meraba canım ben yumurtlama gününde gitmedim ve klomene reglm üçüncü günü basladım hep 5 gün içtimmerhaba arkadaşlar
bende perşembe hsg çekildim ..dr tedaviye başlarız hsg den sonra demişti
şu an yumurtlama dönemindeyim, çarşambada yumurtlama günüm
dr da perşembe günü müsaitmiş ..büyük ihtimal klomene başlayacağım bende
sizce geç olurmu yumurtlama günüm geçince
başka dr mı gitsem diyorum geç kalmamak için fark ediyomu günü
cok odaklandığım için kızıyo ve gecen iki tane yumurtam olduğunda beni çok güvendirdi ikiz olabilir dedi cuma günü gittim kendide cok üzüldü tedaviye dewam edecez diyo :)[/QUOTE]Inşallah hepimizin olur sende haber ver tamam mı eğer hamiş olursan canim Allaha emanet olnrtnmrtmmm, post: 44579690, member: 729051"]Hepimizin birer hayırlı evladı olur inşallah seninde benimde isteyen herkesin de senin dr ne diyor peki
meraba canım ben yumurtlama gününde gitmedim ve klomene reglm üçüncü günü basladım hep 5 gün içtim
rica edrim canımbende yumurtlama döneminde mi başlanıyo acaba dedim ama adetliyken başlanıyo demekki
sağol canım cevabın için
sen ilk kez mi başlayacaksın canımbende yumurtlama döneminde mi başlanıyo acaba dedim ama adetliyken başlanıyo demekki
sağol canım cevabın için
evet canım daha test falan yaptırdık hsg sonrası tedaviye başlarız demişti bilmiyorum artık ne tadavisi yapacaksen ilk kez mi başlayacaksın canım
ewet canım bu ikinci ayım ilkinde olmadı.evet canım daha test falan yaptırdık hsg sonrası tedaviye başlarız demişti bilmiyorum artık ne tadavisi yapacak
sen klomen mi kullanıyosun
doktora gittin mimeraba bende pcoluyum yumurtalıklarım tembel. konuyu okuyunca sevindim baya bende başlasam acaba iğne falan yaptırmasam sizce ihtimal var mı
Bnde glucophage ve klomen birlikte kullandım. Ne gbi yan etkiler oldu sizdemerhaba glukofen ve klomen kullanınca yan etki oluştu mu ve uzun süreli oldu mu ?
klomen bende biraz karında huzursuzluk yaptı ve çatlatma iğnesi de regl döneminde beni mahvetti kanamam bile siyahtıVallaha ben 3 aydır klomen kullanıyorum ve catl atma ignesi beni çok kötü yapıyor.ates basiyor fenalık geliyor.mide bulantısı yerimden kalkamiyorum desem yeri dr a sordum hiçbişey yapmaz dese de sonuçta hormonlarla oynuyorlar..hele ıgne yapıldıktan sonra kasik agrisi karın ağrısı 3 gün kendime gelemiyorum. Bendeki etkileri bunlar arkadaşlar sizde bişey oluyor mu?
doktora gittim yaşımdan dolayı mı bilmiyorum ama pek ilgilenmediler lh hormonun yüksek dedi 14müş. inofolic kullanıyorum bir de. bi kaç ay dene dedi doktor olmazsa yumurtalıklara delik açıcaz dedi :/doktora gittin mi
Hmmm anladm canm senin yas kacti lh iyiymis kac yumurta olusuyo sendedoktora gittim yaşımdan dolayı mı bilmiyorum ama pek ilgilenmediler lh hormonun yüksek dedi 14müş. inofolic kullanıyorum bir de. bi kaç ay dene dedi doktor olmazsa yumurtalıklara delik açıcaz dedi :/
21 yasindayim kac yumurta olustugunu bilmiyorum, ilacsiz adet olamiyorum iste :/ lh nasil iyi anlamadim canimHmmm anladm canm senin yas kacti lh iyiymis kac yumurta olusuyo sende
Hmmm anladm canım lh bnce iyi bnmki cok düsük dr ne diyor21 yasindayim kac yumurta olustugunu bilmiyorum, ilacsiz adet olamiyorum iste :/ lh nasil iyi anlamadim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?