Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuğunuz varmı?çok tuhaf ya.. bugün uzun bir sessizlikten sonra babama avukat için danıştım. iyi düşündün mü akşam yeniden konuşalım dedi. ben anlayamıyorum. insanlar olayın ciddiyetini kavrayamıyorlar. ben aylardır kafa patlatıyorum gece gündüz ağlıyorum ve en yakınımdaki insanlar bile benim naz filan yaptığımı mı düşünüyorlar anlayamıyorum.. bana çıkıp ciddi ciddi kendi iradesiyle kimsenin etkisi altında kalmadan "karıcığım dön evimize yuvamızı yıkmayalım.. ben o sözleri sinirle söyledim bir daha asla söylemeyeceğim hepsini unutturacağım....." yada bunun gibi şeyler söylemeyen. geleceğe dair tek bir umut taşımayan bir insan için daha ne kadar düşünmem gerekiyor bilmiyorum. buna benzer şeyler yaşayan arkadaşlar var mı? yada bu tür şeyler yaşayan tanıdıklarınız var mı? düşünme süresi nedir? ben 10 günden fazladır düşünüyorum. güvendiğim insanlara anlatıp soruyorum görüş alıyorum. ben sizce hala öfkeli miyim? fevri bir karar mı alıyorum? herşeye rağmen boyun eğip döneyim mi yani? sadece objektif bir görüş istiyorum. çünkü sonrası var. pişman olmak var.
yoksa inanın herşey daha kolay gelişir anladığım siz kocanızı herşeye rağmen seviyosunuz bu süreci bende yaşadım ve insanı çok yıpratıyo obelirsizlik ben 5 gün bekledim baktım ses yok gittim eve ben evdeyim gel konuşalım bitsin dedim geldi elinde güllerle sarıldı filan ilk adım sandı aklınca erkekler daha gururlu oluyo bence allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorumçocuğunuz varmı?
ben 29 yaşımdayım
bu sorulara kendi içimde çok cevaplar aradım. ben evliliği çok sevdim. ama yanlış insan olduğunu ben daha ilk günden anlamıştım :(
yoksa inanın herşey daha kolay gelişir anladığım siz kocanızı herşeye rağmen seviyosunuz bu süreci bende yaşadım ve insanı çok yıpratıyo obelirsizlik ben 5 gün bekledim baktım ses yok gittim eve ben evdeyim gel konuşalım bitsin dedim geldi elinde güllerle sarıldı filan ilk adım sandı aklınca erkekler daha gururlu oluyo bence allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum
canım evlenmeden önce ne kadar süre tanıdınız birbirinizi? bu adamın bu taraflarını görememiş miydin evlenmeden önce? tamam o sözleri sinirle söylemiş olabilir ama dönüp özür dilememesi... sen bu adamı hep böyle alıştırmış olabilir misin? haklı da haksız da olsa zeytin bana geri döner nasılsa diye mi düşünüyor?
çocuğum yok.. daha 10 ay oldu biz evleneli. ama 10 yıllık kavga gürültü sığdırdık bu kısacık zamana. ben de çok defa döndüm o şekilde eve. elinde gülleri bırak yüzüme bile bakmadı. gittiğim için kırılıp darıldığım için günlerce cezalandırdı beni. sürekli iğneledi laf soktu.