Beklemek çok zor geliyor yA zor dayanıyorum valla :) benimki de düzenlide acaba gecikme nedeni düzensizse senin ondan mıdır ki dedim amaBenim adet dyzenliydi evet
ben adet günümden 3 gün önce test yaptırmıştım ve sonuç 122 idi bence kendine boşuna stres yapma hamileysen çıkar zaten değilsen de kafan rahatlarBeklemek çok zor geliyor yA zor dayanıyorum valla :) benimki de düzenlide acaba gecikme nedeni düzensizse senin ondan mıdır ki dedim amabrkleyelim bakalım sağolasın
Uf ya bna nie yarin gece ol dediki en fazla 16 mm olur olsa olsa erken mi ki pf napsam benBenim20 mm iken göbekten vurmuştu
cnm tebrıkler valla umut oldun ınş ınş darsııda bıze ılk klomen kullanışın ve ılk ığne oluşunmuydu senınDr ona göre ayarlamıştır zaten18 mm olması yetiyor bir günden iğneden sonra geçecek tam 18 mm olur . Benim kan tahlilim de 66 çıktı inş tutunur dua edin bana darısı da size
ınş artar cnm rabbım kucaklarımızı doldursun ınşYok canım ikinci klomenim bu ay iğne yaptırmadım zaten bu ay olmasa tedaviyi bırakacaktım o yüzden bi rahatlık vardı bi de işle ilgili başka telaşlarım vardı çöm düşünmedim o yüzden bu ay yani adet geçikene kadar yani zor ama ne kadar stressiz olursak o kadar başarılı oluyor inş bi problem olmaz da artar beta değerim dua edin bana en kısa zaman da dizede kısmet olur inş çok zor bi bekleme süreci
wuuuw 3 ığnemı ılk kez duydum cnm onu...Kizlar benjm 22cm olmustu oyle vurdu igne 3igne vurdu iki kalcadan bi gobekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?