Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Payalşırım inşallah sizde agrılar felan oldumu peki

Payalşırım inşallah sizde agrılar felan oldumu peki
Aşırı göğüs hassasiyetim var yeni yeni tiksinme var ve hemen gelip geçen bulantılar var bazen adet sancısı gibi sancim oluyor tamm kanamam başladı diye lavaboya gidiyorum ama çok şükür bişey olmadi daha..bide her namazdan sonra elimi karnımın üstüne koyup ayet-el kürsi okuyorum eğer bebeğim varsa meleklerin melegimi koruması için dua ediyorum rabbime

Amin canım ya banada et dua lavaboya git gel sinir oluyorum

Amin canım ya banada et dua lavaboya git gel sinir oluyorum
ederim tabi canim kimin duası kimin için kabul olurmuş kimse bilemez sende bana dua hayirli haberi yarın verebileyim diye inanırmısin hem hemen uyuyayım yarın gelsin istiyorum hemde korkuyorum çok garip birşey bu

Bilmiyorum walla mutlu olmak istiyor bi yanım diger yanım hadi yoksa birşey diyo korkuyorum walla
Valla haklisin bende forumu okumaktan kafayı yemek üzereyim bu kadar stres de iyi değil telefonu bırakıp uyuyacam hemen sinirlerim bozuldu artık çok değişik şeyler var bilmemek daha iyi insan herşeyi araştırıp bilince bütün ihtimalleri düşünüyor ve beyni çatlayacak mis gibi hissediyor ve ben suanda tam da bu durumdayım yarın sonucu yazmak için girecem sadece başka araştırmayacam yoksa galiba aklımı siyiracam

Aynen walla yazı okumaktan artık görmez olacagım ihtimaler aklına gelince insanın okuyunca yok diyo içinde bi umut oluyor ama

Aynen walla yazı okumaktan artık görmez olacagım ihtimaler aklına gelince insanın okuyunca yok diyo içinde bi umut oluyor ama
Merhabalar canim bugün dr a gittiim ve kan tahlilinde dr gebe olduğumu söyledi rabbime binlerce kez şükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin ınşallah sende içinde canim değerim 261 çıktı dr 10 gün sonra kontrol dedi ben her ihtimale karşı 15 gün sonraya randevu aldım rahim kalınlığı 11.4 dedi dr

Ooo MAŞALLAH çok çok sevindim saglıklıla sıhatle kucağına ap inşallah canım ya

Sakin umutsuzluğa kapılma canim belki geç dollenmedir benimde bugün sancılarım var aceba kimyasal gebelik mi olacak yine diye korkmuyor degilim

Öyle degildir inşallah canım yaa sen hamile ol bari
Inşallah canım çok korkuyorum rabbime dua ediyorum hep bu sefer de hayal kırıklığı olmasın diye yarın 7. gun olacak bi 10 günü tamamlasam artık kimyasal riskim kalmaz eğer tamamlayabilirse m çok korkuyorum ne olur dua et sonu hüsran olmasın bu arada klomen sol yumurtam da kist yapmış 51 cm dr a sıkıntı yapar mi dedim zararsız dedi ama sol yumurtam çok ağırı yor

O kistten dolayı ağrıyor ya zorki inşallah olursun hamile canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…