- 7 Nisan 2016
- 750
- 783
- 53
Yumurtanın Çaylatığını anlamış miydin ağrı ve akıntı olmus muydu?ben devlet hastanesine gittiğim için onlar ilk önce klamen sonra başarısız olursa iğne dediler çok şükür o asamaya gelmeden hamile kaldım
akıntı hatırlamıyorum ama ağrı oluyordu boyle gaz sancısı gibiYumurtanın Çaylatığını anlamış miydin ağrı ve akıntı olmus muydu?
nasıl belirtiler oldu sizce acaba kasık ağrısı falanakıntı hatırlamıyorum ama ağrı oluyordu boyle gaz sancısı gibi
ancak 3.20 ye randevu aldm canım ama ıkı yumurta az ğeldı ya normalmı kı acabaBigunnden birsy olmaz demekke buyuyen yumrtalign catlicaj kivama gwlmemis muhtemeln gittignde catltama ignesi kullanacak fazla geciktirmedn sali erknden git bence
Cnm bna dr um igne kullanmadan kullanirsan adeti gecktrebilir yada hamilesindr iki durumdada bna gel demistiKızlar ben bu ay sadece klomen kullandım adetim 2 gün gecikti bu ilaç geciktirebilir migeçen ay çatlatma iğnesi de vurulmuştu bi gün önce adet olmıştum. Gögüs ucumdAda hassasiyet ve yeşil çizgiler var hafif ağzımda da tuhaf bi tat acaba ne mana Ki kafamda deli sorular
senin adetlerin düzenli miydi pekiInsallah cnm olmazsn haberdar et bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?