canım bişey sormak istiyorum vajinadaki yapışkan akıntı yumurtladığınımı gösteriyo yoksa çatladığını mı delircem valla bu ay klomen kullandım yumurtlama gününü beklerken az önce o salgıyı gördüm ne zaman ilişki gerekir yoksa geçmi kaldın uffffYok alinmadi ddi 3,4 aya kadar birlikte görünürler digeri büyüdükce o kaybolur zarari olmaz sana da bebege de
hayır ben kendim kullandım ilacı ilk defa zaten ama çatladıysa ilişki için geç değilmi kafayı yıcem o kadar bekledik ilaç bitkisel kür falan olmazsa çok üzülürümYumurtlamakla çatlamak ayni zaten yumurtlamadan önce ve sonra iliski olmasi daha iyi diye biliyorum doktorun iliski günlerini vermedi mi
Canim adet olana kadar hergun esinle birlikte ol bana doktor oyle soyledibugün yumurtlama günün herhalde iki taraflı ağrım var birde wc ye gittim az önce kontrol ettim salgıyı evet tamda netteki gibi yapışkan ve biraz uzuyor ama dün sabah ilişki yaşamıştık şimdide yumurtluyormuyum yumurtamı çatlıyo anlamadım bu gün ilişki olsa olur mu acaba bilgisi olan lütfen yazsın teşekkürler
genelde yumurta hücreleri belli boyuta ulaşıp ikiside çatlayı döllenirse oluyo ama Allah versinde 1 2 farketmez bende bu ay kullandım sat 11 aralık beklemedeyim bende iğne falan olmadım birde yumurtlama gününü hiç hissedemedim belirtilerini okumuştum ama gerçi 2 gün var daha tuttururmuyuz acaba merakla sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah olur hepimizin çok stresli bir bekleyiş bu.
Cnm ikiz olursa alah vergisi olur senin cunku caylatma iğnesi olman gerrkiyodu ama yumurtan kendiliğinden catlamistir insallah.sen yumurta takipi ypmadinmi en sin kac mm di yumurtan[/QUOTE][QUOTEr77, post: 38475716, member: 38500"]bu ilacı kullananlar genellikle ikiz gebelik yaşamış..
o yüzde 10 gibi bir olasılık olmasına rağmen..
valla bu ay bende kullandım ama iğne falan olmadım korktum şimdi ikiz falan olursaaa
Cnm ikiz olursa alah vergisi olur senin cunku caylatma iğnesi olman gerrkiyodu ama yumurtan kendiliğinden catlamistir insallah.sen yumurta takipi ypmadinmi en sin kac mm di yumurtan
Cnm hayırlısı olsun yasca benden buyugumsun rabbim en kisa zamanda kucagini bebisle doldursun..bu ay gebe kalamazsan doktordan klomen hapi iste insallah yumurtalarin 20mm olursa çatlama iğnesi olursun ins tum dualar in kabul olur ablacim[/QUOTE]iğne falan olmadım ben yazmadı dr.um..kist tedavisi gördüm ben 3 ay..6 cm di kistim yaşımda 37 bu arada..yumurta takibi falan yaptırmadım bilmiyorumki hayırlısı inşallah hakkımızda hepimiziinn
Cnm hayırlısı olsun yasca benden buyugumsun rabbim en kisa zamanda kucagini bebisle doldursun..bu ay gebe kalamazsan doktordan klomen hapi iste insallah yumurtalarin 20mm olursa çatlama iğnesi olursun ins tum dualar in kabul olur ablacim
Allah bagislasin abla oglunu tabi tek çocuk olmasin yanlizlik ceker hayirlisi abla benim cocugum yok ins hamile kalirim ve o guzel duyguyu bende yasarim[/QUOTE]cnm ben kullandım bu ay klomen ilacını..bir tane oğlum var.ama işte bir tane daha olsun dedik ama bakalım hayırlısı..teşekkür ederim güzel dileklerin için güzelim..
Cnm hayırlısı olsun yasca benden buyugumsun rabbim en kisa zamanda kucagini bebisle doldursun..bu ay gebe kalamazsan doktordan klomen hapi iste insallah yumurtalarin 20mm olursa çatlama iğnesi olursun ins tum dualar in kabul olur ablacim
arzucuğum ben bugun dayanamadım gittim hcg yaptırdım 0 54 çıktı 2 gün öncede yumurtlama günüydü acaba bu değer nedir dçllenmiş olabilirmi sence[/QUOTE]cnm ben kullandım bu ay klomen ilacını..bir tane oğlum var.ama işte bir tane daha olsun dedik ama bakalım hayırlısı..teşekkür ederim güzel dileklerin için güzelim..
meraba hanımlar bende yumurtlama tembellıgı varmıs bu nedenle doktor bana klomen verdı bende merak edıyorum kacıncı ayınızda sızler bebıslerınıze kavustunuz ve doktor bana cogul gebelık olabılır dedı sızın bebısler tekmı ıkızmı.bu arada lutfen dua edın bende bır an once sonu alayım :Saruboceq:[/QUOTEmerhaba bu benim ıkıncı klomen ve çatlatma iğnem ilkinde ıkı sağlıklı yumurtam oluştu ama yumurtalarımın çatlamasına rağmen bebek olmadı bu ayda klomen kullandım tek yumurta oluştu 18.5 mm çalatma iğnesini oldum ve gün bekliyorum ancak yine regl ağrılarım başladı bu ay da olmadı sanırım
Cnm benimde bat 6si bu kullandigin testin markasi neydi ben erken gebelik testi aldim adet olcagin gun kullanacam simdi yapsam çıkarmıkiHamilemiyim nee resme bakın yorumlayın lütfen bat6 ocakEki Görüntüle 1360648
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?