Ko-Kültür ve Vereceği Rahatsızlık.

Asude05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
75
1
86
Amasya
Daha önce 5 defa TB tedavisi oldum ve hiç Ko kültür denenmedi. Yumurta toplama işlemindeki verdiği rahatsızlığı biliyorum ama Ko kültür de durum nasıldır dahamı ağır yada hafifmi? Bunda genel anesteziye gerek varmı?
 
Korkmak derken herkeste olabilecek kadar, benim sormak istediğim Genel anesteziye gerek olup olmadığı. Çünkü isteğe göre yapılıyor istenirse lokal anestezi ilede yapılıyor. Eğer lokal anestezi sonrasında vede yolculukta rahatsızlık vermezse lokal düşünüyorum, onun hakkında bilgi lazım.
 
canım bence lokal anastezi yaptırma. Çünkü ben işlemden çıktığımda ağrı hissettim. Yumurta toplatmaya benziyor biraz. Ben genel anesteziyle yaptırmıştım. Aslında fikrimi soracak olursan başarıyı yükseltmiyor embriyo kalitesini de bu benim nacizane fikrim. Ben iki kez ko culture lı iki kez de normal denedim arada bir fark göremedim.
 
bende denedim digerlerinden hicbir farki yoktu

Diğerlerinden fark yoktu derken Normal TB demesinimi kasdettin yoksa rahatsızlık olarakmı. Biraz daha açıklayabilirmisin.

Birde 6.deneme olunca ister istemez insan başka bir uygulama arıyo, umut dünyası ne yapalım.
 
Back
X