Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşllh cnm belki bu ilaç vesile olur ya klomen kullanan çok kadın var bnde kaç kişidn kaç kişiye fayda etti onu merak ettm hem hepimz bilinçlenirzBu ay kullanıyorum. İnş hayırlısıyla bebiş gelir.
Ay çok üzüldm canm gçmş olsn inşallah aynı acıyı birdaha yaşamazsn ilk ayda mı kalmitn hamileBen daha önce hamilelik yaşadım. Klomen le ama 10. Haftada kaybettim. Bu kez olur ins.
Anladm canm bnm de 6 7 aydr olmuyo dr hç sorn yok diyo bende yeni kullanıyorm peki sen ikinci ay kaldm diyon ya ondn önce ne kadar srdü bbek istemn cnm2. Ayda kalmıştım klomen ve catlatma ignesi yle .
İnş Rabbim sağlıkla nasip etsin ins
Amin canm inşallh birbirimize hayırlı haberler veririz bnm adt düznsizlğmde vardı soğn kürüyle şükür oda yoluna girdi bu ayda klomen bakalım hayırlısıbende kullanıyorum hayırlısıyla Allah inşallah bu ay hamilelik nasip eder bana ve tüm isteyenlere :)
hayırlısıyla inşallah bian önce hayırlısını ve sağlıklıaını verir rabbim. benim fsh hormonum yüksek 11 amh 1.4 . fsh yüksekliğinden kaynaklanıyor heralde gebelik olmaması. bende ilk defa kullanıyorum işte bakalım.Amin canm inşallh birbirimize hayırlı haberler veririz bnm adt düznsizlğmde vardı soğn kürüyle şükür oda yoluna girdi bu ayda klomen bakalım hayırlısı
inşallh canm rabbim bekletmesn bildiğimz veya bilmediğimz sorunlarmızı gidersn inşlh bu yüzdn bu konuyu açtmya hani kullananlar gelse ne kadar kullandkdn sonra hamile kaldığnı dese hem bizi aydınlatırlarhayırlısıyla inşallah bian önce hayırlısını ve sağlıklıaını verir rabbim. benim fsh hormonum yüksek 11 amh 1.4 . fsh yüksekliğinden kaynaklanıyor heralde gebelik olmaması. bende ilk defa kullanıyorum işte bakalım.
aynen güzel olur valla. ben hiç karamsar olmamaya çalışıyorum ama öyle olumlu şeyler duyunca da çok hoşuma gidiyor. bu arada yaşın kaç ne kadardır ugraşıyorsuninşallh canm rabbim bekletmesn bildiğimz veya bilmediğimz sorunlarmızı gidersn inşlh bu yüzdn bu konuyu açtmya hani kullananlar gelse ne kadar kullandkdn sonra hamile kaldığnı dese hem bizi aydınlatırlar
Yaşm 22 ye girdm saylr cnm:) yaklaşk yedi ay oldu cnm daha önce bir kürtajmda oldu öyle ya ben yine sadece olmuyo diye üzlüyorm eşim sanki dünyada kızımdn başka çocğmz olmiyckmş gibi davranıyo çok karamsar:)aynen güzel olur valla. ben hiç karamsar olmamaya çalışıyorum ama öyle olumlu şeyler duyunca da çok hoşuma gidiyor. bu arada yaşın kaç ne kadardır ugraşıyorsun
benimle aynı yaştasın . bende bir gebelik geçirdim ama çok erken düşük oldu kürtaj bile oladım belkide dış gebelikti yani. ama eşine olumlu şeylerle yanaş yani. :) hayırlısı zamanı var demekki allah ol derse olacak. en ummadığın anda bile olacak yani. inşallah en kısa zamanda bize nasip eder :)Yaşm 22 ye girdm saylr cnm:) yaklaşk yedi ay oldu cnm daha önce bir kürtajmda oldu öyle ya ben yine sadece olmuyo diye üzlüyorm eşim sanki dünyada kızımdn başka çocğmz olmiyckmş gibi davranıyo çok karamsar:)
Aynn canm haklsn rabbim isteyn herkze versn sen ne zamndr istiyosnbenimle aynı yaştasın . bende bir gebelik geçirdim ama çok erken düşük oldu kürtaj bile oladım belkide dış gebelikti yani. ama eşine olumlu şeylerle yanaş yani. :) hayırlısı zamanı var demekki allah ol derse olacak. en ummadığın anda bile olacak yani. inşallah en kısa zamanda bize nasip eder :)
buarada senin bir kızın mı var ? yanlışmı anladım. ben 1.5senelik evliyim. bir sene önce düşük oldu işte o zamandan beri daha da olmadı. Bu ay bi gideyim doktora dedim işte fsh hormonu yüksek çıktıAynn canm haklsn rabbim isteyn herkze versn sen ne zamndr istiyosn
Yarn çatlaması lazm ama en fazla öbürgn diye biliyorm inşallh sorunsuz olur cnmbenimde bu ay klomenle ilk ayım.cmt günü sağda tek yumurtam vardı dominant 17 mm.yrn birkez daha bakılacak.
Evet canm elerinden öper kızım 3 buçk yaşnda erkn evlendm 18 yaşnda anne oldm şimdide kızıma bir kardeş istiyoz:)buarada senin bir kızın mı var ? yanlışmı anladım. ben 1.5senelik evliyim. bir sene önce düşük oldu işte o zamandan beri daha da olmadı. Bu ay bi gideyim doktora dedim işte fsh hormonu yüksek çıktı
hee dogru annlamışım. allah uzun ömür versin güzel kızına canım. :)Evet canm elerinden öper kızım 3 buçk yaşnda erkn evlendm 18 yaşnda anne oldm şimdide kızıma bir kardeş istiyoz:)