Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Ucuzlardan aldım silik belli belirsizdi bunuda arkadaşa aldırdım predıktor normali canım erkeni değil sence benim test nedir acaba resmi üstte

Biraz silik cikmis ama bnce adet gununde yap ozaman kesin sonuc alirsin bnmkiin markasida ondan ama adetimi 30gunde 1 oldugum icin adet gununde uygulamam lazim simdi yapsamda cikmaz 14 lirays aldim bosa harcamiyim biraz daha bkliycem sali gunu yapcam ins ikimzde hamileyizdir
Çıkar herhalde ikimizinde bat aynı yap resmide at mutlaka

İnşallah canım kafam hep bunla mesgul ben cok sabırsızım bıde şimdi dahada koyulastı

Mrb arkadaşlar,
Ben Polikistik Over Sendromluyum. Adetlerim düzensiz, kocam şehir dışında çalışıyor ve 2 haftada bir geliyor, düzenli ilişki yok.. Yumurtlama için tedavi görüyorum.. Duphaston, Glukojen, Klomen, Femara ilaçlarını sırasıyla kullandım.. 1 tane kimyasal gebelik geçirdim, düşük oldu.. Adetime geçen aya göre 1 hafta kala dayanamayıp dün Beta HCG yaptırdım, sonuç 1.2
Çok fena kasık ağrım, göğüs ağrım var. Ara ara midem bulanıyor, kokulara karşı hassaslaştım, hamile olabilir miyim? Test ne zaman tekrarlanmalı?? Lütfen cevap verin..

Canım aynı belirtiler bendede var pazartesi hcg 0.5 yani negatif öıkmıştı bugun idrardaki testlerde pozitifi gördüm bende klomen kullandım bu ay senin bat ne zamanki

Kızlar merhaba benimde çok akıntı var ama çatlama iğnesi olalı daha 6.gün bide arada sanki adet sancısı oluyor ay bilmiyorum açaba yine kendimimi kaldırıyorum

Canım aynı belirtiler bendede var pazartesi hcg 0.5 yani negatif öıkmıştı bugun idrardaki testlerde pozitifi gördüm bende klomen kullandım bu ay senin bat ne zamanki
ben pcos lu olduğum için genelde ilaçlarla adet olabiliyorum.. Sırasıyla son 2 ay 5 Kasım ve 8 Aralık ta adet oldum.. bu ayki bat 8-11 Ocak olur heralde.. peki sen şimdi hamile misin?? HCG nasıl 0,5 çıktı? adet gününe daha zaman var mıydı? Cevap verirsen sevinirim canm..

Yumurtlamadan 5 gün sonra hcg 0.5 yani negatif çıktı dün idrar testi yapyım iki tane ikiside pozitif bat 6 ocak inşallah hamileyimdir

Yumurtlamadan 5 gün sonra hcg 0.5 yani negatif çıktı dün idrar testi yapyım iki tane ikiside pozitif bat 6 ocak inşallah hamileyimdir
Maşallah :) İnşallah hamilesindir.. kan testi yaptırcak mısın? Bence acilden git bu geceden yaptır :) ve lütfen beni haberdar et.. Allah gölüne göre versin..

Maşallah :) İnşallah hamilesindir.. kan testi yaptırcak mısın? Bence acilden git bu geceden yaptır :) ve lütfen beni haberdar et.. Allah gölüne göre versin..
Acil artık beni tanıdı yapmazlar her ay sürekli yaptırdım çümkü ama cuma günü gitcem tabiki adet olmazsam haber veririm canım hakkımızda hayırlısı

Kizlaaaaa ay bilmiyorum ama akıntı var bide kanım davul gibi çatlama iğnesi olalı bugün 7 .gün inşallah bu ay umutlarımızı yıkılmaz

Acil artık beni tanıdı yapmazlar her ay sürekli yaptırdım çümkü ama cuma günü gitcem tabiki adet olmazsam haber veririm canım hakkımızda hayırlısı
Canım bende son günlerde kabızlık yaşıyordum, az önce acile gittim.. evliysen gebelik testi yaptır önce raporuna göre ilaç yazabilirim dedi.. sonuç 18.3 çıktı, cuma günü 1.2 idi. Gebe olabilirsin.. ilaç veremem zeytin yağı iç 1 hafta sonra yine gel test yaptır dedi.. ya noluyor ben anlamış değilim.. nolur yorum yapın.. hayal kırıklığından korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…