koacm telefonda baskalariyla sohbet ediyor

Ne bileyim ya
İşi olan insan bile ; nasıl geçinsek, nasıl para biriktirsek, çocuk olunca ne yaparız gibi şeyleri dert ediyo
Eşiniz hem işsiz hemde rahat geldi bana
O sohbet hatlarını arasın dursun, sen faturasını öde diye mi düşünüyo
İstediği gibi iş yok ne demek. Sanki herkes istediği işi yapıyo da..

Bunu yeni gördüm, pardon o zaman bi önceki yorumum geçerli değil
Ancak eve para getirmesi zaten görevi
Bu telefonları haklı kılmaz
İnsan rızkını da onlara yedirmez

kavga etmeden diye bişey yok.gerekirse kavga da edeceksin ama bu durumun üstünden atlayıp gecmeyeceksin.
eğer dediğiniz gibi bos kaldığı saatler bu duruma sebep oluyosa ağır mağır bi iş bulup,çalışmalı.
yoksa arkadasım açık konusayım benınde yurt disinda akranlarım var,yurt dışı bu duruma cok musait biyer.hepsı yenı evli ve bu tür sorunlarla boğusuyorlar.ama kendini bilen yuvasını bilen adama hiç bişey olmaz.
benım kazandiğim para birikim diyosun ama ilk ihtiyac anında yıne ikiniz için harcanacak öyle değilmi? kaldıkı sen ağır sartlarda calışıyorum demişsin.sen böyle calışıyoken o nasıl bos saatlerinde yan gelip rahat rahat tlf konusmaları yapabiliyo ve sen sesiz kalabiliyosun anlamadım doğrusu. bence beklemenın bi anlamı yok.üste çıkabilme ihtimalini düşünmeniz bile yanlış.yeterince hatalı zaten.

eşine toz kondurmak da istemiyorsun
ama böyle hatları aramasına da bozuluyorsun

Haklı oldugnuz zaman kavga etmekten korkmayın, çekinmeyin. hele ki bu durumda bunun hesabını sorun. her ne sebeple olursa olsun evli bir adamın bunu yapma gibi bir lüksü olamaz.

haklı oldugnuz zaman kavga etmekten korkmayın, çekinmeyin. Hele ki bu durumda bunun hesabını sorun. Her ne sebeple olursa olsun evli bir adamın bunu yapma gibi bir lüksü olamaz.

can sıkıntısı böyle telefonlara chat sitelerine girmeye neden oluyor. Adam sürekli çalışsa yorgun olur eşine bile zaman ayıramaz. Ama adamın zamanı var o telefonla yatakta bol bol uzun zuzun sohbet eder karşısındakinin işi bu bırakırmı hiç bağlamayı çalmış bi kere alışırsa valla yandı eşi.

Ben eşinin çalışınca düzeleceğine inanmıyorum.
O zaman da başka şeylere merak sarabilir. Merakındandır deyip geçiştiremezdim ben. Aldatmanın türlü hallerinden biri bu da.

Aynen öyle, insan her merak ettiğini yaparsa ohoooo
Can sıkıntısını böyle gideren bi erkeğe nasıl güvenir ki bi kadın anlamıyorum

Ayyy gülmekten öldümmm. Radyoda soruyorlar kimin klibi çıplak olsun izlersiniz diye bağlanan kişide.
Bülent ersoy olmasında hepsini izlerim diyor..

benimde canımın sıkıldığı zamanlar oluyor, kız arkadaşlarımla sohbet ediyorum. Bu boşanma nedeni değildir belki ama susup sıradanlaştıracak bir olayda değil ve eşinden bunun hesabını sormalı. Muhtamelen diyecekleri belli yada bir dahakine arama kayıtlarınıda silebilir ama bir şekilde önlenmeye çalışılmalı.

Bizim de Canımız Sıkıldığında Bizde Sohbet Edelim Bari Nede Olsa Bu Bir Sorun Değil Ama Daha Önemli Sorun Var Evde Adamın İş Bulmak İstememesi

İş Arıyormuşmuş Telde Sohbet Ederek mi İş Aranıyor Eşiniz Gururu Yok mu Siz Çalışıyorsunuz O Oturup Sohbet Ediyor

bazı kişiler karşı cinsle çok iyi arkadaşlık kurabiliyor ama sevgililer inanmıyor pek buna.benimde çok arkadaşım var ama hepsi nerdeyse erkek gırgır şamatayız ben çok doğalım kasmam asla kendimi ve hepsi sevdiğim birinin olduğunu bilir. ama benim sevgilim hem aradaki yaş farkından biraz kıskanç oysakii ben onu çok seviyorum hem çevremdekilerle tanışmaz hemde güvenmez bana en sonunda ayrıldık inadına seviyorum . birbirimize işkence bu durum ama ne yapalım

bizim kocalar birbirine benziyo galiba ikiside suç bastırmaya çalışıyo baksana.. bence konuş öğrendiğini bilsin..

Erkek arkadaşlarınız dostlarınızla sohbet edebilirsiniz ama bu ayrı bir şey, konu sahibinin eşi sesli sohbet sitesini arayarak görüşmüş. Bu apayrı birşey. Siz şimdi bekarsınız erkek arkadaşım yaptı deseydiniz. şuanki hassasiyeti göstermezdim ama evli bir erkeğin belkide cinsel fantazilerini meraktır aramıştır diye hiç birşey yokmuş gibi düşünmek bana ters. yarın benimde başıma böyle birşey gelmez diye bir şey yok, Allah kimseyi şaşırtmasın ama ben görsem kıyamet kopartırdım.

önce şunu düşün,eşine sordugunda eşinden alacagın cevaba göre ne yapacaksın? susup oturacaksan hiç kurcalama yok bu son olur ayrılırım dersen kurcala derim

e soyle sakasina
bir hat var orda cok guzel sohbetler dönüyo bir kac kere denedim sende dene de
bakalim ne yapacak

saygisi olsa karisi disarda calisirken adam evde baskalariyla konusmaz
es dost demiyorum bu tur hatlardan

calismiyor ne satiyorsa onunla gecinebiliyorsunuz sizin maasinizda birikiyor
:) buda garip geldi

eşiniz rahata fazlasıyla alışmış...biraz da karakteriyle alakalı hem rahat ortam hem karakter birleşince bu işlere girişmiş
sen gelince de belli etmeden canım cicimlerle her şeyi idare etmiş siz kabullenmek istemesenizde anladığım bu...
konuşun derim ama huylu huyundan vazgeçmez.

Eşinizin işsiz olması ya da part-time çalışmasını bunun için evde sıkılmasını vs. geçtim de böyle bir konuda nasıl kavga çıkarmadan durabiliyorsunuz ya da o nasıl üste çıkabilir anlamıyorum.
Yani elalemin karılarıyla telefonda cinsel içerikli konuşmanın nasıl bir savunması olabilir aklım almıyor.
Şaşkınım hem de çok.

ben olsam çoktan kafasında kırmıştım o telefonu..
ohh ne ala memleket.. ben o elalemin kadınlarıyla konuşup kendini tatmin etsin die mi eşek gibi çalışıorum... madem çalışmıo o konuştuklarının parası da senden çıkacak.. enayi yerine konmaktan başka bişey değil bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…