• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KLOMENLE İLK AY HAMİLE KALANLAR lütfen gelin:(

Gönlünce olsun inşallh cnm. Sen ne zmndır istiyorsn bebk umarm bi sorn yoktur
Benimko biraz uzun :) 4 yıllık evliyim hic hamile kalmadim esimde bsy yok normal rahim filmi cekildim bnm sag tupum kapaliydi gecen kasim ameliyat oldum suan iki tupumde acik 6 ay zaman verdi doktor 6 ay icindede kendiliginden olmadi yumurtaliklarim tembel galiba 23 yasindayim doktor gencsin daha dedi ilk olarak yumurta takibi yapicak bugun basladim klomene bakalim ne olacak insallah olur klomenle yoksa aşılama ve tüp bebek kademe kademe deniycez artik

Anladm cnm kısmet cnm herşey vardır bundada bir hikmet 4sene kısa bi süre değil inşallh birdah sorn çıkmadn gebe kalırsn cnm.

Meraba cnm uzun zaman olmus ama bsy sorcam catlatma ignesi nasil oldun doktor iğne yapcam diyemi cagirmisti seni nasil oluyo yani haberin varmiydi igne yapacagindan igneyi kndimizmi aliyoruz hic olmadim igne bugun klomene basliycam salı gunu kontrole gidicem igne yaparmi banada
Merhaba 3 ay surdu benim sonuc alamadik maalesef.
Igneyi recete yaziyor kendin aliyorsun.su saatte yap veya yaptir diyor.yaptirdiktan sonra 36.saatte iliski oneriyor.1 hafta boyunca gun asiri iliskiye devam ediyorsunuz aksatmadN.
Igne vermeye belki gerek duymaz herkese vermiyorlar ama verirse bole.

Merhaba 3 ay surdu benim sonuc alamadik maalesef.
Igneyi recete yaziyor kendin aliyorsun.su saatte yap veya yaptir diyor.yaptirdiktan sonra 36.saatte iliski oneriyor.1 hafta boyunca gun asiri iliskiye devam ediyorsunuz aksatmadN.
Igne vermeye belki gerek duymaz herkese vermiyorlar ama verirse bole.
Anladım cnm sagol suan durumun ne varmı cocuk

Back
X