klomenle yumurtası kendiliğinden çatlayıp gebe kalan varmı?

Bende varım kızlar.Klomenle hamile kaldım üstelik ne catlatma ignesi vurundum ne de kontrole gittim yumurta var mı yok mu diye..
Doktor kontrolüne niye gitmediniz ilk kullanımda mı hamile kaldınız pco varmıydı ve belirti olarak ne yaşadınız çok sordum ama özür dilerim 3 gün sonra kan verecem sonucum için heycanlıyım ama umıdum da kalmadı açıkçası

Merhaba arkadaşlar klomen kullanıp yumurtası kendiliğinden çatlayan varmı. Ve olumlu sonuç alan ben 7 gün sonra kan vericem sabırsızım benim gibi olan varmı?
Canım ben klomen kullandım sonrasında çatlatma iğnesi olucaktım ama evde değildim o sırada ve iğne yapılmadı daha sonra eşimle birliktelik oldu ve yumurtlama zamanına denk gelmişti ve hamile kalmıştım o ay .. inşallah sende de olur

Belirtiniz neydi acaba ve ilk kullanımıyla mı kaldınız rabbim sağlıkla kucağınıza versin

Belirtiniz neydi acaba ve ilk kullanımıyla mı kaldınız rabbim sağlıkla kucağınıza versin
Canım ondan 2 ay önce de kullanmıştım ama olmadı ve belirtim koyu sarı renkte akıntıydı ve kokusuzdu ( enfeksiyon değildi yani ) gaz vardı sürekli aç bile olsam . Ve düşük oldu cnm senden uzak

Çok üzüldüm yaa valla benimde umudum azlıyor git gide kaç yumurtanız gelişmişti ve kaç mm de çatlamıştı
dr gitmedigim icin kac yumurtam oldu bilmiyorum canim duphaston kullandim bugun 5gun olsu biteli hala hastalanmadim normalde 4gun sonra hastalanirdim hayirlisi olsun ne diyelim

Canım ondan 2 ay önce de kullanmıştım ama olmadı ve belirtim koyu sarı renkte akıntıydı ve kokusuzdu ( enfeksiyon değildi yani ) gaz vardı sürekli aç bile olsam . Ve düşük oldu cnm senden uzak
Rabbim yerini doldursun inşallah geçmiş olsun üzüldüm yaa benimde belirti olarak akıntı var beyaz akıntı ve belimin yan tarafları iğne batıyor gibi oluyor göğsüm dokunmadıkça ağrımıyır dokununca hafif afedersin uçları sızlıyor inş vardıe die umuyorum..

İnşallah cnm benim göğüs ucum çok ağrıyordu ve aynı adet. Sancım da vardı göğsün etrafında hani sivilce gibi seyler var ya onlar çok belirgin olmustu CNN . Çok sağol amin hepimiz için inşallah

Ben iki ay clomen kullandim. Ilk ay hergun birlesme oldu ikinci ayda iki gunde bir.
Vee catlatma ignesi kullanmadim her ikisindede. Yumurtam kendi catladi.
Ikinci ayda hamile kaldim suan 4,5 haftalik gebeyim.

Ben iki ay clomen kullandim. Ilk ay hergun birlesme oldu ikinci ayda iki gunde bir.
Vee catlatma ignesi kullanmadim her ikisindede. Yumurtam kendi catladi.
Ikinci ayda hamile kaldim suan 4,5 haftalik gebeyim.
Çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza versin inşallah belirtileriniz neydi kaçıncı günde öğrendiniz polikistik over varmıydı?

ilk ay kullandigimda yumurtam gelişmedi,sonraki ay yine kullandım kimyasal gebelik oluştu.2ay sonra tekrar kullandım ama umudum yoktu gitmedim doktora.O ay hamile kaldım.En belirgin gebelik belirtim şeffaf akıntıydı.pco genç kizligimdan beri var üstelik ileri seviye

Benim sadece belim ağrıyor ve beyaz akıntım geliyor şimdilik bunlar var ama hiç böyle belim ağrıdığını hissetmemiştim belkide piskolojik rabbim bize de nasip etsin

Merhaba arkadaşlar klomen kullanıp yumurtası kendiliğinden çatlayan varmı. Ve olumlu sonuç alan ben 7 gün sonra kan vericem sabırsızım benim gibi olan varmı?
Üreme sağlığı açısından eşimde de bende de bir problem yoktu ancak biraz sabırsız davranarak 8 denemenin sonunda klomen kullanmaya karar verdim. İyiki de vermişim tabi nasip rabbim den çok şükür :)
Klomen kullandığım ay yumurtalıklarım fazla uyarıldı, o yüzden çatlatma iğnesi vurmadı doktorum.
Hatta takipli kontrollerinde oluşan yumurtanın birinin biraz fazla büyüdüğünü belki kiste dönüşebileceğini, öyle bir durum olsa bile basit kist olduğundan 1-2 adet dönemiyle atılacağından bahsetti.
Klomen kullandığımda tek farkettiğim durum çatlama günüm geldiğinde ( yumurtlama kitleri ile takip ettim) normalden daha fazla bel ağrısı yaşadım ve vücut ısım biraz daha yüksekti.
Beklenen adet tarihim yaklaşmaya başladığında artık benim göğüs uçlarım acımaya ve adet ağrısına benzer ama kramp şeklinde kasık ağrılarım vardı.
Günüm geldiğinde test yaptım ve o anki heyecanımı hayatım boyunca unutamam sanırım

Rabbim sağlıkla kucağınıza versin inşallah yumurtlamadan kaç gün sonra test yaptunız ve yumurtanız kaç mm olmuştu benim 22 mm de çatlamıştı

Adet dongum 26 gundu, hatirladigim kadariyla 13. Gun catlama oldu. Test yapmak icin adet gunumu bekledim , ama yumurtam kac mm olmustu net hatirlamiyorum :/

Çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza versin inşallah belirtileriniz neydi kaçıncı günde öğrendiniz polikistik over varmıydı?

Amiin. Rabbim herkese hayirli evlatlar nasip etsin. Bende polikistik over var. Klomeni ikinci denememiz. 50mg olmasi lazim. Bunun disinda ilk ay her gun iliskiye girdik. Ikinci ayda gun asiri. Belki faydasi olan sey buydu.
Hamilelik belirtiside sabah kalktigimda vucudum inanilmaz sicakti, birde kendimi normalden daha yorgun hissediyordum. Adet gunum gelince test yaptim pozitif cikti.

Ben ben :)) klomen kullandığım ilk ay ikizlere hamile kaldım 2 yumurtam oluşmuştu ikiside döllendi ... çatlatma iğnesi kullanmadım kendisi çatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…