Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Benim de 16. Günüm belimin sol tarafında çok ağrı var daha önce hiç böyle olmamıştı. Ara ara sol kasığıma da vuruyor. Ovülasyon testi yapmıştım sabah ilk çizgi kadar net olmasada baya koyu ikinci çizgi çıktı. Bugün yarın yumurtlama olacak sanırım ama akıntı bende de yok. Hayırlısı inşallah

kızlarrrr klomen kullandim biteli 2 gun oldu. Bugun dr kontrolune gttim karindan ultrsnla bakti sagda 2 yumurtan gelismis solda yok en gec pazartesi tekrar kontrole gel dedi.
Ama pazartesi randevusu yok saliya aldim gec olmaz degilmi birde klomen ise yaramamis mi yani iki tanecik yumurta az geldi

Bigunnden birsy olmaz demekke buyuyen yumrtalign catlicaj kivama gwlmemis muhtemeln gittignde catltama ignesi kullanacak fazla geciktirmedn sali erknden git bence

Bigunnden birsy olmaz demekke buyuyen yumrtalign catlicaj kivama gwlmemis muhtemeln gittignde catltama ignesi kullanacak fazla geciktirmedn sali erknden git bence
ancak 3.20 ye randevu aldm canım ama ıkı yumurta az ğeldı ya normalmı kı acaba

Sadece iki yumrtami vardi eger bi tanesi bile buyuduyse catlicak kivamdaysa o bile yeter bnce ama tabi sansn az oluyor doktr ondn biraz daha bekletmistr gidene kadr incir kaynat havuc suyu bunlsri kullan cok ise yariuor kaynatmk istemiyorsan incir Havuc ye dur cnm

Kızlar ben bu ay sadece klomen kullandım adetim 2 gün gecikti bu ilaç geciktirebilir migeçen ay çatlatma iğnesi de vurulmuştu bi gün önce adet olmıştum. Gögüs ucumdAda hassasiyet ve yeşil çizgiler var hafif ağzımda da tuhaf bi tat acaba ne mana Ki kafamda deli sorular

Cnm bna dr um igne kullanmadan kullanirsan adeti gecktrebilir yada hamilesindr iki durumdada bna gel demisti

Cnm bnde klomen kullandigm ilk ay adetm 1hafta gecikti o yuzdn cok umitlnme ama yinede belli olmaz belkide hamilesndir catlatma ignesi olunca adet gecikmiyor hatta bi kac gun erkn olabiliyormus bu ay catlatma ignesi olmadiysan belki yumurtalign gec catlamistr o yuxdn adetn gecikebilir

Kizlar bende catlatma ignesi oldm persmbe gunu ama sanki hic catlamamis gibi hala kasiklarim sis hic akintimda olmadi sizde boyle bi durum oldumu igne yqptiginiz halfe catlamayan var mi

Cnm belli plmaz ama yine de umit etmeden plmaz spnucta umidimiz var ki ilaclari kullaniyoruz test yaptnmi peki

yok yapmadım ya hayal kırıklığı yaşamakistemiyorum cumaya kadar beklicem inş olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…