Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Kız bu mübarek ayda bana yardım ettin Allahımda sana ne dileğin varsa yardım etsin inşallah :) Dediğin gibi yapıcam adetimin 3. günü başlıyorum Allah razı olsun.

Arkadaşlar merhaba biz de 9 aydır bebek bekliyoruz gelmedi . Doktora son gitmemde doktor klomen tedavisine başlayalım istersen dedi. Ve bir ay sonraki klomen için reçete yazdı eczane 260 tl aldı benden Doktor Da reçetedekileri al dolaba koy dedi. Sizinkiler de böyle mi yapıyor. Yani bebek tuttu diyelim ben ne yapacağım o ilaçları?

260 tl az bir para da değil ki

Klomen 2. Denemem 7 yumurtayla yine sonuç negarif deliricem eşimde de sorun yok neden tutmuyor anlamadım 1 tanesi bilemi tutmaz

Klomen 2. Denemem 7 yumurtayla yine sonuç negarif deliricem eşimde de sorun yok neden tutmuyor anlamadım 1 tanesi bilemi tutmaz
olmayınca olmuyor demekki inan bu süreç öyle zorki insan kafayı üşütür beklemekten snirden bende iğne oldum bekliyorum öyle

Çok zor gerçekten çok zor. Klomen ilk denemedeyim arkasına iğne tedavisi başlayacak Allahım inş. Sonuç pozitif olur. Niye buluşmuyor bu yumurtayla sperm kafayı yicem

Çok zor gerçekten çok zor. Klomen ilk denemedeyim arkasına iğne tedavisi başlayacak Allahım inş. Sonuç pozitif olur. Niye buluşmuyor bu yumurtayla sperm kafayı yicem
12 gün oldu bugun benim iğne olalı
test. yaptım silik cizgi cıktı acaba iğnenin etkisi mi

İğnenin etkisi 8-9gün sonra geçiyor diye biliyorum. Erken gebelik testi değilde kaset testlerle denediysen hamilesindir büyük ihtimal :)

Sakın umutlanma inş. Hamilesindir ama olmama durumunu Da düşün. Benim geçen ay hiç gecikmeyen reglim 2 gün gecikti. Umutlanmadım ama içten içe sevinmişim demek ki regl gelince dünya başıma yıkıldı.

Kızlar bir şey soracağım ben reglin 3 günü gidip klomene başladım. 5 gün sonra gel dedi o zaman yumurta takibi mi yapacak iğne vuracak mı tekrar çağıracak mı lütfen yardım edin yaşadığım yerle il arasında mesafe uzun helak oluyorum yolda. İğneyi burda yaptırsam olmaz mı

İğnenin etkisi 8-9gün sonra geçiyor diye biliyorum. Erken gebelik testi değilde kaset testlerle denediysen hamilesindir büyük ihtimal :)
maalesef 8/9 gün sonra gecmiyor en az 2 hafta sonra geciyor dün silik cıkan testim bugun yaptıgımda negatif cıktı hic ckmadı silik dahii iğnenin etkisi gitti yanii bu ayda hamile kalamadım cok mutsuzum (

reglin 5.günü klomen veriyor snra seni 2/3 günde bi çağırarak yumurta takibi yapıyor yumurtan belli bi mm oldugunda iğne veriyor göbekten sen kendin yapıyosun

maalesef 8/9 gün sonra gecmiyor en az 2 hafta sonra geciyor dün silik cıkan testim bugun yaptıgımda negatif cıktı hic ckmadı silik dahii iğnenin etkisi gitti yanii bu ayda hamile kalamadım cok mutsuzum (
En az 2 hafta uzun bir süre değil mi? Doktor bana 13-14 gün sonra belli olur gel test yaparız demişti. Benim 9.günüm henüz ama. Gebelik testim olmadığı için kontrol edemiyorum.

En az 2 hafta uzun bir süre değil mi? Doktor bana 13-14 gün sonra belli olur gel test yaparız demişti. Benim 9.günüm henüz ama. Gebelik testim olmadığı için kontrol edemiyorum.
iğnenin etkisi vucutta kalıyo canım 12.gün silik cktı 13.gün tamamen negatif daha 9.gunundeysen etkisi vardır test yapma hic daha snra yaparsın

İnsülin ve prolaktin hormonuna baktır cnm onlar da etkilidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…