavim degil gecen sene 3 catlatma 1 asılama tecrübem var olmadı bu sene tekrar basladım tedavşyeDenisss26.. ben de 18 Temmuzda, oldum çatlatma iğnesini..Ve dün reglim başladı. Hayırlısı olsun.Yarın için tekrar doktora gideceğim, bu benim ilk denememdi. İnş bu ay bana uğurlu gelir..Umarım sen de bebeğine en kısa süredw kavuşursun..
Himmm hayirlisi herseyin canim benim nasipte varsa olur yoksa olmaz herseyin iyisini Allah bilir olur insallah Rabbim isteyen herkese hayirli sağlıklı evlat versin
Bende bugun gittim kizlar sol yumos 10×10 olmus ne anlamda bilmiyorum gonal f igne verdi bugun vurunavagim birde yarin cumartesi tekrar kontrole gidecegim kkizlar gonal f nedir kullananlar var miAmin inş.
Hayirli haberler alirsin Insallah canimBen yumurtaları büyütsün diye klomen ile birlikte çörek otu da kullanmıştım. Adetin ilk günü çörek otunu aç karnına yiyordum ve yumurtalarım 2 tane gelişti. Biri 19 diğeri de 20. Dr çok beğendi ancak kısmet olmadı. Bu ayda tekrar başladım adetin ilk günğ çörek otuna.
hayrlısı olsn cnm inşallah.bu ay olur.benmde bu ay olmazsa bende denerm çörekotunu.Yumurtalar çatlamşmıydı cnm.bide progesteron bakmışmıydı doktor.benmde ymurtalar çatlamş prgsteronda güzel çktı.ama öle olupta hamile kalmayanda oluomş.Ben yumurtaları büyütsün diye klomen ile birlikte çörek otu da kullanmıştım. Adetin ilk günü çörek otunu aç karnına yiyordum ve yumurtalarım 2 tane gelişti. Biri 19 diğeri de 20. Dr çok beğendi ancak kısmet olmadı. Bu ayda tekrar başladım adetin ilk günğ çörek otuna.
cnm bana çatlatma iğnesi yapıldı, sonrada 32 saat sonra ilşki dedi. Zaten çok ağrıdığı için çatladma oldu..cnm bana ilşki sonrası da progestan fitil verd..hayrlısı olsn cnm inşallah.bu ay olur.benmde bu ay olmazsa bende denerm çörekotunu.Yumurtalar çatlamşmıydı cnm.bide progesteron bakmışmıydı doktor.benmde ymurtalar çatlamş prgsteronda güzel çktı.ama öle olupta hamile kalmayanda oluomş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?