Koç burcu flörtüm uzaklaştı

Koç Burcu mu? Sizde uzaklaşın

Ne kadar çok koç yazmışsınız. Herşey burçlara göre değildir ki. Ayrıca seven gitmez nokta

Koç burcu olarak söylüyorum. Üstüne gitmeye devam ederseniz fena tepecek gibi duruyor

Sene 2022 hala burçlardan taktik alan var. Ablam bunun yükseleni alçalanı evleri çatıları gezegenleri bir sürü şeyi var. Koç burcu salt koç burcu değil yani.

Eşim de koç, birbirimizi tanıdığımızdan öyle sorunlarımız olmuyor. Lakin eşimden çok herkesle uğraşıyorum, insanlar anlatmadan anlamamızı bekliyorlar çok yorucu.

Koçsa koç
Sanki öteki burçlar hiç yoktu o sınavda
Eyvallah ilgilenirsiniz burçlarla da,her haltı da burçlara endekslemeyin gözünüzü seveyim yaaa

Bende eşimde koç burcuyuz.Koç burcu yazma dediyse gerçekten yazmamanız gerekir.Biraz zamana bırakın.Eğer sizin verdiğiniz kadar değeri o da size veriyorsa eninde sonunda size yazar.

Bi koc olarak sunu soyleyebilirim. bu kadar basit birsey icin konusmak istemedigini soyledigiyse iliskiyi gozunde bitirmistir.

Koc degilim ama sunu soylebilirim, boyle sacma bir sebepten ilişki bitiren adamin kafasinda aslinda o ilişki muhtemelen hic yoktu, ne desem de bitirsem diye bahane ararken bunu bahane etmiș.
Boyle bir bahaneyle iliski bitiren adamla da ilişki yașamayin zaten.

bence erkek üye. birincisi, bir erkek o ekran resmindeki gibi cevap vermez. ikincisi ise, mesajında ne demiş, koç burcu kızları yorum yapsın demiş.

Koç'unuz farklı bir Koyun'un peşine takılmış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…