Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Beren gunde kac tane ictin bide neden ictin rahatszlgni ogrenebilirmiyim Allah bagislasn Masallah

Aminn insallhkizlarr.biz 6 aydir istiyodk olmyoduu.bende uzuluyodm doktoragttm ama yumurtaliklarm faln gayt iyi durumdaydi buna ragmn klomen verdi.sabh bir aksm bir seklnde bes gun kullandm.dger ay hamile oldgmu ogtendm.ilk ikiz sonra ucuz dedi doktor.tabi sasknliktan napicagmi bilemedm.cnku doktorda bnu bklemyoduu oda cok sasrdi.allhm istynce hersy oluyoo kizlar.sakin umudunzu kaybtmyn.allhm her istyne nasip etsn.

Aminn insallhkizlarr.biz 6 aydir istiyodk olmyoduu.bende uzuluyodm doktoragttm ama yumurtaliklarm faln gayt iyi durumdaydi buna ragmn klomen verdi.sabh bir aksm bir seklnde bes gun kullandm.dger ay hamile oldgmu ogtendm.ilk ikiz sonra ucuz dedi doktor.tabi sasknliktan napicagmi bilemedm.cnku doktorda bnu bklemyoduu oda cok sasrdi.allhm istynce hersy oluyoo kizlar.sakin umudunzu kaybtmyn.allhm her istyne nasip etsn.
canım ya ben kuşllandım normalde yumurtluyorum bu ay 5 gün kullandım iki kere yumutladım önce sol kasıktan sonra da ağrım vardı doktora gittim yumuttan büyümüş çatlamak üzere dedi sonrada gönderdi normal herşey dedi sabah tan beri de sag kasıgım da agrı var şimdi de sag danmı yumurtluyorum çözemedim akın tım var batmalarım kötüyüm şimdi, benim durumum gibi olan yokmu ikizmi olur sizce kızlar

canım ya ben kuşllandım normalde yumurtluyorum bu ay 5 gün kullandım iki kere yumutladım önce sol kasıktan sonra da ağrım vardı doktora gittim yumuttan büyümüş çatlamak üzere dedi sonrada gönderdi normal herşey dedi sabah tan beri de sag kasıgım da agrı var şimdi de sag danmı yumurtluyorum çözemedim akın tım var batmalarım kötüyüm şimdi, benim durumum gibi olan yokmu ikizmi olur sizce kızlar
Çatlatma iğnesi yapmadı mı doktor. ?

Doktorunu ara..doğru bilgiyi o sana verir.biz ne desek boş
ben tedavi görmüyordum normal de yumurtluyordu ve kendiliğin den çatlıyordu hamile kalamıyordum hiç bir sıkıntı yoktu engel ben bu ay doktor yazdı kullandım sıradan bi doktora gittim devlete yumurtlamışın biz bebek düşünüyoruz dedim değerlendirin dedi ilişki önerdi girdik önce sol dan yumurtladım şim di de sag kasıkta ağrım var

eşim dedim özelemi gitsek kist olursa diyede korkuyorum canım ya doktoır hiç ilgilenmedi ben de anlamadım çok ağrım var :KK43: :KK43:
eşim dedim özelemi gitsek kist olursa diyede korkuyorum canım ya doktoır hiç ilgilenmedi ben de anlamadım çok ağrım var :KK43: :KK43:
Çatlatma iğnesi yapilsaydi.hepsi ayni anda catliycakti rahat olucaktin. Igne olmadığı icin böyle vücut kendi bildigini okuyor.yani biri catlayip digeri iki gün sonra felan catlayabiliyor. Bazi vücutlar adet gününe kadar yumurtlayabilir

Catladigi gün 3 gün sürekli ilişki sonra birgün arayla bir hafta ilişki olsun..kontrolede git.catlamazsa kist yapiyor
eşim üst üste ilişkiye girmedi bir gün arayla girdi bazen iki gün olmadı hem çocuk istiyor hem yanaşmıyor çözemedim ağrım var ağrın var ilişki düşünüyorsun diyor

Çatlatma iğnesi yapilsaydi.hepsi ayni anda catliycakti rahat olucaktin. Igne olmadığı icin böyle vücut kendi bildigini okuyor.yani biri catlayip digeri iki gün sonra felan catlayabiliyor. Bazi vücutlar adet gününe kadar yumurtlayabilir
ben bunu bilmiyorum doktor ilgilenmedi ki vücutta dediğin gibi yapıyor şuan özele gitsem çatladığı görülürmü ultrosonda canım

Catlama sırasında kasiklarda şiddetli agri olur. Sakın agri kesici icme..kahve icme.folik asit ic.cok faydali.foliküller icin yabi yumurtalar icin. .ismini de zaten faydasından aliyor

Back
X