klomenle yumurtası kendiliğinden çatlayıp gebe kalan varmı?

Bende hamile kaldım bu arada rabbim isteyen herkese versin inşAllah ❤
Benimde ilk kullanımım çok heycanlıyım canım senin adına çok sevindim bende iğnesiz deniyorum buarada özelde mi baktırdın yumurtalara ve ovülasyon testi ile takip ettin mi

Merhaba arkadaşlar klomen kullanıp yumurtası kendiliğinden çatlayan varmı. Ve olumlu sonuç alan ben 7 gün sonra kan vericem sabırsızım benim gibi olan varmı?
Ben varım .. Klomen kullandım çatlatma iğnesi olacaktım ama o ay evde değildim diye çatlatma iğnesi olmadım üstüne hamile kaldım

Benimde ilk kullanımım çok heycanlıyım canım senin adına çok sevindim bende iğnesiz deniyorum buarada özelde mi baktırdın yumurtalara ve ovülasyon testi ile takip ettin mi
Benimde ilk kullanımda hamile kaldım iğnesiz kendiliğinden çatlafı yumurtam evet ovülasyon testlerndende kullandım Teşşekür ederim stres yapma en büyük düşman stres

Benimde ilk kullanımda hamile kaldım iğnesiz kendiliğinden çatlafı yumurtam evet ovülasyon testlerndende kullandım Teşşekür ederim ♥ stres yapma en büyük düşman stres
Ay canım bende ovülasyon testi aldım şimdi adetin 3. Günü başladım adet bitince takip edicem çatladığını da testten anladın dimi?

Ay canım bende ovülasyon testi aldım şimdi adetin 3. Günü başladım adet bitince takip edicem çatladığını da testten anladın dimi?
Evet ultrasonda testi onaylıyordu resmen.. Ama ben çatladıktan 15 gün sonra kan verdm 1.8 çıkmıştı yani negatif bugün test yaptım çift çizgiyş gördüm geç döllenme olmuştı bende..

Evet ultrasonda testi onaylıyordu resmen.. Ama ben çatladıktan 15 gün sonra kan verdm 1.8 çıkmıştı yani negatif bugün test yaptım çift çizgiyş gördüm geç döllenme olmuştı bende..
Rabbim sağlıklıkla kucağına almayı nasip etsin canım ben 26 yaşındayım yaş geçmeden iki tane düşünüyorum ardı ardına Allah nasip ederse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…