Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimko biraz uzun :) 4 yıllık evliyim hic hamile kalmadim esimde bsy yok normal rahim filmi cekildim bnm sag tupum kapaliydi gecen kasim ameliyat oldum suan iki tupumde acik 6 ay zaman verdi doktor 6 ay icindede kendiliginden olmadi yumurtaliklarim tembel galiba 23 yasindayim doktor gencsin daha dedi ilk olarak yumurta takibi yapicak bugun basladim klomene bakalim ne olacak insallah olur klomenle yoksa aşılama ve tüp bebek kademe kademe deniycez artik
Merhaba 3 ay surdu benim sonuc alamadik maalesef.
Igneyi recete yaziyor kendin aliyorsun.su saatte yap veya yaptir diyor.yaptirdiktan sonra 36.saatte iliski oneriyor.1 hafta boyunca gun asiri iliskiye devam ediyorsunuz aksatmadN.
Igne vermeye belki gerek duymaz herkese vermiyorlar ama verirse bole.
Merhaba 3 ay surdu benim sonuc alamadik maalesef.
Igneyi recete yaziyor kendin aliyorsun.su saatte yap veya yaptir diyor.yaptirdiktan sonra 36.saatte iliski oneriyor.1 hafta boyunca gun asiri iliskiye devam ediyorsunuz aksatmadN.
Igne vermeye belki gerek duymaz herkese vermiyorlar ama verirse bole.