KLOMENLE İLK AY HAMİLE KALANLAR lütfen gelin:(

Bende önümüzdeki adette başlayacağım kullanmaya dün doktor verdi bakalım inşallah olur yumurta

Kızlar bugün gittim dr çatlatma iğnesi verdi yarn sabh 10 da yapcam inşallah hayırlısıyla olur sizde durmlar nasıl güzl haberlerinz varmı

Kan pıhtılaşmasi olabilir dedi
Cnm bi arkadşm da geçn gün bana bende kan pıhtılaşması var ondn düşk yapıyorm dedi ve sonra yine gebe kalmş başka bi dr buna bebe asprini vermş sanrsm günde bir tane dedi onun kanı sulandırma özelliği var çünkü tabi bundan önce çok düşük yapmş ve bu gebelikde kullnmş sornsuz bi gebelik geçirmş ve bebişi olmş istersn snde druna danş ve inşallh bebişin tutunr snde bu şekilde doğurran hayırlısıyla

Cnm bi arkadşm da geçn gün bana bende kan pıhtılaşması var ondn düşk yapıyorm dedi ve sonra yine gebe kalmş başka bi dr buna bebe asprini vermş sanrsm günde bir tane dedi onun kanı sulandırma özelliği var çünkü tabi bundan önce çok düşük yapmş ve bu gebelikde kullnmş sornsuz bi gebelik geçirmş ve bebişi olmş istersn snde druna danş ve inşallh bebişin tutunr snde bu şekilde doğurran hayırlısıyla
Saolasın cnm ben de dün catlatma ignesi oldum. Coraspin kullanıyorum. Doktoruma söyledim. İnsallah bu ay hamiş oluruz :)

Back
X