Bir koçKoç burcu olan 1 aylık bı flörtüm vardı ufak bı tartıştık ve çocuk gibisin dedim bu yüzden bana çok değer verdiğini ve benden bu lafı beklemedigini söyleyip artık konuşmak istemediğini söyledi normalde aramz çok iyiydi benim bir kelimem yüzünden byle oldu hatamı kabul ettim fakat haketmedim deyip uzaklaştı koç burcu arkadaşlarım biraz fikir verirse çok iyi olur gerçekten hoşlanıyorum ve kaliteli bı kişilik koç burçları gerçekten lütfen fikir verin özellikler koç burcu kızları en son bugün yazdım ilk defa kpss snavına girdiğimiz için snavdan skıntı çekmiş gözetmen hocadan dolayı hikayesine bı yorum yaptım cevap bu şekilde geldi ne yapmalıyım nasıl yaklasmalıyım
Bir aylık birini ne kafana takıyorsun bukadar.Koç burcu olan 1 aylık bı flörtüm vardı ufak bı tartıştık ve çocuk gibisin dedim bu yüzden bana çok değer verdiğini ve benden bu lafı beklemedigini söyleyip artık konuşmak istemediğini söyledi normalde aramz çok iyiydi benim bir kelimem yüzünden byle oldu hatamı kabul ettim fakat haketmedim deyip uzaklaştı koç burcu arkadaşlarım biraz fikir verirse çok iyi olur gerçekten hoşlanıyorum ve kaliteli bı kişilik koç burçları gerçekten lütfen fikir verin özellikler koç burcu kızları en son bugün yazdım ilk defa kpss snavına girdiğimiz için snavdan skıntı çekmiş gözetmen hocadan dolayı hikayesine bı yorum yaptım cevap bu şekilde geldi ne yapmalıyım nasıl yaklasmalıyım
İlk kez "ay sinirlerim moralim çok bozuk"yazan bir erkek gördüm bende.Gözetmenle ne problem yaşamış acaba
oğlak burcu olaraak konunun burcla alakasını çözmeye çalışıyorumKoç burcu olan 1 aylık bı flörtüm vardı ufak bı tartıştık ve çocuk gibisin dedim bu yüzden bana çok değer verdiğini ve benden bu lafı beklemedigini söyleyip artık konuşmak istemediğini söyledi normalde aramz çok iyiydi benim bir kelimem yüzünden byle oldu hatamı kabul ettim fakat haketmedim deyip uzaklaştı koç burcu arkadaşlarım biraz fikir verirse çok iyi olur gerçekten hoşlanıyorum ve kaliteli bı kişilik koç burçları gerçekten lütfen fikir verin özellikler koç burcu kızları en son bugün yazdım ilk defa kpss snavına girdiğimiz için snavdan skıntı çekmiş gözetmen hocadan dolayı hikayesine bı yorum yaptım cevap bu şekilde geldi ne yapmalıyım nasıl yaklasmalıyım
Koç burcu olan 1 aylık bı flörtüm vardı ufak bı tartıştık ve çocuk gibisin dedim bu yüzden bana çok değer verdiğini ve benden bu lafı beklemedigini söyleyip artık konuşmak istemediğini söyledi normalde aramz çok iyiydi benim bir kelimem yüzünden byle oldu hatamı kabul ettim fakat haketmedim deyip uzaklaştı koç burcu arkadaşlarım biraz fikir verirse çok iyi olur gerçekten hoşlanıyorum ve kaliteli bı kişilik koç burçları gerçekten lütfen fikir verin özellikler koç burcu kızları en son bugün yazdım ilk defa kpss snavına girdiğimiz için snavdan skıntı çekmiş gözetmen hocadan dolayı hikayesine bı yorum yaptım cevap bu şekilde geldi ne yapmalıyım nasıl yaklasmalıyım
İyi ki balık Burcu değilmişKoç burcu olan 1 aylık bı flörtüm vardı ufak bı tartıştık ve çocuk gibisin dedim bu yüzden bana çok değer verdiğini ve benden bu lafı beklemedigini söyleyip artık konuşmak istemediğini söyledi normalde aramz çok iyiydi benim bir kelimem yüzünden byle oldu hatamı kabul ettim fakat haketmedim deyip uzaklaştı koç burcu arkadaşlarım biraz fikir verirse çok iyi olur gerçekten hoşlanıyorum ve kaliteli bı kişilik koç burçları gerçekten lütfen fikir verin özellikler koç burcu kızları en son bugün yazdım ilk defa kpss snavına girdiğimiz için snavdan skıntı çekmiş gözetmen hocadan dolayı hikayesine bı yorum yaptım cevap bu şekilde geldi ne yapmalıyım nasıl yaklasmalıyım
Fake gibi hissettim. Koç burcunun kızı ayrı erkeği ayrı karakterdirKoç burcu olan 1 aylık bı flörtüm vardı ufak bı tartıştık ve çocuk gibisin dedim bu yüzden bana çok değer verdiğini ve benden bu lafı beklemedigini söyleyip artık konuşmak istemediğini söyledi normalde aramz çok iyiydi benim bir kelimem yüzünden byle oldu hatamı kabul ettim fakat haketmedim deyip uzaklaştı koç burcu arkadaşlarım biraz fikir verirse çok iyi olur gerçekten hoşlanıyorum ve kaliteli bı kişilik koç burçları gerçekten lütfen fikir verin özellikler koç burcu kızları en son bugün yazdım ilk defa kpss snavına girdiğimiz için snavdan skıntı çekmiş gözetmen hocadan dolayı hikayesine bı yorum yaptım cevap bu şekilde geldi ne yapmalıyım nasıl yaklasmalıyım
Aman üstüne düşme seninle kedi fare gibi oynuyor umursamaz davranKoç burcu olan 1 aylık bı flörtüm vardı ufak bı tartıştık ve çocuk gibisin dedim bu yüzden bana çok değer verdiğini ve benden bu lafı beklemedigini söyleyip artık konuşmak istemediğini söyledi normalde aramz çok iyiydi benim bir kelimem yüzünden byle oldu hatamı kabul ettim fakat haketmedim deyip uzaklaştı koç burcu arkadaşlarım biraz fikir verirse çok iyi olur gerçekten hoşlanıyorum ve kaliteli bı kişilik koç burçları gerçekten lütfen fikir verin özellikler koç burcu kızları en son bugün yazdım ilk defa kpss snavına girdiğimiz için snavdan skıntı çekmiş gözetmen hocadan dolayı hikayesine bı yorum yaptım cevap bu şekilde geldi ne yapmalıyım nasıl yaklasmalıyım
Koça net olacaksınız, özet geçeceksiniz. Mıyır kıyır ilişkiler sevmez. Kafası kapris götürmez. Edebiyattan hoşlanmaz. Koça ne istediğinizi açık söyleyin, anlamasını beklemeyin . Üzülürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?