Inşallah canım rabbim kucaginiza almayı da kazasız belasız sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsinO kistten dolayı ağrıyor ya zorki inşallah olursun hamile canım
Inşallah güzel haberleri paylaşmak nasip olur burda kursağımızda kalmazInşallah canım rabbim kucaginiza almayı da kazasız belasız sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin
İnşallahInşallah güzel haberleri paylaşmak nasip olur burda kursağımızda kalmaz3
İnadına herşey üst üste gelir zaten başka şehirden felan gönderselerdi keşke ya üzüldüm inşallah bu ay hamile kalırsın tüp bebege gerek kalmazARKADAŞLAR YOKMU GÜZEL HABERLER KİMSEDEN YAAA
BENDE GEÇEN CUMARTESİ KONRTOLUM VARDI DR GİTTİM BİR SÜRÜ YUMURTAM OLUŞMUŞTU Bİ TANESİ 19 MM Dİ ÇATLATMA İĞNESİ VERDİ DR FAKAT BEN VURDURAMADIM 5 TANE NÖBETÇİ ECZANE GEZDİK EŞİMLE HİÇ BİRİNDE İĞNEYİ BULAMADIK NE YAZIK Kİ KENDİMİ UMUTSUZ HİSSEDİYORUM DR A DA GİTMEDİM BU HAFTA BU GÜNDE NORMAL ŞARTLAR ALTINDA YUMURTLAMA GÜNÜM AMA KLOMEN KULLANDIĞIM İÇİN BELKİ YUMURTALAR HAFTA İÇİ ÇATLAMIŞTA OLABİLİR BU İKİNCİ KULLANIŞIMDI TALİHSİZLİKLER PEŞİMİ BIRAKMADI GİTTİ 18 KASIM ADET GÜNÜM ADET OLURSAM MEDİCANA YA GİDECEĞİM VE ARTIK TÜP BEBEK YAPTIRACAĞIM ÇOK YIPRANDIM ARTIK İNŞ TÜP BEBEK TUTAR İNŞALLAH....
Merhaba ben 3. klomen tedavimde hamile kaldım. ilk iki ay çatlatma iğnesi vurdurdum ve hamile kalamadım. 3. denememiz kurban bayramına denk geldiği için doktor takip edemeyeceğini ve çatlatma iğnesi vurmayacağını söyledi. sadece klomen kullandım ve o ay hamile kaldım çok şükür. Rabbim size ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah.ARKADAŞLAR YOKMU GÜZEL HABERLER KİMSEDEN YAAA
BENDE GEÇEN CUMARTESİ KONRTOLUM VARDI DR GİTTİM BİR SÜRÜ YUMURTAM OLUŞMUŞTU Bİ TANESİ 19 MM Dİ ÇATLATMA İĞNESİ VERDİ DR FAKAT BEN VURDURAMADIM 5 TANE NÖBETÇİ ECZANE GEZDİK EŞİMLE HİÇ BİRİNDE İĞNEYİ BULAMADIK NE YAZIK Kİ KENDİMİ UMUTSUZ HİSSEDİYORUM DR A DA GİTMEDİM BU HAFTA BU GÜNDE NORMAL ŞARTLAR ALTINDA YUMURTLAMA GÜNÜM AMA KLOMEN KULLANDIĞIM İÇİN BELKİ YUMURTALAR HAFTA İÇİ ÇATLAMIŞTA OLABİLİR BU İKİNCİ KULLANIŞIMDI TALİHSİZLİKLER PEŞİMİ BIRAKMADI GİTTİ 18 KASIM ADET GÜNÜM ADET OLURSAM MEDİCANA YA GİDECEĞİM VE ARTIK TÜP BEBEK YAPTIRACAĞIM ÇOK YIPRANDIM ARTIK İNŞ TÜP BEBEK TUTAR İNŞALLAH....
Merhaba canim merak ettim seni adet olmadın ınşallah durumunu merak ettimİnadına herşey üst üste gelir zaten başka şehirden felan gönderselerdi keşke ya üzüldüm inşallah bu ay hamile kalırsın tüp bebege gerek kalmaz
Bilmiyorum ki böyle oluyor gibiyim olmaya gibi akşama dogru oldu pazartesi doktora gideceğim çok üzüldüm ama yaMerhaba canim merak ettim seni adet olmadın ınşallah durumunu merak ettim
Leke falan mi değdi yoksa kuru sancin mi varBilmiyorum ki böyle oluyor gibiyim olmaya gibi akşama dogru oldu pazartesi doktora gideceğim çok üzüldüm ama ya
LEKE gibi kuzun fazlada degil düşük felan degildir inşallahLeke falan mi değdi yoksa kuru sancin mi var
nasil oldun merak ettim.Test falan yapsaydin canım yaa.LEKE gibi kuzun fazlada degil düşük felan degildir inşallah
Yaptım geçen gün negatifti sonuç malesef şimdide bilmiyorum yarın gitsemi gitmeseminasil oldun merak ettim.Test falan yapsaydin canım yaa.
emin değilsen bir dr gitmeni öneririmYaptım geçen gün negatifti sonuç malesef şimdide bilmiyorum yarın gitsemi gitmesemi
Canim ne yaptın merak ediyorum ınşallah meleğin seninledirYaptım geçen gün negatifti sonuç malesef şimdide bilmiyorum yarın gitsemi gitmesemi
Nasılsın dr gittinmi tatlimYaptım geçen gün negatifti sonuç malesef şimdide bilmiyorum yarın gitsemi gitmesemi
emin değilsen bir dr gitmeni öneririm
Gittim bügün doktora neden kalmadım kalırsın diye bekliyordum dedi olmadı dedim yumurta çatlamış ama gebelik yok eşine bakılsın bi yoksa dedi eşimde hayır diyorrr malesef şimdi yine ilaç verdi iki çatlama ignesi vuracağız bu sefer dedi siz klomenmi kulandınız seraphonemi arkadaşlarNasılsın dr gittinmi tatlim
Canim üzme kendini rabbim nasip eder bu ay ınşallah ben klomen kullanmıştım ınşallah rabbim şafi ismiyle şifa versin ınşallah en kısa zamanda alırsın müjdeli haberleriGittim bügün doktora neden kalmadım kalırsın diye bekliyordum dedi olmadı dedim yumurta çatlamış ama gebelik yok eşine bakılsın bi yoksa dedi eşimde hayır diyorrr malesef şimdi yine ilaç verdi iki çatlama ignesi vuracağız bu sefer dedi siz klomenmi kulandınız seraphonemi arkadaşlar
Bende geçen ay klomen kullanmıştım ama yumurta istenilen büyüklükte değildi bugün Dr gittim klomen verdi bu kez günde 3 defa kullanacağım istenilen büyüklükte olursa asilama yapilacak. Bakalım inşallah bu sefer olur.artik doktorlardan ve tedaviden çok sıkıldımGittim bügün doktora neden kalmadım kalırsın diye bekliyordum dedi olmadı dedim yumurta çatlamış ama gebelik yok eşine bakılsın bi yoksa dedi eşimde hayır diyorrr malesef şimdi yine ilaç verdi iki çatlama ignesi vuracağız bu sefer dedi siz klomenmi kulandınız seraphonemi arkadaşlar
İnşallah zor bizim işimiz eşim ilaç felanda almadı gerek yok diye yapacak birşey yok agla oturCanim üzme kendini rabbim nasip eder bu ay ınşallah ben klomen kullanmıştım ınşallah rabbim şafi ismiyle şifa versin ınşallah en kısa zamanda alırsın müjdeli haberleri
Takma kafana herseyin vakti saati vardır elbet canım. Ne kadar oldu ki evleneliİnşallah zor bizim işimiz eşim ilaç felanda almadı gerek yok diye yapacak birşey yok agla otur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?