Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Merhaba kızlar klomen hapına başladım 27 Nisanda 1 Mayısta bitti doktor sonrasında yumurta takibine başladı bugun baktı yumurtamın teki 16mm ye ulaşmış ptesi günü tekrar çağırdı sonra catlatma tedavisi uygulayacak gebelik icin bu şekilde hamile kalan oldu mu

Ben de kullandım sonra bir tanesi kendi çatlamştı sonra ikinci 17 olmuştu iğneyle çatlattı doktor ama aşılama oldum tuttu gebeydim 5 aylıkken aldırmak zorunda kaldım sonra klomen tekrar kullandım yine çatladı ama doktora gitmedim adetim 10 gün geçti testte ikinci çizgi silik çıktı 3 tane yaptım hepsi aynı kan tahlili verdim pazartesi çıkacak ama adet oldum heralde çünkü kanamam var o silik çizgiler neden çıktı anlamadım

inşallahh bende çarşamba günü iğne oldum beklemedeyim rabbim hepimize nasip etsin
İnşallah canım benim ilk klomen tedavim olcak biraz stresliyim . 1 yıldır korunmuyoruz hafif pko var dedi doktor ama ben biraz fazla takıyorum galiba

İnşallah canım benim ilk klomen tedavim olcak biraz stresliyim . 1 yıldır korunmuyoruz hafif pko var dedi doktor ama ben biraz fazla takıyorum galiba
vallahi bende takıyorum takıntı yapmam yuuznden psikolojik hastalıgım nuksetti o derece.inş olumlu sonuc alırsın canım bu tedavide en zoru beklemek

vallahi bende takıyorum takıntı yapmam yuuznden psikolojik hastalıgım nuksetti o derece.inş olumlu sonuc alırsın canım bu tedavide en zoru beklemek
Hep söylerlerdi bende ne var canım rahat olun derdim başıma gelince anladım ne kadar takmayacağım desemde olmuyor birde hemşireyim ben ama terzi kendi söküğünü dikemezmiş

Kızlar bende 4 aydır deniyorum doktor pco olduğumu söyledi ve klomene başlattı bugün çatlatma iğnemi oldum. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah gebe kalırız :)

Merhaba dışarıdan dahil oldum kusura bakmayın ama bişey sorucam. Bu klomen ilacını kendimiz alıp kullanabilir miyiz? Ben 1 mayısta aşılama oldum ama tutmadı malesef

Canım ben kendim kullanıyorum
E zararı yoksa bende kullanayım canım ya çok istiyorum bebişim olsun. Doktor tetkiklerimizd hiçbir şey çıkmadı. Eşimin sperm kaliteside iyiymiş benim tüplerime kadar herşey iyi ama aşılama tutmadı sanırım yarın kan tahlili yapıcam eğer yoksa kullanayım bari.

Kullan adetinin 3 günü

Adetimin 3. günü başlayıp devam ediyim mi canım sabah akşam mı içeyim bide
Canm benim aldığım kılomen 10 tane var içinde günde iki tane kullandım sabah akşam iç zaten yumurtan çatşar karnına ağrı girir beyaz şeffaf bir akıntın olur o an veya akşam ilişkiye gir bol bol yürüyüş yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…