Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Beklemek çok zor geliyor yA zor dayanıyorum valla :) benimki de düzenlide acaba gecikme nedeni düzensizse senin ondan mıdır ki dedim ama brkleyelim bakalım sağolasın
ben adet günümden 3 gün önce test yaptırmıştım ve sonuç 122 idi bence kendine boşuna stres yapma hamileysen çıkar zaten değilsen de kafan rahatlar

Bnde bugun doktora gittim yumurtalklarm catlamjs. Cok sukur smdi beklcm adett tarihimj insAllah tutar ya

3. Gün oldu bugün yarın test alıp yapıcam herhalde dayanamıcam. İnş olur Rabbim gönlüne göre versin bu süreçte başka şeylerle ilgilenmeye çalış gerçi zor ama stres çok etkili diyorlar gerçi sana diyorumda bana kim ne desin

Haklisin ama iste elde degil ins gzel habr alirsn haber et sonra aslinda sabah kan testi ywpsan saglij ocqgunda ogleden snra sonuclari internettn ogrenebilisn

Hanimlar bugun dra gttim sagda ve solda yumurtam olusmus 13 ve 14 mm yaklasik dedi... Persembe gunu gel catlatma igneni vurayim dedi. Sonra biraz dusundu neyse carsamba gecesi vur igneyi persembe gunu birliktelik olsun dedi.... Gunde 2 mm buyuyomus yumurtaliklarim tahminince dr un simdi size sorum siz ne dusununuosunuz siz kac mm iken igne vuruldunuz ve nerenizden koldanmi gobekden mi vs

Dr ona göre ayarlamıştır zaten18 mm olması yetiyor bir günden iğneden sonra geçecek tam 18 mm olur . Benim kan tahlilim de 66 çıktı inş tutunur dua edin bana darısı da size

Dr ona göre ayarlamıştır zaten18 mm olması yetiyor bir günden iğneden sonra geçecek tam 18 mm olur . Benim kan tahlilim de 66 çıktı inş tutunur dua edin bana darısı da size
cnm tebrıkler valla umut oldun ınş ınş darsııda bıze ılk klomen kullanışın ve ılk ığne oluşunmuydu senın

Yok canım ikinci klomenim bu ay iğne yaptırmadım zaten bu ay olmasa tedaviyi bırakacaktım o yüzden bi rahatlık vardı bi de işle ilgili başka telaşlarım vardı çöm düşünmedim o yüzden bu ay yani adet geçikene kadar yani zor ama ne kadar stressiz olursak o kadar başarılı oluyor inş bi problem olmaz da artar beta değerim dua edin bana en kısa zaman da dizede kısmet olur inş çok zor bi bekleme süreci

ınş artar cnm rabbım kucaklarımızı doldursun ınş

Aynen valla 3igne dojtorun bi bidigi vardir ozel muayne kadin cok iyi bir doktor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…