- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
Bi dk bi dk biz koç burçları olarak kadınıyla erkeğiyle en iyi , en harika , en mükemmel, en en iyi, en birinci, en en eeeennnn süper burcuz. Eşlerimiz , sevgililerimiz, ailemiz, bizimle birlikte olduğu için, bizim gibi bulunmaz bir hint kumaşına yakın oldukları için milyon kere şükretmelilerArkadslar koc burcu erkegiyle evli olan varsa yardm edin onlari nasil idare ediyrsunz bn yapamiyorm artk hep kndini dusunuyr hp istedni yapiyr hicbrseye karisamiyorm 23 yasndayim iki yillk evliym saclarm beyzladi yaaa
Nasıl ikna ettiğine bağlıKoç burçlarının alışkanlıkları değişmez mi peki hiç bireyden zevk almıyorsa zevk almayı denemez mi en basit yürümek gibi adamı yürümeye ikna edemiyorum :))
Her yolu denedim yok yürümüyor ağırkanlı bu adam:)Nasıl ikna ettiğine bağlı
Her yolu denedim yok yürümüyor ağırkanlı bu adam:)
Tatlı dille yaklaşın, koçlar inattır, inatlarıyla çatlatırlar resmen ama tatlı dille söylediğiniz herşeyi yaparlar, sen iyisini bilirsin ama diye başlayın söze, tamam baştan bu şekilde idare etmeye çalışmak zor gelecektir ama evlilik oturunca sizle uyum sağlamaya başlar, koçlar severse çok sever, sevgisini de fazlasıyla gösterirler, aslında zor gibi görünseler de iyi eş olurlar, karşısındakinin de sevdiğine ikna olursa aşk için dinlemeyeceği söz yoktur.Butun bu ozellklerni biliyorm iyi ozellgini kotu ozellini ama yok anam adimi yola koyamiyom
Uyuyorum zaten yoksa somurtuyor çocuk gibi:))Sen ona uy o zaman :)
Tatlı dil bizimkine sökmüyor valla sanki emir veriyorum güzel güzel söylüyorum diyorum emir veremezsin ki diyor:))gerçekten ılımlı yaklaştığım tek insandır eşim artistlikten ödün veren yok ama:))Tatlı dille yaklaşın, koçlar inattır, inatlarıyla çatlatırlar resmen ama tatlı dille söylediğiniz herşeyi yaparlar, sen iyisini bilirsin ama diye başlayın söze, tamam baştan bu şekilde idare etmeye çalışmak zor gelecektir ama evlilik oturunca sizle uyum sağlamaya başlar, koçlar severse çok sever, sevgisini de fazlasıyla gösterirler, aslında zor gibi görünseler de iyi eş olurlar, karşısındakinin de sevdiğine ikna olursa aşk için dinlemeyeceği söz yoktur.
Bunu ona hissettirdiyseniz o iş yaş :) Koç burcu özgürlüğüne ve kişisel alanına çok düşkündür. Müdahale hissederse agresifleşir.Bnde erkegm elmde olsun istiyorm
Bnde erkegm elmde olsun istiyorm
Bu ifadeleri kullandığını görse sevdiği bişey bile olsa inadına tersini yapar. Biz koçlar birinin elinde olmayı veya istedikleri gibi yöneteceklerini düşünen insanlara inat tersini yapıyoruzYa yokmu bunlari yola getirebiln bri hep kafalarina gore davranip istediklerini yapip istediklerini yaptircaklar mi yani bumu o zamn biz koleyz onlara gore
Ya vallahi ne desem bilemedim. Ben nasıl ikna olurum böyle durumlarda? Bak benim nişanlım da ağır yürür ben hızlıyımdır, tez canlıyız olayı var ya. Artık tepemin attığı bi yerde “eeeh ben önden gidiyorum “ deyip hızlanmıştım. Yani yine uyamamıştım. Seninki de sana uyamıyor demek.Uyuyorum zaten yoksa somurtuyor çocuk gibi:))
Koç burçlarının alışkanlıkları değişmez mi peki hiç bireyden zevk almıyorsa zevk almayı denemez mi en basit yürümek gibi adamı yürümeye ikna edemiyorum :))
Benim zevk aldığım şeylerden zevk almadığı olabiliyor evet:) ah bu yürümek...:))eşim malesef ağır kanlı hemde çok.Degisir neden degişmesin. Hicbiseyden zevk almamak bir burc özelligi degildir ama bence. Belki sizin istediklerinizden zevk almiyordur ama mutlaka hosuna giden seyler vardir aksi normal bir ruh hali gibi gorunmuyor. Buarada yurumeyi bende hiç sevmem. Eşim diyor iyiki kilolu degilsin, ozaman hic kipirdamazdin
Aynen her konuda ağır kanlı bende tam tersi.Ya vallahi ne desem bilemedim. Ben nasıl ikna olurum böyle durumlarda? Bak benim nişanlım da ağır yürür ben hızlıyımdır, tez canlıyız olayı var ya. Artık tepemin attığı bi yerde “eeeh ben önden gidiyorum “ deyip hızlanmıştım. Yani yine uyamamıştım. Seninki de sana uyamıyor demek.
Benim zevk aldığım şeylerden zevk almadığı olabiliyor evet:) ah bu yürümek...:))eşim malesef ağır kanlı hemde çok.
Tatlı dil bizimkine sökmüyor valla sanki emir veriyorum güzel güzel söylüyorum diyorum emir veremezsin ki diyor:))gerçekten ılımlı yaklaştığım tek insandır eşim artistlikten ödün veren yok ama:))
Benim en gıcık olduğum şey aslında gerçekten kibarca ılımlı dediğim birşeye karşı çıkması diyorum sanki sana emir verdim veremezsin ki diyor:)huyumu biliyor ama birtek ona o kadar ılımlıyım:)Yok ben her konuda ağir kanli degilim gezmeyi, eglenmeyi severim, spor yaparim (ağirlik kaldirma) ama uzun uzun yurume veya koşu işi sıkıyor beni yoruldugumu hissediyorum. Dedigim gibi sevdigi seyler mutlaka vardir ama ortak noktada bulasamiyor olabilirsiniz.
Bizimki tek oğlan şımartmışlar onu bende aslanım az değilim ama seviyorum ne yapayım :)
Belki erkek diyedir ama mesela konu sahibesi boğaymış, annemle babam gibiler, babamın anneme hiç inat yaptığını bilmem, aksine annem onu yönetsin isterdi.
Koçlar genel olarak inatçıdır, asidir ama aşık olursa eşine uyum sağlar, tabii yap, böyle davran demeyecekler bize, kısıtlanmalardan hoşlanmayız, o zaman film kopuyor :))) bir dellenme geliyor üstümüze, deli yanımız hemen ortaya çıkar böyle durumlarda, belki karakter de etkiliyordur burçların özelliklerini.
Bana tatlı tatlı söylendiğinde yaparım, keçilik etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?