kmaz sokak..Saplandm kaldm!...

xzeytin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
54
0
86
Ankara
http://www.kadinlarkulubu.com/kilitli-konular-sadece/311740-bos-ol-bos-ol-bos-ol.html

kapatılan ve taşınan konumun devamı..
sayın yöneticilerim: rahatsızlık verdiğimin farkındayım ama içimi dökecek hiçbir yer bulamıyorum bazen.. çok çaresizim.. belki bu konu da kapatılır taşınır bilemiyorum yinede yazıyorum işte.

10 gün geçti üstünden.. hala annemlerdeyim ve hala düşünüyorum. bu arada bir karar verdim tabiki. konuştum bile.. ayrılalım dedim. bu işin yürümeyeceğini söyledim fakat karşımda ne kabullenen nede itiraz eden birini göremedim malesef..
şimdi durumların en kötüsünü yaşıyorum. o evde, ben annemlerde. arada konuşma yok. onun ailesinden ses seda yok. benim ailem araya girmeye kalktı karşı taraf sessiz kalınca bizimkiler de sustu. belirsizlik durumu.. ne beni ikna etmeye çalışan var ortada, ne de eşyalarını toplayan gitmeye meyillenen..

Allah Allah, ne demek bu şimdi. Eşin neden böyle bir şey söyledi ki.
Ama anlattığın kadarıyla ciddi görünüyor, öyleyse senin yapacağın tek şey eşine "defol, defol, defol" demek olmalı.

bunu da söyledim ama ben boşanmaktan çok korkuyorum (( eve gidince o eşyaları aldığımız oralara yerleştirdiğimiz anlar gözümün önünde canlanıyor ağlıyorum.. bugün onunla çektiğimiz resimlere baktım içim hiç acımadı. anladım olay onunla ilgili değil. olay tamamen evimle yuvamla ilgili. ben sadece bunu yanlış insanla yaptım ve bunu bitirmek çok ağırıma gidiyor ((

bir dönem malesef sancılı zor ve yoğun duygular içerisinde geçirecek oyalanacak birşeyde bulsanız işinizde olsa bu aklınızı bir süre megul edip yarası öyle kapanacak herşeye hazırlayın kendinizi...
aynı şehirde değil misiniz. gidin evinize ne olacak bu durum diye konuşun ister anlaşmalı boşanın ister bir şans daha ama konuşun. bu konuşmayı teklif etmek bu kadar da zor değil. edin telefon ben bu belirsizliği sevmiyorum diyin. anlatın içinizden geçenleri

konuştum.. bitirmekten başka çare yok artık dedim. çünkü daha önceki konumda da anlattığım gibi bu bizim ilk kavgamız değildi. ve son olmayacaktı. bana sen benim dünyamsın artık benim için hiçbirşeyin anlamı yok dedi. yarın avukatla konuşurum dedi. 10 gün önce. ama hiçbirşey yapmadı. ne avukata gitti. nede düzelmesi için herhangi birşey yapmadı. hiçbirşey olmamış gibi devam etmeye başladı. bende evden ayrıldım ailemle kalıyorum o günden beri. bana hiçbirşey vaat etmiyor. herşey lafta kalıyor. anlam veremiyorum.öylece evde oturuyor sessiz sakin 10 gündür.

esınızın sınırlı ofkelı ve ıs stresı yasadıgnı ve sanırım psıkolojık sıkıntılar yasadıgn dusunuyorum..
sessız kalmasıda pısmanlıkları olabılır..
ama bu kadar seyden sonra onemlı olan sızsınız ve dusuncenızdır..
yenıden esınızle bırlıkde olabılcekmısınız..herseyı sıl basdan yasıyabılcekmısınız?..
sımdı kendınızı dusunun..
sorunlarınızı dusunun..onemlı olan sızın kararınızdır bırı sızı ıkna etmeye gelse nasıl tepkı verceksınız?..bırısının gelmesını beklıyosunuz cunku belırtmıssınızde..
barısmakdan yanasınız sanırım..
ama esınızle sorunlarınızı ıyıce konusun rahatsızlıklarınız dıle getırın aynı olaylar yenılenmesın..
ustu kapalı bıcımde donmeyın gerı ıcınızde kuskular bırakmayın..
bayram gelıyo beklı bu vesıle ıle barısmaya gelebılırde...

durumun çok acı verici olduğu ortada,kaçışta yok,

acıysada dibine kadar yaşayacaksınız,ama bilin ki küllenecek,geride bile kalacak....

bir erkek bu sözleri boş yere sarfetmez,bitirmişse sizde ısrarcı olmayın boşyere,çünkü asla tek taraflı sürmez....

ama aranızda kibağı ancak siz bilirsiniz,sevildiğinize inanıyorsanız,biraz daha sabredin mutlaka dönecektir...

Farzedelim ki eşinizi affettiniz ve yuvanıza geri döndünüz. Peki eşinizin tekrardan bu lafı söylemeyeceğini garanti edebilirmisiniz.
İnsanların sıkıntılı dönemleri olabilir, ama ben sırf birisi sıkıntılı diye acısını başkalarından çıkarmasından nefret ederim.
Yahu sıkıntın varsa paylaş, paylaşmıyorsan kendi içinde hallet. İnsan karısına boşol dermi? Bu lafın anlamını biliyor mu acaba?
Bence iyi düşünün taşının, unutmayınki, güneşin doğmasından önceki karanlık en koyu karanlıktır. Tabiki sıkıntı çekeceksiniz ama bu hayata eşinizle gelmediniz. Onsuz da yapabilirsiniz.
Genede son karar sizin.

kendi kendine yetemeyen bi adam o evde ev kirası gelene kadar oturur meraketme.sonra kapına gelirse bunuda gözardı etme derim ben.çalışmayan kadına sırtını dayayan erkelerden iğreniyorum ya.

iyi de sizin sorununuz sadece boşol lafı değildi ki.
adam aylardır çalışmıyordu, sorumsuzdu, saygısızdı..
madem seni ikna etmeye çalışan ya da boşanalım lafına itiraz eden yok demek herkes durumundan memnun..
daha ne yapacaksınız siz..

Gittin mi tam gideceksin ki canın acımayacak..
Nedir bu kadar vazgeçemediğiniz ki canınızı acıtıyor?
Mezarlar vazgeçilmez insanların ölüleri ve geçmişleri ile doludur..
Hayat çok kısa;emin olun ki hiç birşeye değmez
Sizi haketmeyen bir insanın hayatını doldurarak onu şereflendiremezsiniz
Ev..eşya..boşverin bunları
Evim benim mutluluğum ile güzel..eşyalarım benim sevgim ile kıymetli
Yeni hayat ve yeni umutlar diliyorum size

ben sizin yerinizde olsam onu beklemez davami gider kendim acardim
adamin durumu ortada git calis dedin diye seni bosayan bir adam düzelirmi sence bence hayir düzelmez
7 yillik evliyim bu 7 yil icrsinde kavganin sahini yaptik en cözümsüz olaylari bile cözdük en büyük kavgalarimizda bile cümlelerimzi secerek kurduk ki geri dönüsü olmayan sözler söylemeyelim diye yarin baristigimizda birbirimizin yüzüne bakacak yüzümüz olsun diye
ama senin esinin böyle bir düsüncesi yok ne var ben bunu simdi bosarim sonra barisiriz bidaha bana calis diyemez

ben şunu mu anladım,eğer kocanız size dön dese dönecekmisiniz.kimsenin yuvasının yıkılması taraftarı olmadım asla.ama çözüm yoksa artık son nokta ayrılmaktır.hayatını mahvetmemek adına.bir kaç eşyanın hatırası için iki arada kalmaya gerek yok.elbetteki düzeni bozmak kolay değil,ama bi ömür de böyle geçmez sanırım.

ha şu da var ki,ben eşinize döneceğinize inanıyorum.o halde kalkın gidin yanına ve özür dileyin.ama ben olsam,para kazanmak,ev geçindirmek için çabalamayan kocaya koca demezdim.karar sizin

olay günü babamla konuşmuş ben işe başlıyorum demiş. sonradan ben sordum, ne işi noldu diye.. daha önceden akrabalarının müteahhitlik şirketi var orda çalışıyordu. onlar burda birkaç iş almış. onlara yardım edecekmiş. bu iş 2-3 aylık bir şantiyeyle ilgilenmek işi. geçici yani garantisi yok. konuşma yaptığımızda sordum. peki başlamışsın, diyelimki biz düzeldik eskisi gibi olduk. bu ilişki için ne vaat edebilirsin? dedim. sessiz kaldı. maaş konuştun mu dedim. hayır dedi. geçici bir iş miymiş dedim. bilmiyorum konuşmadım dedi. bu kadar sıkıntı içinde onları soramadım dedi. bu kadar sıkıntının asıl onlardan kaynaklandığını söyledim. eve para getirmemesinin, çalışmamasının bende değil esas kendinde birtakım huzursuzluklar yaratıp bana patladığını söyledim. bunun adı göz boyamak mı yoksa gerçekten birşeyler yapmaya kalkışmak mı bilmiyorum. kafam öyle karışıkki..

çok zor bir durumdasın canım anlıyorum,Allah kolaylık versin.gördüğüm kadarıyla eşin gel dese gideceksin,pek de fazla bir sevgin de yok anladığım kadarıyla.şimdi gidersen,yeni sorunlar ortaya çıktığında(olumsuz ihtimal üzerinden konuşuyorum tabi çıkmayabilir de) söz hakkın olmayacak bunu unutma,çünkü her şeye rağmen kabullenip gitmiş olacaksın,bi şeye itiraz ettiğinde beni bilmiyor muydun kendin geldin diyecek,bence bunları aklından çıkarma.senin korkun yeni bir düzene geçmek,boşanmış biri olmanın yükünü taşımak sanırım,alışanlar var demek ki olabiliyor.kendin çalışıp kazandıktan sonra eşyayı da alırsın,kendi düzenini de kurarsın.tabiki kimsenin yuvasının bozulmasını istemem ama bir bayan olarak çok zoruma gitti senin yaşadıkların.

evet bugüne kadar bütün kavgalarda böyle oldu. bağırdım çağırdım ağladım küstüm anneme gittim kaldım hatta daha da kötüsü hatırlamak dahi istemem.... ama ne oldu biliyor musunuz, o burnundan kıl aldırmadı. ya ben kös kös eve döndüm, ya benim ailemden birisi gitti onunla konuştu zar zor geldi burnunun ucuyla benle konuştu veya eve çağırdı ayağına gittim konuştu benle ama ne konuşma gönlümü almak değil, özrü kabahatinden beter misali kendi hatasının yarısını bana yükleyip konferans nasihat verip bundan sonra şöyle olmalı bundan sonra böyle olmalı diye ahkam kesip başta kendi bozduğu kurallar. ya benim ailemden biri onun ailesini aradı onun ailesi onu aradı yine ben hiçbirşey olmamış gibi devam ettim.. ama bugüne kadar ne bir özür ne bir telafi ne bir alttan alma hiçbirşey işitmedim. belkide bu yüzden bu kadar kırıldı kalbim. çok acı çekiyorum arkadaşlar inanın daha çevremde birçok kişi "aaa evlenmişsin hayırlı olsun,kim bu şanslı damat" diyorken benim bu durum içerisinde olmam ibret verici!
gel demedi hiç bugüne kadar.. demez biliyorum demeyecek. bitti bu iş ben sadece bunu kendime yedirmeye çalışıyorum. ne olur bana destek olun.

canım benim,ne zaman ,istersen yanında oluruz sen hiç merak etme.profilinde mühendis yazıyor,çalışıyor musun?kendi parasını kazanan bir bayanın altından kalkamayacağı bişey yoktur bence(yani sen duygusal açıdan bitirdin diye böyle söylüyorum)eğer boşanırsan,gücün de varsa,ayrı bir ev tut kendine ailenle de kalma,alırsın eşyalarını falan yavaş yavaş,hiç biri sorun olmaz,en azından huzurun olur.
bu arada kimse yanlış anlamasın,yuvasının bozulmasını tabiki istemem ama burda yuva falan yok,eziyet de cabası

çok şükür çalışıyorum. hoş şu aralar kafam çalışmıyor. sadece ofise gelip gidiyorum işte. annem de yalnız kalıyor babamla ayrılar, muhtemelen onunla otururum.

hımm,anladım canım.tabi annenle de kalırsın,kendi yağınızda kavrulur gidersiniz işte.

hayatta herşey bizler için canım ya üzme kendini daha fazla inan bütün hastalıklar üzüntüden geliyor bundan sonra allah iyilerle çattırsın bak ne güsel mesleğinde var kimseye muhtaç değilsin çoğu kadın senin kadar şanslı değil maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…