- 8 Eylül 2015
- 36
- 13
- 3
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm oluyo ve halada devam ediyo bu ay nasil bisey oldu bende anlamadim sizinde oluyomu
kaçıncı günündesin sen ? yani adete kaç gün varCanim benim yumurtam catladi cok siddetli bi agriyla ama hala sag kasigimda agrim ve batmalarim oluyo acaba dolleniyomudur olabilirmi
1 haftam var cnmkaçıncı günündesin sen ? yani adete kaç gün var
hadi hayırlısı inşallah, benimde klomeni bıraktıgım 6 gün oldu yani 13.cü günümdeyim ve bugun bildiğin akıntım plastik gibi geliyor ve hafif kasık sızlaması var yumurtluyormuyum dıye dusunuyorum1 haftam var cnm
Evet cnm muhtemelen yumurtluyo olabilirsin benim siddetli kasik agrim 2 gun surdu ve nefesimi bile kesiyodu derin nefes dahi alamiyodum yumurta catladi dedigim gibi hala sag kasigimda anlamadigim sekilde agrim var ama hafif ve batmahadi hayırlısı inşallah, benimde klomeni bıraktıgım 6 gün oldu yani 13.cü günümdeyim ve bugun bildiğin akıntım plastik gibi geliyor ve hafif kasık sızlaması var yumurtluyormuyum dıye dusunuyorum
ben bu haftayı iyi değerlendireyim o halde,çok sağol bilgi içinn ya sende hamilesindir belki batma filan oluyormus dıye bılıorum bende belırtı olarak ay ınsallah yaEvet cnm muhtemelen yumurtluyo olabilirsin benim siddetli kasik agrim 2 gun surdu ve nefesimi bile kesiyodu derin nefes dahi alamiyodum yumurta catladi dedigim gibi hala sag kasigimda anlamadigim sekilde agrim var ama hafif ve batma
Insallah cnm rabbim yuzumuze gulsun bakalim cuma gunu gidicem doktora ne dicek hayirli haberler aliriz insallahda boyle oluruzben bu haftayı iyi değerlendireyim o halde,çok sağol bilgi içinn ya sende hamilesindir belki batma filan oluyormus dıye bılıorum bende belırtı olarak ay ınsallah ya
hemen yaz tamammı :) Allahın izniyle cennet kokolu evlatlarımızı tez zamanda kucağımıza alacağız inşallah :)Insallah cnm rabbim yuzumuze gulsun bakalim cuma gunu gidicem doktora ne dicek hayirli haberler aliriz insallahda boyle oluruz![]()
Amin cnm insallah doktordan cikar cikmaz yazicam bakalim bu ay hamile kalamssam onumuzdeki ay asilama yapicakmis doktorumhemen yaz tamammı :) Allahın izniyle cennet kokolu evlatlarımızı tez zamanda kucağımıza alacağız inşallah :)
Aşılamaylada hrmen çözüm alanlar var zaten benımde 3 ay olmazsa aşılama olcak olsun bebişlerimiz gelsin hemenci:)Amin cnm insallah doktordan cikar cikmaz yazicam bakalim bu ay hamile kalamssam onumuzdeki ay asilama yapicakmis doktorum
Insallah yeterki gelsin ben kendimi herseye hazirladim zatenAşılamaylada hrmen çözüm alanlar var zaten benımde 3 ay olmazsa aşılama olcak olsun bebişlerimiz gelsin hemenci:)
cnm rahim filmi ve sperm teste yaptırdın mı doktorun istedi mi bende aşılama istiyorum da acaba iyi mi ya aşılamaAmin cnm insallah doktordan cikar cikmaz yazicam bakalim bu ay hamile kalamssam onumuzdeki ay asilama yapicakmis doktorum
Evet cnm ikisini de yaptirdik bende bu ay hamile kalamassam onumuzdeki ay asilama yapilacak ama cevremde yaptiranlar birazda asilamayla gebe kalma sansinin yuksek oldugunu soyluyolarcnm rahim filmi ve sperm teste yaptırdın mı doktorun istedi mi bende aşılama istiyorum da acaba iyi mi ya aşılama
Inan Artik korkuyorum test yapmayakızlar test için ne düşünüyorsunuz
Evet cnm yumurtluyosun hadi hayirlisi bakilimkızlar bu sabah yaptığım övülasyon testim , yumurtluyorum değilmi ? 14.cü günümdeyim dün de yapışkan şekilde akıntılar mevcuttu
Ayy hadi inşallahhhEvet cnm yumurtluyosun hadi hayirlisi bakilim