Bir bucuk yıl oldu evleneli herşey insanın zor olurmı oluyormuş şaşırmadım yani bundada inadına üst üste herşey geliyorTakma kafana herseyin vakti saati vardır elbet canım. Ne kadar oldu ki evleneli
Daha çok yenisin yolun basindasin allah inşallah melegini kucağına almayi nasip eder en kisa zamandaBir bucuk yıl oldu evleneli herşey insanın zor olurmı oluyormuş şaşırmadım yani bundada inadına üst üste herşey geliyor
Evet ama tedaviyi bırakmak istemiyorum ama eşim yok diyorDaha çok yenisin yolun basindasin allah inşallah melegini kucağına almayi nasip eder en kisa zamanda
ilk seferdemi kaldınız çatlama ignesi oldunuzmuSlm arkadaşlar bende klomen kullanarak hamile kaldım şimdi 9 aylık kzızım var tekrar bebek istiyorum bugün aadetımın 2.günü tekrar baslıvam inşaallah klomen kullanmaya sormak istedikleri nızı sorabilirsiniz tecrübeli olarak anlatırım
Testi tekrarla canım yada kanda baktir inşallah hamilesindirKızlar Merhaba ben bu gece adet olmalıyım klomen kkullandım aadetim gecikti adetime 3 ggün kala test yapmıştımevde cçıkmadı acaba hamile olabilir miyim
Yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapcam göğüs uclarim dokununca ve sol kaşığın dokununca çok acıyor elleyemiyorum hiçTesti tekrarla canım yada kanda baktir inşallah hamilesindir
Hadi bakalım sonucu buraya yazarsınYarın sabah ilk idrarla tekrar test yapcam göğüs uclarim dokununca ve sol kaşığın dokununca çok acıyor elleyemiyorum hiç
3.denememizde kaldım artık pes etmiştim olmasaydı ara verecektimilk seferdemi kaldınız çatlama ignesi oldunuzmu
Bu arada gerçekten kafanızın boş olması lazım sitres çok etkiliyor ben tam adet günümde anladım bir değişiklik olduğunu karnına kıramp grıyodu aniden oturup kalkarken yatakta dönerken iş arkadaşlarım dedi sen hamile sin bak gör Dr aradım gittim USG baktı bısey var ama emin olmak için kan tahlili iste dı verdim 1 saat sonra aradım tabı arayana kadar nette araştırmalar yaptımbnm gibi olan varmı DİE neyse beta HCG değerini söylediler 245 dünya bnm oldu tarifsiz duygu çok ağladım çok uğraştım eşim varıkosel ameliyatı oldu ben pko luydum kilo aldım verdim Darısı hepinize olsun3.denememizde kaldım artık pes etmiştim olmasaydı ara verecektim
Adet oldunmu canımKızlar Merhaba ben bu gece adet olmalıyım klomen kkullandım aadetim gecikti adetime 3 ggün kala test yapmıştımevde cçıkmadı acaba hamile olabilir miyim
Inşallah güzel haberini alırız burdanBen de ilk klomen tedavisi ile beklemedeyim.
Mrba. Hayrli olsn deyim. Bisy sorcm adetinz duzenlimiydi. Bnada aynisini dedi dktr ve bgn yarn adt oldgmda gidcm klomn verck ins ise yarr cok istyrm. Bide sdce 2 bucukcanım öncelikle tedavin hayırlı olsun..inşallah tez zamanda olumlu neticelenir..
ben ilk klomen kullandığımda sadbucuk tane döllenebilecek nitelikte,kaliteli yumurtam oluştu..çatlatma iğnesi oldum ve doktorumuz birlikte olmamız için gün ve saat verdi..fakat eşim ağır bir grip oldu ve tam o güne denk geldi ve biz olması gereken saat aralığında birlikte olamadık malesef..
doktorum klomen i üstüste kullanmamı istemedi ve 1 ay ara verdik..
sonraki ay yine klomen içtim fakat bu sefer de hiç yumurtam oluşmadı..doktorumuz hemen bir iğne verdi ve 1 hafta göbeğimden o iğneyi oldum..kontrole gittiğimizde 5 tane istenen olgunlukta kaliteli yumurtam oluşmuştu ve çatlatma iğnemi oldum..doktorumuz yine birlikte olmamız için gün ve saat verdi..bu sefer çatlatma iğnesini olduğum gün dahil üstüste 5 gün birlikte olduk..
doktorum çatlatma iğnesini olduğum günden 15 gün sonra test yapmamı istedi..yaptım fakat çok belirgin değildi..hemen kan testi yaptırdım..o da ne bu sefer olmuştu..
bunun üzerine de bazı badireler atlattık fakat şimdi Allah kısmet ederse bir kız bir erkek evlat sahibi olmaya adayım..
darısı senin başına, inşallah Allah gönlüne göre verir..yardımcı olabileceğim ne olursa her zaman paylaşabiliriz...
Mrba. Hayrli olsn .. bisy sorcm adetinz duzenlimydi . Bnmki dznsz bide egr yarn adt olrsam klmne baslcm.. İns olr ya cooook istyrm. Ve endiselym korkyrm. Yardmci olrsnz svnrmcanım öncelikle tedavin hayırlı olsun..inşallah tez zamanda olumlu neticelenir..
ben ilk klomen kullandığımda sadece 1 tane döllenebilecek nitelikte,kaliteli yumurtam oluştu..çatlatma iğnesi oldum ve doktorumuz birlikte olmamız için gün ve saat verdi..fakat eşim ağır bir grip oldu ve tam o güne denk geldi ve biz olması gereken saat aralığında birlikte olamadık malesef..
doktorum klomen i üstüste kullanmamı istemedi ve 1 ay ara verdik..
sonraki ay yine klomen içtim fakat bu sefer de hiç yumurtam oluşmadı..doktorumuz hemen bir iğne verdi ve 1 hafta göbeğimden o iğneyi oldum..kontrole gittiğimizde 5 tane istenen olgunlukta kaliteli yumurtam oluşmuştu ve çatlatma iğnemi oldum..doktorumuz yine birlikte olmamız için gün ve saat verdi..bu sefer çatlatma iğnesini olduğum gün dahil üstüste 5 gün birlikte olduk..
doktorum çatlatma iğnesini olduğum günden 15 gün sonra test yapmamı istedi..yaptım fakat çok belirgin değildi..hemen kan testi yaptırdım..o da ne bu sefer olmuştu..
bunun üzerine de bazı badireler atlattık fakat şimdi Allah kısmet ederse bir kız bir erkek evlat sahibi olmaya adayım..
darısı senin başına, inşallah Allah gönlüne göre verir..yardımcı olabileceğim ne olursa her zaman paylaşabiliriz...
merhabalar bende pco nedeniyle klomen kullandım.daha ikinci ayında 4 tane folikül olgunlaştı..başka hiçbir ilaç kullanmadım üç tanesi tuttu 12.haftada bir tanesini sonlandırmak zorunda kaldım.şu an 20 haftalık ikizlerim...darısı başına ve tüm bekleyenlere inşallah hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?