Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Yok alinmadi ddi 3,4 aya kadar birlikte görünürler digeri büyüdükce o kaybolur zarari olmaz sana da bebege de
canım bişey sormak istiyorum vajinadaki yapışkan akıntı yumurtladığınımı gösteriyo yoksa çatladığını mı delircem valla bu ay klomen kullandım yumurtlama gününü beklerken az önce o salgıyı gördüm ne zaman ilişki gerekir yoksa geçmi kaldın uffff

Yumurtlamakla çatlamak ayni zaten yumurtlamadan önce ve sonra iliski olmasi daha iyi diye biliyorum doktorun iliski günlerini vermedi mi

Yumurtlamakla çatlamak ayni zaten yumurtlamadan önce ve sonra iliski olmasi daha iyi diye biliyorum doktorun iliski günlerini vermedi mi
hayır ben kendim kullandım ilacı ilk defa zaten ama çatladıysa ilişki için geç değilmi kafayı yıcem o kadar bekledik ilaç bitkisel kür falan olmazsa çok üzülürüm

Canim adet olana kadar hergun esinle birlikte ol bana doktor oyle soyledi

benimde 11 aralıktı sat :) hayırlısı hakkımızda hepimizin inşallahhh

Cnm ikiz olursa alah vergisi olur senin cunku caylatma iğnesi olman gerrkiyodu ama yumurtan kendiliğinden catlamistir insallah.sen yumurta takipi ypmadinmi en sin kac mm di yumurtan[/QUOTE]

iğne falan olmadım ben yazmadı dr.um..kist tedavisi gördüm ben 3 ay..6 cm di kistim yaşımda 37 bu arada..yumurta takibi falan yaptırmadım bilmiyorumki hayırlısı inşallah hakkımızda hepimiziinn

Cnm ikiz olursa alah vergisi olur senin cunku caylatma iğnesi olman gerrkiyodu ama yumurtan kendiliğinden catlamistir insallah.sen yumurta takipi ypmadinmi en sin kac mm di yumurtan

iğne falan olmadım ben yazmadı dr.um..kist tedavisi gördüm ben 3 ay..6 cm di kistim yaşımda 37 bu arada..yumurta takibi falan yaptırmadım bilmiyorumki hayırlısı inşallah hakkımızda hepimiziinn[/QUOTE]
Cnm hayırlısı olsun yasca benden buyugumsun rabbim en kisa zamanda kucagini bebisle doldursun..bu ay gebe kalamazsan doktordan klomen hapi iste insallah yumurtalarin 20mm olursa çatlama iğnesi olursun ins tum dualar in kabul olur ablacim

iğne falan olmadım ben yazmadı dr.um..kist tedavisi gördüm ben 3 ay..6 cm di kistim yaşımda 37 bu arada..yumurta takibi falan yaptırmadım bilmiyorumki hayırlısı inşallah hakkımızda hepimiziinn
Cnm hayırlısı olsun yasca benden buyugumsun rabbim en kisa zamanda kucagini bebisle doldursun..bu ay gebe kalamazsan doktordan klomen hapi iste insallah yumurtalarin 20mm olursa çatlama iğnesi olursun ins tum dualar in kabul olur ablacim[/QUOTE]

cnm ben kullandım bu ay klomen ilacını..bir tane oğlum var.ama işte bir tane daha olsun dedik ama bakalım hayırlısı..teşekkür ederim güzel dileklerin için güzelim..

cnm ben kullandım bu ay klomen ilacını..bir tane oğlum var.ama işte bir tane daha olsun dedik ama bakalım hayırlısı..teşekkür ederim güzel dileklerin için güzelim..[/QUOTE]
Allah bagislasin abla oglunu tabi tek çocuk olmasin yanlizlik ceker hayirlisi abla benim cocugum yok ins hamile kalirim ve o guzel duyguyu bende yasarim

cnm ben kullandım bu ay klomen ilacını..bir tane oğlum var.ama işte bir tane daha olsun dedik ama bakalım hayırlısı..teşekkür ederim güzel dileklerin için güzelim..
Allah bagislasin abla oglunu tabi tek çocuk olmasin yanlizlik ceker hayirlisi abla benim cocugum yok ins hamile kalirim ve o guzel duyguyu bende yasarim[/QUOTE]

inşallah Rabbim bütün istyen herkese nasip etsin inşaalah kimsenin kucağını boş bırakmasınn..evlat çok güzel çok özel bişey.anlatılmaz yaşanır..sende yaşarsın inşallah en yakın zamandaaaa

cnm ben kullandım bu ay klomen ilacını..bir tane oğlum var.ama işte bir tane daha olsun dedik ama bakalım hayırlısı..teşekkür ederim güzel dileklerin için güzelim..[/QUOTE]
arzucuğum ben bugun dayanamadım gittim hcg yaptırdım 0 54 çıktı 2 gün öncede yumurtlama günüydü acaba bu değer nedir dçllenmiş olabilirmi sence

Kızlar maraba ben çatlama iğnesi kurulalı 3.gün bugün inşallah hepimizin dileği kabul olur benim dört yumurta vardı bakalım ne olacak çok heyecanlıyım .

arzucuğum ben bugun dayanamadım gittim hcg yaptırdım 0 54 çıktı 2 gün öncede yumurtlama günüydü acaba bu değer nedir dçllenmiş olabilirmi sence[/QUOTE]
Canim benim 0288 cikti yine de bi dwger değilmiş hic umutlanma ben cok agladim sende üzülme die söylüyorum ama adetin gecikmesini bekle insallah allah kalbine gore verir

Bu ay klomen kullanmıştım ilk defa acaba klomen testleri yanlış pozitif yaparmı benimki öylemi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…