evet sanirim telefon meselesini gercekten dile getirmem gerekecek.
is konusuna gelince ben burda özel hayatimizin cok derinlerine girmek istemedim. sürekli bir isi olmamasi eve para getirmiyor demek degil. calisiyor ama günde 8 saat degil. sürekli kardesleriyle bir yandan birseyler alip satiyorlar. yani eve benim maasimla bakilmiyor, onun getirdigi parayla bakiliyor. benim kazandigimi da biriktiriyoruz. eve bakmayan tembel asalak bir kocam yok yani. sadece fazla bos vakti oldugundan böyle sacma seylere sarmis ve ben kavga etmeden en iyi nasil bu olayin icinden cikarim diye sizlere danistim aslinda
evet sanirim telefon meselesini gercekten dile getirmem gerekecek.
is konusuna gelince ben burda özel hayatimizin cok derinlerine girmek istemedim. sürekli bir isi olmamasi eve para getirmiyor demek degil. calisiyor ama günde 8 saat degil. sürekli kardesleriyle bir yandan birseyler alip satiyorlar. yani eve benim maasimla bakilmiyor, onun getirdigi parayla bakiliyor. benim kazandigimi da biriktiriyoruz. eve bakmayan tembel asalak bir kocam yok yani. sadece fazla bos vakti oldugundan böyle sacma seylere sarmis ve ben kavga etmeden en iyi nasil bu olayin icinden cikarim diye sizlere danistim aslinda
haklı oldugnuz zaman kavga etmekten korkmayın, çekinmeyin. Hele ki bu durumda bunun hesabını sorun. Her ne sebeple olursa olsun evli bir adamın bunu yapma gibi bir lüksü olamaz.
Küçük dilimi yutacağım..
O zaman benim canım sıkıldığında başka erkeklerle konuşayım telde,eşimin canı sıkıldığında başka kadınlarla konuşsun..
Bu normal yada zararsız bişey mi?..
Sorun yok o zaman...
Aynen öyle, insan her merak ettiğini yaparsa ohoooo
Can sıkıntısını böyle gideren bi erkeğe nasıl güvenir ki bi kadın anlamıyorum
can sıkıntısı böyle telefonlara chat sitelerine girmeye neden oluyor. Adam sürekli çalışsa yorgun olur eşine bile zaman ayıramaz. Ama adamın zamanı var o telefonla yatakta bol bol uzun zuzun sohbet eder karşısındakinin işi bu bırakırmı hiç bağlamayı çalmış bi kere alışırsa valla yandı eşi.
benimde canımın sıkıldığı zamanlar oluyor, kız arkadaşlarımla sohbet ediyorum. Bu boşanma nedeni değildir belki ama susup sıradanlaştıracak bir olayda değil ve eşinden bunun hesabını sormalı. Muhtamelen diyecekleri belli yada bir dahakine arama kayıtlarınıda silebilir ama bir şekilde önlenmeye çalışılmalı.
bazı kişiler karşı cinsle çok iyi arkadaşlık kurabiliyor ama sevgililer inanmıyor pek buna.benimde çok arkadaşım var ama hepsi nerdeyse erkek gırgır şamatayız ben çok doğalım kasmam asla kendimi ve hepsi sevdiğim birinin olduğunu bilir. ama benim sevgilim hem aradaki yaş farkından biraz kıskanç oysakii ben onu çok seviyorum hem çevremdekilerle tanışmaz hemde güvenmez bana en sonunda ayrıldık inadına seviyorum . birbirimize işkence bu durum ama ne yapalım
merhaba arkadaslar lafi dolandirmadan konuya girecegim. dün isden eve geldim, ev telefonu yatak odasindaydi. aldim yerine koyayim dedim ve iceri giderken elimde telefonu karistirdim biraz. en son aranan numaralara baktim ve sürekli baska bir sehirin numarasi arandigini gördüm (yurt disindayiz bu arada). numarayi google'a verdim ve bi sesli sohbet sitesi cikti. aksam esim eve gelince ona bunu sorsam mi sormasam mi diye düsündüm ve önce bi sormamaya karar verdim. bu arada bizim esimde cok sorunlarimiz vardi, eski konularimi okuyanlar bilir. bunlar cok sükür azaldi ve nerdeyse yok oldu diyebilirim. mutluyuz, cinsel hayatimiz da fazlasiyla iyi, bana sürekli beni cok sevdigini söylüyor, sarilmadan dokunmadan uyuyamaz, iyiki evlenmisiz gibi seyler der hep (daha dün gece dedi uyumadan). bu adamin ne eksigi olabilir ki elalemle sohbet etme ihtiyacini duyuyor? simdi ona sorsam bin dereden su getirecek biliyorum ve sonunda telefonu karistirdim ve ispiyoncu gibi internette numarayi arattigim icin beni suclu cikaracak (öyle bir yapiya sahip esim). sürekli hem suclu hem güclü olur ve sonunda üzülen ben olurum. esim evlendigimizden beri issiz ve sürekli evde. is ariyor ama bir türlü istedigi gibi birsey bulamadi. bense bütün gün calisiyorum. acaba cani sIkIldigindan mi öyle yapiyor, arkasinda sadece sohbet mi var diye düsünüp kendimi kandiriyorum ama biliyorum ki öyle bile olsa bunun bir özürü yok. ne yapacagimi sasirdim. sorsam kiyamet kopacak, sormasam icimdeki kiyameti nasil susturacagim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?