Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Merhaba kızlar klomende 3. Gun bugun klomenle hmis kalanlar varmi venim bi sorun yok 2 cocugum var kismetse acelemden klomen iciyrum saglikli olupta klomen kullananlar varmi

Merhaba kızlar bende klomen kullanmak istiyorum ama doktora gitmedim henüz ikiz bebeğim olsun çok istiyorum bütün forumu takip ettim genelde ikiz bebek sahibi olanlar olduğunu gördüm ümit ettim

kızlar cvp yazan yokmu hic
Hepimiz cok istiyoruz ama olmadiktam sonra klomen falan Faso fiso keşke olsa da bi tane olsa.zaten klomenle gebelik şansı %10 ailenin genlerin de olması lazım.doktor kontrolsüz klomen kullanılmaz yumurta takibi yapılması lazım

ikiz gebelik şansı %10 diğer türlü de %30 ama hersey kader kısmet tabiki

herkese meraba bende bu ay klomene basladm bgn 2. gunum gunde bıtane ıcıorum yumurtlama duzensızlgm vardı acaba ıkız olrmu yoksa gunde ıkıtane mı ıcsem

Dr tavsiyesiyle kullanmıyor musun klomeni
Evet doktor soyledi ama ben doktora ikiz istiyorum filan demedm ondan kafam takildi acaba ikiz isteyenlere gunde birden fazla mi iciriliyor ki ona gore doktorla konuscam da

Canim sen olayı yanlış anlamışsin.klomen ikiz bebek sahibi olabilmek için kullanılan bir ilaç değil.klomen içindeki yumurtalari çoğaltip gebelik şansını arttıran bir ilaç. %10 ihtimal ikiz gebelik oluşabilir.yani dr un ne dediysr o kadar kullan ilacı. Nekadar zamandır bebeğin olmuyor

Bir bucuk senedir olmuyor hsg filan da cekildim ama bi sorun cikmadi sadece progesteronum dusuk ckti hemde baya dusuk yumrtlama yok dedi doktor da ama her ay olack die biside yok dedi o sebepten klomene basladm

Hmm anladım.ilk ayinsa daha o yüzden tek başlamıştır.daha sonra cogaltiyor.inşallah en kisa zamanda hepimizin bebiş leri olur ne diyim valla çok zor bi süreç bu.benim psikolojim alt üst olmuş durumda bende kullaniyordum ama bu ay gitmedim.

Yaza kadar bekleyip yazın tüp bebek denicez Allah izin verirse hicbirsorun yok ama olmuyor ne yapalım bu da bizim imtihanimiz Rabbim isteyen herkese içinde de bana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

canım klomene adetin kaçıncı günü başlanıyordu ve günde kaç tane alınıyordu ben doktora gitmeden denemek istiyorum daha önce doktor kntrolünde denedim ama adetin kacıncı günü oldugunu unuttum bu konuda bilgisi olanlar yol gösterin lütfen

Yaza kadar bekleyip yazın tüp bebek denicez Allah izin verirse hicbirsorun yok ama olmuyor ne yapalım bu da bizim imtihanimiz Rabbim isteyen herkese içinde de bana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin cumlemize insallah ama bak ben sana bisi deyimmi bugun isyerinde bi arkdasim anlatti gelinlerinin yedi sene hicbi sekilde olmamis asilama tup bebek ilac herseyi denemsler dunya para harcamislar en son olmuyo die vazgectklernde kendlgnden hamile kalmis stress cok buyuk etken o yuzden sakin olmak kafadan atmak lazm ne kdar dusunursek okdar gecikiyor bu is cok zor aslinda yapmasi ama sakin kalmak stresli olmamak sart

Kisiye gore degisiyor o kimisi ucuncu gnu baslior kimisi dort bes bak ultrason raporuna gore baslatti bana doktor endometrium inceligi yda kalnlgi varsa sakincaliyms kafana gore baslama derm ben eski dktruna gt istersen kinuya hakimse direk tahlille verir

Selam kızlar aranıza yeni katıldım bende klomen kullanıyorum daha önce kimyasal gebelik geçirdim bakalım hayırlısı olsun Dr bana günde 4 tane verdi siz kaç tane içiyorsunuz

Reactions: grc
Selam kızlar aranıza yeni katıldım bende klomen kullanıyorum daha önce kimyasal gebelik geçirdim bakalım hayırlısı olsun Dr bana günde 4 tane verdi siz kaç tane içiyorsunuz

Ben gunde 2 tane ictim insallah hamileyimdir ocagin besinde adet gordum bekliyorum sabirsilikla

Reactions: grc
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…