Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Canim benim yumurtam catladi cok siddetli bi agriyla ama hala sag kasigimda agrim ve batmalarim oluyo acaba dolleniyomudur olabilirmi

hadi hayırlısı inşallah, benimde klomeni bıraktıgım 6 gün oldu yani 13.cü günümdeyim ve bugun bildiğin akıntım plastik gibi geliyor ve hafif kasık sızlaması var yumurtluyormuyum dıye dusunuyorum
Evet cnm muhtemelen yumurtluyo olabilirsin benim siddetli kasik agrim 2 gun surdu ve nefesimi bile kesiyodu derin nefes dahi alamiyodum yumurta catladi dedigim gibi hala sag kasigimda anlamadigim sekilde agrim var ama hafif ve batma

Evet cnm muhtemelen yumurtluyo olabilirsin benim siddetli kasik agrim 2 gun surdu ve nefesimi bile kesiyodu derin nefes dahi alamiyodum yumurta catladi dedigim gibi hala sag kasigimda anlamadigim sekilde agrim var ama hafif ve batma
ben bu haftayı iyi değerlendireyim o halde,çok sağol bilgi içinn ya sende hamilesindir belki batma filan oluyormus dıye bılıorum bende belırtı olarak ay ınsallah ya

ben bu haftayı iyi değerlendireyim o halde,çok sağol bilgi içinn ya sende hamilesindir belki batma filan oluyormus dıye bılıorum bende belırtı olarak ay ınsallah ya
Insallah cnm rabbim yuzumuze gulsun bakalim cuma gunu gidicem doktora ne dicek hayirli haberler aliriz insallahda boyle oluruz:anneadayı:

kızlar bu sabah yaptığım övülasyon testim , yumurtluyorum değilmi ? 14.cü günümdeyim dün de yapışkan şekilde akıntılar mevcuttu

Eklentiler

• IMG_8443.webp
    IMG_8443.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 192
cnm rahim filmi ve sperm teste yaptırdın mı doktorun istedi mi bende aşılama istiyorum da acaba iyi mi ya aşılama
Evet cnm ikisini de yaptirdik bende bu ay hamile kalamassam onumuzdeki ay asilama yapilacak ama cevremde yaptiranlar birazda asilamayla gebe kalma sansinin yuksek oldugunu soyluyolar

Back
X