Amin canım inşaAllah bakalım önümüzdeki adette tekrar kullanacağım klomen.Hayırlısı...Sende rahim filmini ihmal etme canım en kısa sürede çektir.
canım dün adet günümdü olmadım cumartesi memlekete gidicez hala adet olmazsam adetin 3gününden sonra çekiliyomuş o film bu yaşadığım şehirde ücretli oyüzden yaptıramadım adet olmazsam yarın kan testide yaptırcam inşallah rahim filmine gerek kalmazda hamileyimdir :)Sağol canım maalesef düşükle sonuçlandı.Önümüzdeki adette tekrar klomen kullanacağım inşaAllah.Özel olarak bir şey yapmadım canım sadece ilişkiden sonra belimin altına yastık koyup 20 dk kadar yattım sonra abdest alıp dua ettim
Çok sağol canım amin.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah.Çok üzüldüm canım ya. Allahım tekrar nasip eder inşallah merak etme sen :)
Amin cnm ins..bugun adet oldum cuma gunu doktora gidip yine klomen istiycem hyrlisi artikGülkokulum İnşaAllah canım hamilesindirde filme gerek kalmaz.OLsun geç olsun güç olmasın
dün yine doktora gittim yumurtalıklarımın dirençli olduğunu iğnelere gereken cvbı vermediğini söyledi gonal f diye bi ilaç yazdı yasadığım yerde yokmus yarın alacağız kan verdim yine gonal f kullanan varmı aranızda faydası oluyomu Allahım ne zormuş beklemek...
Isalla bizde kavusuruz bebeklerimizecanım öncelikle tedavin hayırlı olsun..inşallah tez zamanda olumlu neticelenir..
ben ilk klomen kullandığımda sadece 1 tane döllenebilecek nitelikte,kaliteli yumurtam oluştu..çatlatma iğnesi oldum ve doktorumuz birlikte olmamız için gün ve saat verdi..fakat eşim ağır bir grip oldu ve tam o güne denk geldi ve biz olması gereken saat aralığında birlikte olamadık malesef..
doktorum klomen i üstüste kullanmamı istemedi ve 1 ay ara verdik..
sonraki ay yine klomen içtim fakat bu sefer de hiç yumurtam oluşmadı..doktorumuz hemen bir iğne verdi ve 1 hafta göbeğimden o iğneyi oldum..kontrole gittiğimizde 5 tane istenen olgunlukta kaliteli yumurtam oluşmuştu ve çatlatma iğnemi oldum..doktorumuz yine birlikte olmamız için gün ve saat verdi..bu sefer çatlatma iğnesini olduğum gün dahil üstüste 5 gün birlikte olduk..
doktorum çatlatma iğnesini olduğum günden 15 gün sonra test yapmamı istedi..yaptım fakat çok belirgin değildi..hemen kan testi yaptırdım..o da ne bu sefer olmuştu..
bunun üzerine de bazı badireler atlattık fakat şimdi Allah kısmet ederse bir kız bir erkek evlat sahibi olmaya adayım..
darısı senin başına, inşallah Allah gönlüne göre verir..yardımcı olabileceğim ne olursa her zaman paylaşabiliriz...
canım genelde 18 ve 22 mm olması lazımmış olması için biri uygun ama diğeri küçük bence ama Allah bilir geçmiş olsunKizlar ben ikiz cocuk istiyorum ailede ikiz bebek yok bu ay klomen kullandim ve cuma günü çatlama iğnesi oldum ama 1 tanesi 20mm 1tanessi 6mm yzmislar kagidima yni hamile kalsam ikiz olma ihtimali zayifmi hamile kizlar babada dua edin nolur 16Aydir bekliyorum anne olmayi
Bende igne yaptırmadım sadece klomen kullandim
geçmiş olsun canım önce kalbi durdu demişsin peki ne yapıyorlar böyle bir durumda kalbi duran bebek için bilgilendirebilirmisin tekrar geçmiş olsun Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinBende kullandim ikizlere hamile kaldim su an 9 haftalik oldu ama birinin kalbi durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?