Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Slm arkadaşlar bende klomen kullanarak hamile kaldım şimdi 9 aylık kzızım var tekrar bebek istiyorum bugün aadetımın 2.günü tekrar baslıvam inşaallah klomen kullanmaya sormak istedikleri nızı sorabilirsiniz tecrübeli olarak anlatırım

ilk seferdemi kaldınız çatlama ignesi oldunuzmu

Kızlar Merhaba ben bu gece adet olmalıyım klomen kkullandım aadetim gecikti adetime 3 ggün kala test yapmıştımevde cçıkmadı acaba hamile olabilir miyim

3.denememizde kaldım artık pes etmiştim olmasaydı ara verecektim
Bu arada gerçekten kafanızın boş olması lazım sitres çok etkiliyor ben tam adet günümde anladım bir değişiklik olduğunu karnına kıramp grıyodu aniden oturup kalkarken yatakta dönerken iş arkadaşlarım dedi sen hamile sin bak gör Dr aradım gittim USG baktı bısey var ama emin olmak için kan tahlili iste dı verdim 1 saat sonra aradım tabı arayana kadar nette araştırmalar yaptımbnm gibi olan varmı DİE neyse beta HCG değerini söylediler 245 dünya bnm oldu tarifsiz duygu çok ağladım çok uğraştım eşim varıkosel ameliyatı oldu ben pko luydum kilo aldım verdim Darısı hepinize olsun

Benim olumsuz bu ayda şadece hapı içtim iğneyi yaptırmadım olmazsa yaza kadar bırakacam

Merhabalar herkese Rabbim hayırlı evlatlar nasıp etsin hepimize sizlere bir sorum olucak bende bugun kolemen aldım doktorum verdi bu kullananların ailesinde hiç ikiz olmadan da mı ikiz cocuklari oldu merak edıyorum bizim baba tarafımızda varmış ama banada nasıp olur mu bilmiyorum

Mrba. Hayrli olsn deyim. Bisy sorcm adetinz duzenlimiydi. Bnada aynisini dedi dktr ve bgn yarn adt oldgmda gidcm klomn verck ins ise yarr cok istyrm. Bide sdce 2 bucuk
Mrba. Hayrli olsn .. bisy sorcm adetinz duzenlimydi . Bnmki dznsz bide egr yarn adt olrsam klmne baslcm.. İns olr ya cooook istyrm. Ve endiselym korkyrm. Yardmci olrsnz svnrm

Canım beniim aradan 7 yıl geçmiş belki görmezsin ama ben yinede yazayım nasıl kuzuların iyi miii bende pkoyum klomenle yardırıyoruz :)) Allaha emanet ol tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…