- 12 Ağustos 2015
- 1.391
- 1.775
- 83
Saol canm teşekkür ederm allah sanada tatlı bi bebiş versn onada uzun ömür versn hayırlısıylahee dogru annlamışım. allah uzun ömür versin güzel kızına canım. :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canm teşekkür ederm allah sanada tatlı bi bebiş versn onada uzun ömür versn hayırlısıylahee dogru annlamışım. allah uzun ömür versin güzel kızına canım. :)
Amin aimn inşallah :)Saol canm teşekkür ederm allah sanada tatlı bi bebiş versn onada uzun ömür versn hayırlısıyla![]()
Oy canm ya beklemek çok zor hele ilki insnın çok güzl yaAmin aimn inşallah :)
Cnm valla banada geç çağırdı gibi geldi ama bakalım yrn sonucu yazarım.Yarn çatlaması lazm ama en fazla öbürgn diye biliyorm inşallh sorunsuz olur cnm
Malesef zor ama napalım allah bize böylesini hayırlı görmüş şuan olmaması daha iyidir belkide . Tabi gönül hemen olsun ister ama :)Oy canm ya beklemek çok zor hele ilki insnın çok güzl ya![]()
İnşllh bi sorn çıkmz cnm yarn güzl habr bkliyorm inşlh kndlğndn çtlar iğneszCnm valla banada geç çağırdı gibi geldi ama bakalım yrn sonucu yazarım.
Haklısn valla cnm rabbimn kelamına akıl sır ermez bakalm daha neler bizi bekliyorMalesef zor ama napalım allah bize böylesini hayırlı görmüş şuan olmaması daha iyidir belkide . Tabi gönül hemen olsun ister ama :)
Neden kaybettin doktor ne demiştiBen daha önce hamilelik yaşadım. Klomen le ama 10. Haftada kaybettim. Bu kez olur ins.
Kan pıhtılaşmasi olabilir dediNeden kaybettin doktor ne demişti
Cnm bi arkadşm da geçn gün bana bende kan pıhtılaşması var ondn düşk yapıyorm dedi ve sonra yine gebe kalmş başka bi dr buna bebe asprini vermş sanrsm günde bir tane dedi onun kanı sulandırma özelliği var çünkü tabi bundan önce çok düşük yapmş ve bu gebelikde kullnmş sornsuz bi gebelik geçirmş ve bebişi olmş istersn snde druna danş ve inşallh bebişin tutunr snde bu şekilde doğurran hayırlısıylaKan pıhtılaşmasi olabilir dedi
Saolasın cnm ben de dün catlatma ignesi oldum. Coraspin kullanıyorum. Doktoruma söyledim. İnsallah bu ay hamiş oluruz :)Cnm bi arkadşm da geçn gün bana bende kan pıhtılaşması var ondn düşk yapıyorm dedi ve sonra yine gebe kalmş başka bi dr buna bebe asprini vermş sanrsm günde bir tane dedi onun kanı sulandırma özelliği var çünkü tabi bundan önce çok düşük yapmş ve bu gebelikde kullnmş sornsuz bi gebelik geçirmş ve bebişi olmş istersn snde druna danş ve inşallh bebişin tutunr snde bu şekilde doğurran hayırlısıyla
Sende kasıklarda ağtı varmı ya? Bende adet olcak gibi hafif bi ağrı şişlik var gibi ya.Bu ay kullanıyorum. İnş hayırlısıyla bebiş gelir.
Yumurta catlar ken oluyor sanırım. Bu gece 36 saat oluyor benim iğneden sonrakiSende kasıklarda ağtı varmı ya? Bende adet olcak gibi hafif bi ağrı şişlik var gibi ya.
Benim yarın 11de 36saat oluyor. Ama rahatsız etti beni yani. çok ağrımıyo aslında ama bi tuhafımYumurta catlar ken oluyor sanırım. Bu gece 36 saat oluyor benim iğneden sonraki
36 saat sonra muhakkak ilişki lazım hatta arka arkaya diğer günde dedi doktor. Benim sağda yumurta sağda hafif bir batma var ama şiddetli değil.Benim yarın 11de 36saat oluyor. Ama rahatsız etti beni yani. çok ağrımıyo aslında ama bi tuhafım