- 7 Nisan 2016
- 750
- 783
- 53
Hamileliğin hayırlı olsun canım belirtilerini yazar misin ?Kızlar ben bu ay sadece klomen kullandım adetim 2 gün gecikti bu ilaç geciktirebilir migeçen ay çatlatma iğnesi de vurulmuştu bi gün önce adet olmıştum. Gögüs ucumdAda hassasiyet ve yeşil çizgiler var hafif ağzımda da tuhaf bi tat acaba ne mana Ki kafamda deli sorular
Tatlım hamilelik takvimini nasıl ekliyorumSağol canım benim Rabbim sana da en yakın zamanda nasip etsin inş adet dönrmimde de göğüslerim bazen ağrırdı ama bu kez üç kısmı hasaslaştı koltuk altım ağrıyordu onun dışında klasik kaşık ve bel ağrısı vardı ama adette de oluyordu zaten. Akıntım felan olmadı benim
Hadi gözün aydın sağlıkla kucağına al inş beta değerin kaç çıkmıştı Can'ımEKLENMİŞŞŞŞŞ
İğnenin üstünde 14 gün geçmesi lazım etkilerinin kaybolması için adetin gecikirse eğer test yaptır inş bebiştır ama şu an için iğnenin yan etkileri olabilirLütfen biri yardımcı olsun ben 8 aralık akşam saat 9 da catlatma ignemi oldum. 8 aralıktan başlayıp sayinca 10 gün oluyo iğne vurali bu sabah test yaptım çok ama çok silik çizgi çıktı. Acaba iğnenin etkisimi yoksa gebelik oluşmuş mudur. Kesin iğnenin etkisidir.
Cnm igneyi ayni gun vurmusuz ben de aslinda 8 aralik sabaha karsi 3de vurdum reglime 5 gun kaldi..... Bende ignenin 8. Gunu test yaptm silik cikti. 10. Gunu yani bugun yaotm locaman bi negatf gordm.Lütfen biri yardımcı olsun ben 8 aralık akşam saat 9 da catlatma ignemi oldum. 8 aralıktan başlayıp sayinca 10 gün oluyo iğne vurali bu sabah test yaptım çok ama çok silik çizgi çıktı. Acaba iğnenin etkisimi yoksa gebelik oluşmuş mudur. Kesin iğnenin etkisidir.
Ben sabah yaptım çok silik çıktı cnm hala devam ediyor bende iğnenin etkisiCnm igneyi ayni gun vurmusuz ben de aslinda 8 aralik sabaha karsi 3de vurdum reglime 5 gun kaldi..... Bende ignenin 8. Gunu test yaptm silik cikti. 10. Gunu yani bugun yaotm locaman bi negatf gordm.
Ignein etkisi gecmis bende anlasilan şimdi kurbanlik gbi beklemedeim
Bugunde yaptinmi cnmBen sabah yaptım çok silik çıktı cnm hala devam ediyor bende iğnenin etkisi
Yaptım kuzum zor gunuyor ikinci çizgi dikkatli bakınca ben az su içerim ya o yüzden atamadim ignenin etkisini halaBugunde yaptinmi cnm
Canım sende ne gibi belirtiler var. Bende acayip derecede gogus ağrısı var ustune yatamiyorum o derece kasiklarima ağrılar saplaniyo bıçak gibi keskin bazen ince ince sızliyo biraz sık idrara çıkıyorum belki usutmuste olabilirim o yüzden de olabilir afedersin aşırı gaz var karnım kasiklarim sürekli şiş cnm adetime 11 gün kaldı sendeki belirtileri merak ettim.Bugunde yaptinmi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?