- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
Bnde üç ay kullandım klomenle olmadı . Yumurta büyüyor çatlıyor ama gebelik olmadı .bnde iğneye geçtim bu ayÇok zor gerçekten çok zor. Klomen ilk denemedeyim arkasına iğne tedavisi başlayacak Allahım inş. Sonuç pozitif olur. Niye buluşmuyor bu yumurtayla sperm kafayı yicem
İnş. Güzel haberlerini alırızBnde üç ay kullandım klomenle olmadı . Yumurta büyüyor çatlıyor ama gebelik olmadı .bnde iğneye geçtim bu ay
İnşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbimİnş. Güzel haberlerini alırız
Aklıma tuhaf şeyler geliyor niye ben diye...çocuk istemeyen arkadaşım hamileyim dedi. Bi takım rahatsızlıkları da vardı. Benim eşimin hiçbir şeyimiz Yok. Ama olmuyor nedense aylar geçti yıllar geçmesinden korkuyorum. Hap veya iğne inş. Fayda sağlarİnşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Cnm birazda manevi düşün. Rabbim bir vakit belirlemiştir o vakit gelmeden olmaz . Demek zamanı var . Allah’a dua et tevekkül et sabırla bekle .unutma rabbim sevdiği kulların duasını almak için çok istedikleri şeyleri kolay kolay vermezmiş. Sabır ve duaAklıma tuhaf şeyler geliyor niye ben diye...çocuk istemeyen arkadaşım hamileyim dedi. Bi takım rahatsızlıkları da vardı. Benim eşimin hiçbir şeyimiz Yok. Ama olmuyor nedense aylar geçti yıllar geçmesinden korkuyorum. Hap veya iğne inş. Fayda sağlar
Çok haklısın aslında bunların hepsini bilen biriyim benim davranışımı başka bir arkadaşım sergilese ben de aynısını söylerim ama yoruldum canım çok yoruldum. 4 sene vajinusmus 9 ay bebek hep bekledim hep sabrettim hep dua ettim dayanamıyorum artıkCnm birazda manevi düşün. Rabbim bir vakit belirlemiştir o vakit gelmeden olmaz . Demek zamanı var . Allah’a dua et tevekkül et sabırla bekle .unutma rabbim sevdiği kulların duasını almak için çok istedikleri şeyleri kolay kolay vermezmiş. Sabır ve dua
Benim hormon testime normal dedi doktor. Fakat testin içinde bu iki hormona bakılmadı baktırsam mı acaba doktor gerek Yok dediİnsülin ve prolaktin hormonuna baktır cnm onlar da etkilidir
Kaç dk geçmişti. Bence umut etmebenim artık iğne etkisi gitmiştir 14 gün oldu bugun yaptıgım test boyle olmus sonradan baktımda sizce varmı arkadaslar
Bu klomen ilacını doktor tavsiye etmeden kullanma diyolar ama bazılarıda ben hiç doktora gitmeden eczaneden alıp kullandım diyo. Kime inanacağımı şaşırdımİnsülin ve prolaktin hormonuna baktır cnm onlar da etkilidir
Bencede doktor kontrolünde olması daha iyi çünkü yumurtan çatlıyor mu büyüyor mu onlara bakılması lazım mesela ben ilk ay tek dozda aldım yumurta büyümedi ikinci ay dozunu arttırıp kullandık o zmn işe yaradıBu klomen ilacını doktor tavsiye etmeden kullanma diyolar ama bazılarıda ben hiç doktora gitmeden eczaneden alıp kullandım diyo. Kime inanacağımı şaşırdımKendim alıp kullanayım mı canım?
hatırlamıyorum kaç dk geçtiğini umut etmiyorum tabikide varmı yokmu diye merak ettm iğne etkisi gitmiştir cunku adet olmazsam kan vericem asıl sonuc icinKaç dk geçmişti. Bence umut etme
Aşılama tutmadığı için ikinci aşılamaya kadar beklemek istedim. psikolojik olarak bi duygu değişimi yaşadım çünküBencede doktor kontrolünde olması daha iyi çünkü yumurtan çatlıyor mu büyüyor mu onlara bakılması lazım mesela ben ilk ay tek dozda aldım yumurta büyümedi ikinci ay dozunu arttırıp kullandık o zmn işe yaradı
İkiz mi hamilesin şu anda? MeraktayımmmHerkese selam ben de geçen ay klomen ve çatlatma iğnesiyle hamileliğe uğraştım ama maalesef :1no2: bu ay da kist tedavisi görüyorum. Önümüzdeki ay yeniden klomen kullanıcam. Ama bende sadece bir yumurta gelişmişti. Bu kötü bir şey mi acaba? bilmiyorumkismile Ben eskiden ikizi düşünmek bile istemezdim ama artık ikiz istiyorum. Çok güzel bir duygu olmalı. Allah isteyen herkese nasip etsin. :Saruboceq:
Aşılamaya geçmeden önce klomeni kullanmış olman gerekirdi cnm çünkü klomen tedavilerin ilk basamağı. Eger klomen olmasaydı gonal f sonra aşılama yapılıyor bildiğim kadarıylaAşılama tutmadığı için ikinci aşılamaya kadar beklemek istedim. psikolojik olarak bi duygu değişimi yaşadım çünküŞimdi kendiliğimden bi kutu kullansam işe yaricak gibi düşünüyorum sonuçta doktorda veriyo bunu herkese zararı yoktur dimi :)
Evet ben gonal f kullandım iki kutu göbekten iğne vuruldum sonra aşılama oldum ama tutmadıAşılamaya geçmeden önce klomeni kullanmış olman gerekirdi cnm çünkü klomen tedavilerin ilk basamağı. Eger klomen olmasaydı gonal f sonra aşılama yapılıyor bildiğim kadarıyla
Hımm bilemedim ki şimdiEvet ben gonal f kullandım iki kutu göbekten iğne vuruldum sonra aşılama oldum ama tutmadıŞimdi ben kendiliğimden kullansam faydası olmaz mı ki doktora bi süre gitmek istemiyorum
Biz bütün kontrollerimizi yaptırdık hiçbişey çıkmadı çok şükür. Doktor hatta aşılamada kesin gibi konuştu ama psikoloji çok önemli dedi. Bende biraz abarttım tabi düşünmeden duramadım bayağı kafayı taktım ya olmazsa inşallah olur falan iyice psikolojimi bozdum yani. Doktor dedi ne kadar düşünürsen o kadar olmaz kendiliğine bırak dedi. Eşimde diyo şimdi kendi kendimize yaptık kafaya çok taktık biraz dinlenelim kafamızı boşaltalım. Bende öyle yapayım diyorum ama hala düşünmeden duramıyorum ya nası şey bilmem hep aklımda, acaba hamilemiyim falan diye düşünüyorum sürekli :)Hımm bilemedim ki şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?