Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Kızlar klomen kullandım bende ilk kez göğüs ucu hassasiyetim ve kasık ağrım var reglime 2 gün var sizin belirtiler neler oluyor özellikle hamile kalanlar belirtileri yazarsanız sevinirim

Hamileliğin hayırlı olsun canım belirtilerini yazar misin ?

Sağol canım benim Rabbim sana da en yakın zamanda nasip etsin inş adet dönrmimde de göğüslerim bazen ağrırdı ama bu kez üç kısmı hasaslaştı koltuk altım ağrıyordu onun dışında klasik kaşık ve bel ağrısı vardı ama adette de oluyordu zaten. Akıntım felan olmadı benim

Bende bugun basladim bu ilaca insallah guzel sonuclar paylasrm sizlere

Tatlım hamilelik takvimini nasıl ekliyorum

Ben benim yazının altında hamilelik takvimi var ya ordan ekledim oraya tıklayıp son sat ını girersen ekliyor umarım anlatabilmişimdir

EKLİYORUM AMA OLMUYOR Kİ TAHMİNİ DOĞUM TARİHİNİ YAZIYORUM YİNE OLMUYO

SANIRIM SİTEDE Bİ SIKINTI VAR SENİNKİNİN ÜZERİNE TIKLIYORUM REKLAM ÇIKARIYOR TELEFONDAN YAPIYODUM ŞİMDİDE PC BAŞINA GEÇTİM YİNE AYNISINI YAPIYO SONRA BAKARIM O ZAMAN

Ya kızlar catlatma ignesi olalı 9 gün oldu göğüslerimin ağrısı acısı çok fazla gogus uçlarım çok büyümüş. Kasiklarim sağ ve sol taraf yataktan dönerken ağrı saplaniyo nedendir bilemedim. Afedersiniz o kadar aşırı gaz sancısı çekiyorum ki kasiklarim normalde şis ve sert ama gaz olduğu için daha bi şiş karnım deseniz hiç inmiyo acayip şişkinlik var neden olur acaba ya çok rahatsızım.

Lütfen biri yardımcı olsun ben 8 aralık akşam saat 9 da catlatma ignemi oldum. 8 aralıktan başlayıp sayinca 10 gün oluyo iğne vurali bu sabah test yaptım çok ama çok silik çizgi çıktı. Acaba iğnenin etkisimi yoksa gebelik oluşmuş mudur. Kesin iğnenin etkisidir.

İğnenin üstünde 14 gün geçmesi lazım etkilerinin kaybolması için adetin gecikirse eğer test yaptır inş bebiştır ama şu an için iğnenin yan etkileri olabilir

Cnm igneyi ayni gun vurmusuz ben de aslinda 8 aralik sabaha karsi 3de vurdum reglime 5 gun kaldi..... Bende ignenin 8. Gunu test yaptm silik cikti. 10. Gunu yani bugun yaotm locaman bi negatf gordm.
Ignein etkisi gecmis bende anlasilan şimdi kurbanlik gbi beklemedeim

Ben sabah yaptım çok silik çıktı cnm hala devam ediyor bende iğnenin etkisi

Bugunde yaptinmi cnm
Canım sende ne gibi belirtiler var. Bende acayip derecede gogus ağrısı var ustune yatamiyorum o derece kasiklarima ağrılar saplaniyo bıçak gibi keskin bazen ince ince sızliyo biraz sık idrara çıkıyorum belki usutmuste olabilirim o yüzden de olabilir afedersin aşırı gaz var karnım kasiklarim sürekli şiş cnm adetime 11 gün kaldı sendeki belirtileri merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…