Ağır kanlı değil bildiğiniz tembeliz. Ne kadar sportmen ve hareketliysek bir o kadar da üşengecizdir.Benim zevk aldığım şeylerden zevk almadığı olabiliyor evet:) ah bu yürümek...:))eşim malesef ağır kanlı hemde çok.
Durum şimdi anlaşıldı, yoksa normalde koçlar asidir, ele avuca gelmez falan ama uyumsuz da değillerdir, enerjik olmayan Koç'u ilk defa sizlerden duyuyorum, nükleer enerji santrali gibiyizdir yahuBizimki tek oğlan şımartmışlar onu bende aslanım az değilim ama seviyorum ne yapayım :)
Bizde de durum benzer. Ben koç, eşim aslan. 8 yıldır bitmeyen bir iktidar mücadelesi var evde.Bizimki tek oğlan şımartmışlar onu bende aslanım az değilim ama seviyorum ne yapayım :)
Birde o sevgiyi görebilsem ben sarılmadan sarılmaz seviyorum demeden demez bazen seviyorum deyince sadece susar benimkini yükseleni etkiliyor sanırım yok görmedim yani nerde sevgi gösterisi:))Durum şimdi anlaşıldı, yoksa normalde koçlar asidir, ele avuca gelmez falan ama uyumsuz da değillerdir, enerjik olmayan Koç'u ilk defa sizlerden duyuyorum, nükleer enerji santrali gibiyizdir yahu
Bizle birlikte olupta eğlenmeyecek birini görmedim daha, bol kahkaha bitmeyen enerji, e sevdik mi de tam severiz daha ne olsun :))))
O tembellik sevmediğimiz şeyleri yapmak zorunda kaldığımızda oluyor, mesela ben ev işinde tam bir tembellik abidesiyim ama verin bana evrak, koşturmacalı gezilecek türden işler ülkenin bir ucundan diğer ucuna giderim :)))Ağır kanlı değil bildiğiniz tembeliz. Ne kadar sportmen ve hareketliysek bir o kadar da üşengecizdir.
Hahahhaha :))Bizde de durum benzer. Ben koç, eşim aslan. 8 yıldır bitmeyen bir iktidar mücadelesi var evde.
Aynı durumdayım. :)) Ev çöp eve dönse umrumda olmuyor ama bir şey alınıp satılacaksa eşimden önce hazırlanmış oluyorum.O tembellik sevmediğimiz şeyleri yapmak zorunda kaldığımızda oluyor, mesela ben ev işinde tam bir tembellik abidesiyim ama verin bana evrak, koşturmacalı gezilecek türden işler ülkenin bir ucundan diğer ucuna giderim :)))
Benim eşim sadece yemeği "normal" hızda yiyor gerçekten düşündüm hızlı yaptığı birşey yok aaa nasıl unuttum ya hızlı yaptığı tekşey motor kullanmak...O tembellik sevmediğimiz şeyleri yapmak zorunda kaldığımızda oluyor, mesela ben ev işinde tam bir tembellik abidesiyim ama verin bana evrak, koşturmacalı gezilecek türden işler ülkenin bir ucundan diğer ucuna giderim :)))
:)))) eşinize söyleyin koçluktan dışladık onu, seni seviyorum demeyen sarılmayan Koç mu olur :)))Birde o sevgiyi görebilsem ben sarılmadan sarılmaz seviyorum demeden demez bazen seviyorum deyince sadece susar benimkini yükseleni etkiliyor sanırım yok görmedim yani nerde sevgi gösterisi:))
Koç kadınlarının genel özelliği sanırım, dışarıda yapılacak her işte becerikliyiz sanırım, adresini bile bilmediğimiz yerlere gözü kapalı gideriz, korkusuz, gözü kara bir yanımızda var, sanırım bu da baskın karakterli ben yaparım, ben bilirim, becerikliyim duygularımızın gelişmiş olmasından kaynaklanıyor, ağzımız iyi laf yapar :)))Aynı durumdayım. :)) Ev çöp eve dönse umrumda olmuyor ama bir şey alınıp satılacaksa eşimden önce hazırlanmış oluyorum.
Acilen yükselenini öğrenmem lazım ağır kanlılık ve sevgiyi göstermeme durumları nerden kaynaklanıyor tespit etmeliyim :)):)))) eşinize söyleyin koçluktan dışladık onu, seni seviyorum demeyen sarılmayan Koç mu olur :)))
Diyorum ya belki karakteri de etkiliyordur, kendimi burcumla değerlendirdiğimde gayet sıcakkanlı ve sürekli sevgi sözcükleri duymak isteyen, seviyorum aşığım demekten de çekinmeyen biriyim, eşime sarılırım da, aksine sevgi sözleri duymazsam modum düşer benim, tamam inatçıyım ama güzelce söylenirse mantık çerçevesindeki herşeyi yaparım, hele ki sevdiğim insanlar için yapmayacağım şey yok gibidir o kadar diyeyim size.
Bence de, tamam tembel yanlarımız var ama enerjiğizdir, ben hergün yürürüm mesela, yürümeyi de çok severim, tüm gün dışarı da olsam yorulmam.Acilen yükselenini öğrenmem lazım ağır kanlılık ve sevgiyi göstermeme durumları nerden kaynaklanıyor tespit etmeliyim :))
Bende 5 yillik evliyim 23 yasindayim esom koc burcu cok inatci aslinda cok iyi biri ama bi hata yaptiginda onu surekli yuzune birir affetmez laf sokar surekli küstugu zaman 6 ay barismaz kendi suclu olsa bile ben ozur diliyorum kizgin oldugunda yarim saat hic bsy konusmuom yanina gidiyorum sariliom falan sessiz ce kedi gbi barisio her zaman o hakli gbi davraniyorum anlasip gidiyoz bana cok iyi bakio allah razi olsun iyi kalpli bi okadarda ökuz gbi uyusuk insanlari hic sevmez surekli caliscan hizmet etcen suyunu bile o istemeden benim dusunmemi ister hahahahArkadslar koc burcu erkegiyle evli olan varsa yardm edin onlari nasil idare ediyrsunz bn yapamiyorm artk hep kndini dusunuyr hp istedni yapiyr hicbrseye karisamiyorm 23 yasndayim iki yillk evliym saclarm beyzladi yaaa
Bir ipucu daha, ani kararlarla fevri hareket etme özelliğimiz vardır, çabuk gaza geliriz, eşinizi yönetmek istediğinizi asla belli etmeyin ama yaptırmak istediğiniz birşeyde çok kolay gaza getirebilirsiniz, aslanım koçum kim tutar seni, en becerikli, en tuttuğunu koparansın deyin o gazla dünyayı 4 tur dönerHepinize cok teşekkür ederim bunlari deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?