Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Gülkokulum İnşaAllah canım hamilesindirde filme gerek kalmaz.OLsun geç olsun güç olmasın

merhaba tedavıye sonuc aldınızmı ?
bende aynı sorunu yasıyorum su anda. gonal f 2.kutuyu kullanıyorum ınsulın yuksek oldugu ıcın glukofen kullanıyorum sekerı dengelendı . bu sabahh ıkı tarafdada 1 adet yumurtam 8 cm boyuta ulasmıs durumda

Isalla bizde kavusuruz bebeklerimize

mrb arkadaşlar geçen ay ilk kez klomen tedavisi oldum ama ne yazıkki sonuç olumlu olmadı doktor bu ay ilaçsız izleme istedi hormonlarımda sıkıntı yok bu arada yumurtalarım acaba ilaçsız gelişecek mi çok merak ediyorum bi de bu yumurtanın geç çatlaması problemi ömür boyu devam edecek mi

Kizlar ben ikiz cocuk istiyorum ailede ikiz bebek yok bu ay klomen kullandim ve cuma günü çatlama iğnesi oldum ama 1 tanesi 20mm 1tanessi 6mm yzmislar kagidima yni hamile kalsam ikiz olma ihtimali zayifmi hamile kizlar babada dua edin nolur 16Aydir bekliyorum anne olmayi

canım genelde 18 ve 22 mm olması lazımmış olması için biri uygun ama diğeri küçük bence ama Allah bilir geçmiş olsun

bu ilacı kullananlar genellikle ikiz gebelik yaşamış..
o yüzde 10 gibi bir olasılık olmasına rağmen..
valla bu ay bende kullandım ama iğne falan olmadım korktum şimdi ikiz falan olursaaa

genelde yumurta hücreleri belli boyuta ulaşıp ikiside çatlayı döllenirse oluyo ama Allah versinde 1 2 farketmez bende bu ay kullandım sat 11 aralık beklemedeyim bende iğne falan olmadım birde yumurtlama gününü hiç hissedemedim belirtilerini okumuştum ama gerçi 2 gün var daha tuttururmuyuz acaba merakla sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah olur hepimizin çok stresli bir bekleyiş bu.

Sağol cnm ins bebis olsunda saglikli oksunda 1 ve 2 farketmiyo aslındaUOTE="Sebnembaran, post: 38475535, member: 645636"]canım genelde 18 ve 22 mm olması lazımmış olması için biri uygun ama diğeri küçük bence ama Allah bilir geçmiş olsun[/QUOTE]

[QUOTEr77, post: 38475716, member: 38500"]bu ilacı kullananlar genellikle ikiz gebelik yaşamış..
o yüzde 10 gibi bir olasılık olmasına rağmen..
valla bu ay bende kullandım ama iğne falan olmadım korktum şimdi ikiz falan olursaaa[/QUOTE]
Cnm ikiz olursa alah vergisi olur senin cunku caylatma iğnesi olman gerrkiyodu ama yumurtan kendiliğinden catlamistir insallah.sen yumurta takipi ypmadinmi en sin kac mm di yumurtan

Bende kullandim ikizlere hamile kaldim su an 9 haftalik oldu ama birinin kalbi durdu
geçmiş olsun canım önce kalbi durdu demişsin peki ne yapıyorlar böyle bir durumda kalbi duran bebek için bilgilendirebilirmisin tekrar geçmiş olsun Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

[QUOTEakaay23, post: 38478551, member: 509736"]Bende igne yaptırmadım sadece klomen kullandim[/QUOTE]
Gecmis olsun cnm hayirli olsun hamileligin kalbi durdu demişsin noldu alindimi karnindan; (

bugün yumurtlama günün herhalde iki taraflı ağrım var birde wc ye gittim az önce kontrol ettim salgıyı evet tamda netteki gibi yapışkan ve biraz uzuyor ama dün sabah ilişki yaşamıştık şimdide yumurtluyormuyum yumurtamı çatlıyo anlamadım bu gün ilişki olsa olur mu acaba bilgisi olan lütfen yazsın teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…