kmaz sokak..Saplandm kaldm!...

tatlım bu adamla ömür geçmez,
dünyaya gelnişiz bir kere, onuda mutlu huzurlu bi şekilde yaşayalım giden günler geri gelmez.
Ben senin yerinde olsaydım bi dakia düşünmezdim boşanmak için. Adam hemsuçlu hem güçlü.
içinde huzur olmadıktan sonra o yuvayı ne yapacaksın.
Önüne daha iyi birisi mutlaka çıkar be güzelim.
ılk başlarda üzülürsün ama sonra inanki iyiki boşanmışım diyeceksin.
Sizin evde sen erkek olmuşsun o kadın.

çok tuhaf ya.. bugün uzun bir sessizlikten sonra babama avukat için danıştım. iyi düşündün mü akşam yeniden konuşalım dedi. ben anlayamıyorum. insanlar olayın ciddiyetini kavrayamıyorlar. ben aylardır kafa patlatıyorum gece gündüz ağlıyorum ve en yakınımdaki insanlar bile benim naz filan yaptığımı mı düşünüyorlar anlayamıyorum.. bana çıkıp ciddi ciddi kendi iradesiyle kimsenin etkisi altında kalmadan "karıcığım dön evimize yuvamızı yıkmayalım.. ben o sözleri sinirle söyledim bir daha asla söylemeyeceğim hepsini unutturacağım....." yada bunun gibi şeyler söylemeyen. geleceğe dair tek bir umut taşımayan bir insan için daha ne kadar düşünmem gerekiyor bilmiyorum. buna benzer şeyler yaşayan arkadaşlar var mı? yada bu tür şeyler yaşayan tanıdıklarınız var mı? düşünme süresi nedir? ben 10 günden fazladır düşünüyorum. güvendiğim insanlara anlatıp soruyorum görüş alıyorum. ben sizce hala öfkeli miyim? fevri bir karar mı alıyorum? herşeye rağmen boyun eğip döneyim mi yani? sadece objektif bir görüş istiyorum. çünkü sonrası var. pişman olmak var.

bence kızma babana
evlilik kararı almak nasıl zor ve üzerinde düşünülmesi gereken bir kararsa
bu ondan daha çok düşünülüp alınması gereken bir karar
elbette tepkinde haklısın
ve çok fevri verilmiş bir karar olduğunu da düşünmüyorum
gerekirse geri dönersin elbette ama kendi kendine değil
karşındaki insanın seni dönme konusunda ikna etmesi gerekiyor
şimdilik de böyle bir şey olmadı sanırım
hakkında hayırlısı
yine de iyi ölç biç elbette
kafanda, kalbinde soru işaretleri kalmasın

yaşadıkların gerçekten çok zor canım...
Şuan için acıyor bence şu durumda kendini sorgula, sen onu seviyormusun, yoksa nefretmi ediyorsun?
Boşandıktan sonra ayırlık sende derin yaramı açacak yoksa senin için mutlu bir hayat başlangıcımı olacak.
Yaşın kaç bilmiyorum ama eğer boşanma kesinse ilerisi için hedeflerin olmalı, şuan yapmak gereken üzülmek değil kendini toparlayıp mantıklı düşünmek canım...
Belki çok zor olacak Allah kimselere yaşatmasın ama ya ona tam dönmeli, yada tamamen bitirmelisin, bu şekilde en çok sen yıpranırsın...
ınşallah bu sıkıntılı günlerin sonunda seni çok mutlu günler bekliyordur, canım hayatın bir sınav olduğunu unutmamalıyız...

ben 29 yaşımdayım
bu sorulara kendi içimde çok cevaplar aradım. ben evliliği çok sevdim. ama yanlış insan olduğunu ben daha ilk günden anlamıştım :(

çok tuhaf ya.. bugün uzun bir sessizlikten sonra babama avukat için danıştım. iyi düşündün mü akşam yeniden konuşalım dedi. ben anlayamıyorum. insanlar olayın ciddiyetini kavrayamıyorlar. ben aylardır kafa patlatıyorum gece gündüz ağlıyorum ve en yakınımdaki insanlar bile benim naz filan yaptığımı mı düşünüyorlar anlayamıyorum.. bana çıkıp ciddi ciddi kendi iradesiyle kimsenin etkisi altında kalmadan "karıcığım dön evimize yuvamızı yıkmayalım.. ben o sözleri sinirle söyledim bir daha asla söylemeyeceğim hepsini unutturacağım....." yada bunun gibi şeyler söylemeyen. geleceğe dair tek bir umut taşımayan bir insan için daha ne kadar düşünmem gerekiyor bilmiyorum. buna benzer şeyler yaşayan arkadaşlar var mı? yada bu tür şeyler yaşayan tanıdıklarınız var mı? düşünme süresi nedir? ben 10 günden fazladır düşünüyorum. güvendiğim insanlara anlatıp soruyorum görüş alıyorum. ben sizce hala öfkeli miyim? fevri bir karar mı alıyorum? herşeye rağmen boyun eğip döneyim mi yani? sadece objektif bir görüş istiyorum. çünkü sonrası var. pişman olmak var.
çocuğunuz varmı?

sessizliğini koru bakalım ne yapacaklar olmadı bana bir cevap verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr de

çocuğunuz varmı?
yoksa inanın herşey daha kolay gelişir anladığım siz kocanızı herşeye rağmen seviyosunuz bu süreci bende yaşadım ve insanı çok yıpratıyo obelirsizlik ben 5 gün bekledim baktım ses yok gittim eve ben evdeyim gel konuşalım bitsin dedim geldi elinde güllerle sarıldı filan ilk adım sandı aklınca erkekler daha gururlu oluyo bence allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum

yoksa inanın herşey daha kolay gelişir anladığım siz kocanızı herşeye rağmen seviyosunuz bu süreci bende yaşadım ve insanı çok yıpratıyo obelirsizlik ben 5 gün bekledim baktım ses yok gittim eve ben evdeyim gel konuşalım bitsin dedim geldi elinde güllerle sarıldı filan ilk adım sandı aklınca erkekler daha gururlu oluyo bence allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum

çocuğum yok.. daha 10 ay oldu biz evleneli. ama 10 yıllık kavga gürültü sığdırdık bu kısacık zamana. ben de çok defa döndüm o şekilde eve. elinde gülleri bırak yüzüme bile bakmadı. gittiğim için kırılıp darıldığım için günlerce cezalandırdı beni. sürekli iğneledi laf soktu.

canım evlenmeden önce ne kadar süre tanıdınız birbirinizi? bu adamın bu taraflarını görememiş miydin evlenmeden önce? tamam o sözleri sinirle söylemiş olabilir ama dönüp özür dilememesi... sen bu adamı hep böyle alıştırmış olabilir misin? haklı da haksız da olsa zeytin bana geri döner nasılsa diye mi düşünüyor?

canım evlenmeden önce ne kadar süre tanıdınız birbirinizi? bu adamın bu taraflarını görememiş miydin evlenmeden önce? tamam o sözleri sinirle söylemiş olabilir ama dönüp özür dilememesi... sen bu adamı hep böyle alıştırmış olabilir misin? haklı da haksız da olsa zeytin bana geri döner nasılsa diye mi düşünüyor?

biz mart 2008 de tanıştık, kasım 2008 de evlendik.. bu arada da çok fazla görüşmedik. çok uzun bir beraberliğimiz yoktu malesef. ara sıra "ben zor bir insanım. şimdiye kadar hayatımda hiçbir kadına ciddi anlamda bağlanmadım bağlansamda fedakarlık yapmadım, haklı da olsam haksız da olsam eninde sonunda ben haklı çıkana kadar tartıştım" gibi geyik muhabbetleri yapardı.. ama geyik değilmiş işte.. evet hatanın büyüğü bende tabii bunların hepsi doğruymuş. içimde şöyle bir duygu oluşmuştu. bugüne kadar karşısına seveceği biri çıkmamış demekki. ondan dolayı kimseye fırsat vermemiş. boyun eğmemiş. ama meğer ondan değilmiş. adamın karakteri huyu buymuş. bunları bugün söylüyorum. keşke daha uzun süre flört yada nişanlılık sürem olabilseydi. acele eden yine kendisi kendi ailesiydi aslında.

eşini seviyorsan tekrar evine dönüp bu huyunu değiştirmeye çalışman lazım ama o da çok zor,belki bu ayrılık aklını başına getirir bilmiyorum,Allah kolaylık versin arkadaşım senin için hayırlısı olsun.

merhaba.
önceki konuyuda bu konuyuda tek tek okudum.bekara koca boşamak kolay derler ama bende çok zor bir ilişki yaşamıştı aylar önce.hatta burada yazdımdı.ama karşı taraf benden başka beklentileri vardı...ki bana aşık bile değildi.ama ben aptal gibi aşıktım ama buradan ablalar,arkadaşlarımın desteğiyle bir karar verdim. O adam bitecek!deli gibi seviyordum ama gitmekten başka bir yol yoktu...

Ve geçen gün kitab çadırı gezerken bir kitabın arkasında bir cümle gördümdü.

Kadınlar yanlış ilişkilerini bitiremediği için acı çekerler diye bir cümle vardı..

Senin yapman gereken artık belli canım...

Gitmek...

çocuğum yok.. daha 10 ay oldu biz evleneli. ama 10 yıllık kavga gürültü sığdırdık bu kısacık zamana. ben de çok defa döndüm o şekilde eve. elinde gülleri bırak yüzüme bile bakmadı. gittiğim için kırılıp darıldığım için günlerce cezalandırdı beni. sürekli iğneledi laf soktu.

her zaman yapıcı olmaya çalışırım elimden geldince ama madem çocuğun yok geri dönünce cezalandırıyo üzülerek söylüyorum ama bitir o yansın derdine

Back
X