Payalşırım inşallah sizde agrılar felan oldumu pekiAyy hadi ınşallah valla ben adete 3 gün öncesinden başladım test yapmaya silik silik en son dün ki belirgin di yarın da dr a gidecem tam 5.gun oluyor adet geceli hadi hayırlısı ınşallah olmazsin sende burdan paylaş tamm mi
Aşırı göğüs hassasiyetim var yeni yeni tiksinme var ve hemen gelip geçen bulantılar var bazen adet sancısı gibi sancim oluyor tamm kanamam başladı diye lavaboya gidiyorum ama çok şükür bişey olmadi daha..bide her namazdan sonra elimi karnımın üstüne koyup ayet-el kürsi okuyorum eğer bebeğim varsa meleklerin melegimi koruması için dua ediyorum rabbimePayalşırım inşallah sizde agrılar felan oldumu peki
Amin canım ya banada et dua lavaboya git gel sinir oluyorumAşırı göğüs hassasiyetim var yeni yeni tiksinme var ve hemen gelip geçen bulantılar var bazen adet sancısı gibi sancim oluyor tamm kanamam başladı diye lavaboya gidiyorum ama çok şükür bişey olmadi daha..bide her namazdan sonra elimi karnımın üstüne koyup ayet-el kürsi okuyorum eğer bebeğim varsa meleklerin melegimi koruması için dua ediyorum rabbime
ederim tabi canim kimin duası kimin için kabul olurmuş kimse bilemez sende bana dua hayirli haberi yarın verebileyim diye inanırmısin hem hemen uyuyayım yarın gelsin istiyorum hemde korkuyorum çok garip birşey buAmin canım ya banada et dua lavaboya git gel sinir oluyorum
Tabiki ederim inşallah hamilesindirederim tabi canim kimin duası kimin için kabul olurmuş kimse bilemez sende bana dua hayirli haberi yarın verebileyim diye inanırmısin hem hemen uyuyayım yarın gelsin istiyorum hemde korkuyorum çok garip birşey bu
Inşallah canım yaaa sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsunTabi
Tabiki ederim inşallah hamilesindir
İçimden şimdi bile yapmak geliyor yarınıda geçiriyim yaparım galiba eşim alacak hemen bekliyor heycanlaInşallah canım yaaa sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
ayyy bende heycanladm yarın bir test yapsana silik de olsa çıkar belki hızlı gebelik testleri var onlardan alİçimden şimdi bile yapmak geliyor yarınıda geçiriyim yaparım galiba eşim alacak hemen bekliyor heycanla
Bilmiyorum walla mutlu olmak istiyor bi yanım diger yanım hadi yoksa birşey diyo korkuyorum wallaayyy bende heycanladm yarın bir test yapsana silik de olsa çıkar belki hızlı gebelik testleri var onlardan al
Valla haklisin bende forumu okumaktan kafayı yemek üzereyim bu kadar stres de iyi değil telefonu bırakıp uyuyacam hemen sinirlerim bozuldu artık çok değişik şeyler var bilmemek daha iyi insan herşeyi araştırıp bilince bütün ihtimalleri düşünüyor ve beyni çatlayacak mis gibi hissediyor ve ben suanda tam da bu durumdayım yarın sonucu yazmak için girecem sadece başka araştırmayacam yoksa galiba aklımı siyiracamBilmiyorum walla mutlu olmak istiyor bi yanım diger yanım hadi yoksa birşey diyo korkuyorum walla
Aynen walla yazı okumaktan artık görmez olacagım ihtimaler aklına gelince insanın okuyunca yok diyo içinde bi umut oluyor amaValla haklisin bende forumu okumaktan kafayı yemek üzereyim bu kadar stres de iyi değil telefonu bırakıp uyuyacam hemen sinirlerim bozuldu artık çok değişik şeyler var bilmemek daha iyi insan herşeyi araştırıp bilince bütün ihtimalleri düşünüyor ve beyni çatlayacak mis gibi hissediyor ve ben suanda tam da bu durumdayım yarın sonucu yazmak için girecem sadece başka araştırmayacam yoksa galiba aklımı siyiracam
yanlış yazmışım 3 ekim olacaktı. Geçen hafta doktora gittim . Doktor bu hafta perşembe de çağırdı adet olmazsan gel dedi. Neden adet olmadım acaba3 eylül mü? Ekim mi demek istedin ki acaba?ekim desen de bu kadar gecikmemesi gerek tabi.mutlaka doktora gidin
Merhabalar canim bugün dr a gittiim ve kan tahlilinde dr gebe olduğumu söyledi rabbime binlerce kez şükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin ınşallah sende içinde canim değerim 261 çıktı dr 10 gün sonra kontrol dedi ben her ihtimale karşı 15 gün sonraya randevu aldım rahim kalınlığı 11.4 dedi drAynen walla yazı okumaktan artık görmez olacagım ihtimaler aklına gelince insanın okuyunca yok diyo içinde bi umut oluyor ama
Ooo MAŞALLAH çok çok sevindim saglıklıla sıhatle kucağına ap inşallah canım yaMerhabalar canim bugün dr a gittiim ve kan tahlilinde dr gebe olduğumu söyledi rabbime binlerce kez şükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin ınşallah sende içinde canim değerim 261 çıktı dr 10 gün sonra kontrol dedi ben her ihtimale karşı 15 gün sonraya randevu aldım rahim kalınlığı 11.4 dedi dr
Aminnnn canimmm benim allah razı olsun darısı senin ve tüm isteyenlerin başına ınşallahOoo MAŞALLAH çok çok sevindim saglıklıla sıhatle kucağına ap inşallah canım ya
Bügün dayanamayıp aldım test negatif malesef kısmetAminnnn canimmm benim allah razı olsun darısı senin ve tüm isteyenlerin başına ınşallah
Öyle degildir inşallah canım yaa sen hamile ol bariSakin umutsuzluğa kapılma canim belki geç dollenmedir benimde bugün sancılarım var aceba kimyasal gebelik mi olacak yine diye korkmuyor degilim
Inşallah canım çok korkuyorum rabbime dua ediyorum hep bu sefer de hayal kırıklığı olmasın diye yarın 7. gun olacak bi 10 günü tamamlasam artık kimyasal riskim kalmaz eğer tamamlayabilirse m çok korkuyorum ne olur dua et sonu hüsran olmasın bu arada klomen sol yumurtam da kist yapmış 51 cm dr a sıkıntı yapar mi dedim zararsız dedi ama sol yumurtam çok ağırı yorÖyle degildir inşallah canım yaa sen hamile ol bari
O kistten dolayı ağrıyor ya zorki inşallah olursun hamile canımInşallah canım çok korkuyorum rabbime dua ediyorum hep bu sefer de hayal kırıklığı olmasın diye yarın 7. gun olacak bi 10 günü tamamlasam artık kimyasal riskim kalmaz eğer tamamlayabilirse m çok korkuyorum ne olur dua et sonu hüsran olmasın bu arada klomen sol yumurtam da kist yapmış 51 cm dr a sıkıntı yapar mi dedim zararsız dedi ama sol yumurtam çok ağırı yor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?