- 10 Ekim 2014
- 412
- 262
- 103
- 39
Bende aynı durumdayım arkadaşım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırız inşallahHerkese selmalar kızlar. Benimde 3.ayım klomen kullanıyorum. 2.de asilama yaptirdik geçen ay ama tutmadi.hiç bir sorun yok diyor 32 aydır normal ilişkiye giriyoruz.psikolojik olarak kendimi çok hasarlı hissediyorum.bakalimn bu ay ne olucak çok merak ediyorum
Bende aynı durumdayım arkadaşım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırız inşallah
Kistten işallah kurtulursun biran once canimYok canım düştü değer, kist oluşmuş çok over kisti tedaviye bu ay ara verdi dr bu ay serbest takılıorum bakalım
Ohhh neguzel canim Allah isteyen herkese icinde de bana nasip etsin bu ay insallah boyle guzel haberler duymaya cok ihtiyacimz var cunku insallah ben de hamileyimdirmerhaba arkadaşlar klomeninşallah ullandım o ayda bu ay 5 haftalık hamileyim Allah isteyen herkeze versin
Ohhh neguzel canim Allah isteyen herkese icinde de bana nasip etsin bu ay insallah boyle guzel haberler duymaya cok ihtiyacimz var cunku insallah ben de hamileyimdir[
Amin canım Allah sanada nasip eder inşallah
Maalesef oyle oluyor canim.benimde 3.ayim hormonları fazla uyardgi için ağrı oluyor.benimde 3 aydır 2 tane yumurtam gelişiyor ve catliyor iğneyle ama işte Rabbim vermedi mi olmuyor.umudunu yitirme inşallah bizimde olacak Allahın izniylekızlar ben gecen ay klomen kullandım 2 tane cok güzel yumurtam olustu ovitrelle iğne kullandık catladı ama hamile kalamadım dr ne dediyse yaptık ama olmadı.üstelik bu ay reglim cok agır gecti resmen siyah kanamam olustu..agrılarım cok kötüydü.Bu ay tekrar klomen verdi..kullanıpta böyle oldumu olan varmı.
inşaallah canım eşimde cok istiyor bi çocuk görünce değişiyor sanki moralim cok bozuluyo ve ben okulda calışıyorum cocukların içinde bazen kötü oluyorum insaallah olur.senin dr ne diyorMaalesef oyle oluyor canim.benimde 3.ayim hormonları fazla uyardgi için ağrı oluyor.benimde 3 aydır 2 tane yumurtam gelişiyor ve catliyor iğneyle ama işte Rabbim vermedi mi olmuyor.umudunu yitirme inşallah bizimde olacak Allahın izniyle
Inşallah olur canim seni çok iyi anlıyorum.bizim doktor hiçbişey yok diyor geçen ay ben çok istedim asilama yapıldı ama tutmadı. Bu ay da yine klomen verdi kullandım iki tane yumurta oluştu catladi şimdi BEKLİYORUM iate yine inşallah hüsranla sonuçlanmaz. Benim esımde aynı senin esin gibi 2 buçuk yıl oldu her ay bekliyoruz bir umut insallaj olur inşallah. Moral çok önemli diyor dr.psikolojik olarak sartlandirmayin kendinizi oluruna bırakın diyor iate.ama sıkıntı yok bende de esımde de[/QUOTE]nrtnmrtmmm, post: 44575717, member: 729051"]inşaallah canım eşimde cok istiyor bi çocuk görünce değişiyor sanki moralim cok bozuluyo ve ben okulda calışıyorum cocukların içinde bazen kötü oluyorum insaallah olur.senin dr ne diyor
Inşallah olur canim seni çok iyi anlıyorum.bizim doktor hiçbişey yok diyor geçen ay ben çok istedim asilama yapıldı ama tutmadı. Bu ay da yine klomen verdi kullandım iki tane yumurta oluştu catladi şimdi BEKLİYORUM iate yine inşallah hüsranla sonuçlanmaz. Benim esımde aynı senin esin gibi 2 buçuk yıl oldu her ay bekliyoruz bir umut insallaj olur inşallah. Moral çok önemli diyor dr.psikolojik olarak sartlandirmayin kendinizi oluruna bırakın diyor iate.ama sıkıntı yok bende de esımde de[/QUOTE]nrtnmrtmmm, post: 44575717, member: 729051"]inşaallah canım eşimde cok istiyor bi çocuk görünce değişiyor sanki moralim cok bozuluyo ve ben okulda calışıyorum cocukların içinde bazen kötü oluyorum insaallah olur.senin dr ne diyor
anladım canım inşaallah olur ewet kendini şartlarsan hiç olmuyo ben gecen ay öle bi şartlamışımki bütün hamilelik belirtileri vardı süt hormonlarımı bile yükseltmişim odaklanmayla hamile kalırsan haber ve inşaallah hayırlı bi evladın olur[/QUOTE]nrtnmrtmmm, post: 44576143, member: 729051"]Inşallah olur canim seni çok iyi anlıyorum.bizim doktor hiçbişey yok diyor geçen ay ben çok istedim asilama yapıldı ama tutmadı. Bu ay da yine klomen verdi kullandım iki tane yumurta oluştu catladi şimdi BEKLİYORUM iate yine inşallah hüsranla sonuçlanmaz. Benim esımde aynı senin esin gibi 2 buçuk yıl oldu her ay bekliyoruz bir umut insallaj olur inşallah. Moral çok önemli diyor dr.psikolojik olarak sartlandirmayin kendinizi oluruna bırakın diyor iate.ama sıkıntı yok bende de esımde de
Hepimizin birer hayırlı evladı olur inşallah seninde benimde isteyen herkesin de senin dr ne diyor peki[/QUOTE][QUOTEtmmm, post: 44576881, member: 729051"]anladım canım inşaallah olur ewet kendini şartlarsan hiç olmuyo ben gecen ay öle bi şartlamışımki bütün hamilelik belirtileri vardı süt hormonlarımı bile yükseltmişim odaklanmayla hamile kalırsan haber ve inşaallah hayırlı bi evladın olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?