Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

ARKADAŞLAR YOKMU GÜZEL HABERLER KİMSEDEN YAAA
BENDE GEÇEN CUMARTESİ KONRTOLUM VARDI DR GİTTİM BİR SÜRÜ YUMURTAM OLUŞMUŞTU Bİ TANESİ 19 MM Dİ ÇATLATMA İĞNESİ VERDİ DR FAKAT BEN VURDURAMADIM 5 TANE NÖBETÇİ ECZANE GEZDİK EŞİMLE HİÇ BİRİNDE İĞNEYİ BULAMADIK NE YAZIK Kİ KENDİMİ UMUTSUZ HİSSEDİYORUM DR A DA GİTMEDİM BU HAFTA BU GÜNDE NORMAL ŞARTLAR ALTINDA YUMURTLAMA GÜNÜM AMA KLOMEN KULLANDIĞIM İÇİN BELKİ YUMURTALAR HAFTA İÇİ ÇATLAMIŞTA OLABİLİR BU İKİNCİ KULLANIŞIMDI TALİHSİZLİKLER PEŞİMİ BIRAKMADI GİTTİ 18 KASIM ADET GÜNÜM ADET OLURSAM MEDİCANA YA GİDECEĞİM VE ARTIK TÜP BEBEK YAPTIRACAĞIM ÇOK YIPRANDIM ARTIK İNŞ TÜP BEBEK TUTAR İNŞALLAH....

İnadına herşey üst üste gelir zaten başka şehirden felan gönderselerdi keşke ya üzüldüm inşallah bu ay hamile kalırsın tüp bebege gerek kalmaz

Merhaba ben 3. klomen tedavimde hamile kaldım. ilk iki ay çatlatma iğnesi vurdurdum ve hamile kalamadım. 3. denememiz kurban bayramına denk geldiği için doktor takip edemeyeceğini ve çatlatma iğnesi vurmayacağını söyledi. sadece klomen kullandım ve o ay hamile kaldım çok şükür. Rabbim size ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah.

emin değilsen bir dr gitmeni öneririm

Nasılsın dr gittinmi tatlim
Gittim bügün doktora neden kalmadım kalırsın diye bekliyordum dedi olmadı dedim yumurta çatlamış ama gebelik yok eşine bakılsın bi yoksa dedi eşimde hayır diyorrr malesef şimdi yine ilaç verdi iki çatlama ignesi vuracağız bu sefer dedi siz klomenmi kulandınız seraphonemi arkadaşlar

Canim üzme kendini rabbim nasip eder bu ay ınşallah ben klomen kullanmıştım ınşallah rabbim şafi ismiyle şifa versin ınşallah en kısa zamanda alırsın müjdeli haberleri

Bende geçen ay klomen kullanmıştım ama yumurta istenilen büyüklükte değildi bugün Dr gittim klomen verdi bu kez günde 3 defa kullanacağım istenilen büyüklükte olursa asilama yapilacak. Bakalım inşallah bu sefer olur.artik doktorlardan ve tedaviden çok sıkıldım

Canim üzme kendini rabbim nasip eder bu ay ınşallah ben klomen kullanmıştım ınşallah rabbim şafi ismiyle şifa versin ınşallah en kısa zamanda alırsın müjdeli haberleri
İnşallah zor bizim işimiz eşim ilaç felanda almadı gerek yok diye yapacak birşey yok agla otur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…