- 31 Ağustos 2021
- 1.085
- 2.381
- 83
Koç Burcu mu? Sizde uzaklaşınKoç burcu olan 1 aylık bı flörtüm vardı ufak bı tartıştık ve çocuk gibisin dedim bu yüzden bana çok değer verdiğini ve benden bu lafı beklemedigini söyleyip artık konuşmak istemediğini söyledi normalde aramz çok iyiydi benim bir kelimem yüzünden byle oldu hatamı kabul ettim fakat haketmedim deyip uzaklaştı koç burcu arkadaşlarım biraz fikir verirse çok iyi olur gerçekten hoşlanıyorum ve kaliteli bı kişilik koç burçları gerçekten lütfen fikir verin özellikler koç burcu kızları en son bugün yazdım ilk defa kpss snavına girdiğimiz için snavdan skıntı çekmiş gözetmen hocadan dolayı hikayesine bı yorum yaptım cevap bu şekilde geldi ne yapmalıyım nasıl yaklasmalıyım
Sene 2022 hala burçlardan taktik alan var. Ablam bunun yükseleni alçalanı evleri çatıları gezegenleri bir sürü şeyi var. Koç burcu salt koç burcu değil yani.Koç burcu olan 1 aylık bı flörtüm vardı ufak bı tartıştık ve çocuk gibisin dedim bu yüzden bana çok değer verdiğini ve benden bu lafı beklemedigini söyleyip artık konuşmak istemediğini söyledi normalde aramz çok iyiydi benim bir kelimem yüzünden byle oldu hatamı kabul ettim fakat haketmedim deyip uzaklaştı koç burcu arkadaşlarım biraz fikir verirse çok iyi olur gerçekten hoşlanıyorum ve kaliteli bı kişilik koç burçları gerçekten lütfen fikir verin özellikler koç burcu kızları en son bugün yazdım ilk defa kpss snavına girdiğimiz için snavdan skıntı çekmiş gözetmen hocadan dolayı hikayesine bı yorum yaptım cevap bu şekilde geldi ne yapmalıyım nasıl yaklasmalıyım
Eşim de koç, birbirimizi tanıdığımızdan öyle sorunlarımız olmuyor. Lakin eşimden çok herkesle uğraşıyorum, insanlar anlatmadan anlamamızı bekliyorlar çok yorucu.Ah koç burcuyum.Arada eşim de bir şeye kiziyordu ve o şeyi benim anlamami bekliyordu. Bakinca evet bir şeye bozuldugunu anliyordum ama ne olduğunu nereden bileyim bazen bilmiyordum yani.
Soyleye soyleye vazgecti o huyundan neyseki.
Eşim de koç, birbirimizi tanıdığımızdan öyle sorunlarımız olmuyor. Lakin eşimden çok herkesle uğraşıyorum, insanlar anlatmadan anlamamızı bekliyorlar çok yorucu.
ne bu simdi biz olayi bilmeden ne diyebiliriz ki? sinavi kotu gecmis konusmak istememis ve bunun burcuyla ilgisi yok o sinava butun burclar girdi.
Bi koc olarak sunu soyleyebilirim. bu kadar basit birsey icin konusmak istemedigini soyledigiyse iliskiyi gozunde bitirmistir.Koç burcu olan 1 aylık bı flörtüm vardı ufak bı tartıştık ve çocuk gibisin dedim bu yüzden bana çok değer verdiğini ve benden bu lafı beklemedigini söyleyip artık konuşmak istemediğini söyledi normalde aramz çok iyiydi benim bir kelimem yüzünden byle oldu hatamı kabul ettim fakat haketmedim deyip uzaklaştı koç burcu arkadaşlarım biraz fikir verirse çok iyi olur gerçekten hoşlanıyorum ve kaliteli bı kişilik koç burçları gerçekten lütfen fikir verin özellikler koç burcu kızları en son bugün yazdım ilk defa kpss snavına girdiğimiz için snavdan skıntı çekmiş gözetmen hocadan dolayı hikayesine bı yorum yaptım cevap bu şekilde geldi ne yapmalıyım nasıl yaklasmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?