- 11 Ocak 2016
- 59
- 24
- 8
- 32
Hepimiz cok istiyoruz ama olmadiktam sonra klomen falan Faso fiso keşke olsa da bi tane olsa.zaten klomenle gebelik şansı %10 ailenin genlerin de olması lazım.doktor kontrolsüz klomen kullanılmaz yumurta takibi yapılması lazımkızlar cvp yazan yokmu hic
ikiz gebelik şansı %10 diğer türlü de %30 ama hersey kader kısmet tabikiHepimiz cok istiyoruz ama olmadiktam sonra klomen falan Faso fiso keşke olsa da bi tane olsa.zaten klomenle gebelik şansı %10 ailenin genlerin de olması lazım.doktor kontrolsüz klomen kullanılmaz yumurta takibi yapılması lazım
Evet doktor soyledi ama ben doktora ikiz istiyorum filan demedm ondan kafam takildi acaba ikiz isteyenlere gunde birden fazla mi iciriliyor ki ona gore doktorla konuscam daDr tavsiyesiyle kullanmıyor musun klomeni
Bir bucuk senedir olmuyor hsg filan da cekildim ama bi sorun cikmadi sadece progesteronum dusuk ckti hemde baya dusuk yumrtlama yok dedi doktor da ama her ay olack die biside yok dedi o sebepten klomene basladmCanim sen olayı yanlış anlamışsin.klomen ikiz bebek sahibi olabilmek için kullanılan bir ilaç değil.klomen içindeki yumurtalari çoğaltip gebelik şansını arttıran bir ilaç. %10 ihtimal ikiz gebelik oluşabilir.yani dr un ne dediysr o kadar kullan ilacı. Nekadar zamandır bebeğin olmuyor
canım klomene adetin kaçıncı günü başlanıyordu ve günde kaç tane alınıyordu ben doktora gitmeden denemek istiyorum daha önce doktor kntrolünde denedim ama adetin kacıncı günü oldugunu unuttum bu konuda bilgisi olanlar yol gösterin lütfenCanim sen olayı yanlış anlamışsin.klomen ikiz bebek sahibi olabilmek için kullanılan bir ilaç değil.klomen içindeki yumurtalari çoğaltip gebelik şansını arttıran bir ilaç. %10 ihtimal ikiz gebelik oluşabilir.yani dr un ne dediysr o kadar kullan ilacı. Nekadar zamandır bebeğin olmuyor
Amin cumlemize insallah ama bak ben sana bisi deyimmi bugun isyerinde bi arkdasim anlatti gelinlerinin yedi sene hicbi sekilde olmamis asilama tup bebek ilac herseyi denemsler dunya para harcamislar en son olmuyo die vazgectklernde kendlgnden hamile kalmis stress cok buyuk etken o yuzden sakin olmak kafadan atmak lazm ne kdar dusunursek okdar gecikiyor bu is cok zor aslinda yapmasi ama sakin kalmak stresli olmamak sartYaza kadar bekleyip yazın tüp bebek denicez Allah izin verirse hicbirsorun yok ama olmuyor ne yapalım bu da bizim imtihanimiz Rabbim isteyen herkese içinde de bana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Kisiye gore degisiyor o kimisi ucuncu gnu baslior kimisi dort bes bak ultrason raporuna gore baslatti bana doktor endometrium inceligi yda kalnlgi varsa sakincaliyms kafana gore baslama derm ben eski dktruna gt istersen kinuya hakimse direk tahlille verircanım klomene adetin kaçıncı günü başlanıyordu ve günde kaç tane alınıyordu ben doktora gitmeden denemek istiyorum daha önce doktor kntrolünde denedim ama adetin kacıncı günü oldugunu unuttum bu konuda bilgisi olanlar yol gösterin lütfen
Selam kızlar aranıza yeni katıldım bende klomen kullanıyorum daha önce kimyasal gebelik geçirdim bakalım hayırlısı olsun Dr bana günde 4 tane verdi siz kaç tane içiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?