E
ebruli20
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ebruli20
-
sevgilim koç ama pek öle diildir
tartışma yanlısı hiç diildir, herşeyi açıkça konşmayı sever; hatta bazen sinir eder beni bu huyu
sevgisini de gayet gösterir, çiçek miçek pek atlamaz mesela
zaten böle şeylerin burçlarla bağlantılı olduuna pek inanmam
Arkadaşlar koç erkeği ile evlenen bayanlar varmı aramızda bence dünyanın en zor erkekleri babamda koçtu ve şimdi eşimde koç evde hep bir gerilim havası yaratmaya çalışıyor tartışmaya bayılıyor ve çok ufak şeylerden tartışma çıkarıyor sevgisini gösteremiyor off off koç erkeklerinin hepsi böylemi yoksa benim çilemmi bu benneyaptımki bekarkende çektim evlenincede çekiorum benim gibi düşünenler varmı :teselli:
koçlar çok sinirli agrasif cenesi durmayan insanlardır tam bir ateş parçasıdır koç burçları
ben koç esim akrep
bende evde zaman zaman gerilim,tartısma çıkartmaya bayılırım
çok sinirliyim ve agresif.esim nasıl katlanıyor bana bilmiimm valla.
5 yıl flöert ettik bu yönümü hiç ona göstermedim.beni gayet sesiz sakin biri olarak tanımıs.
hiç tartısmaya girmezdim onunla ozamanlar.bunu özellikle gizlemedim aslında.
ama evlendikten sonra foyalar meydana çıktı.bunu yazmamın sebebi bazı koçlar erkek yada kadın.bazı yönlerini saklayabilirler.nisanlım koç hiç böyle değil demeyin kıslar.koçlar heran bi süpriz yapabilir.esimde akrep o benden beter benmerkezli bi adam.oda inat bende inat allah yardımcımız olsun vallahi
flört ederken ne güzeldi hersey
ben koç esim akrep
bende evde zaman zaman gerilim,tartısma çıkartmaya bayılırım
çok sinirliyim ve agresif.esim nasıl katlanıyor bana bilmiimm valla.
5 yıl flöert ettik bu yönümü hiç ona göstermedim.beni gayet sesiz sakin biri olarak tanımıs.
hiç tartısmaya girmezdim onunla ozamanlar.bunu özellikle gizlemedim aslında.
ama evlendikten sonra foyalar meydana çıktı.bunu yazmamın sebebi bazı koçlar erkek yada kadın.bazı yönlerini saklayabilirler.nisanlım koç hiç böyle değil demeyin kıslar.koçlar heran bi süpriz yapabilir.esimde akrep o benden beter benmerkezli bi adam.oda inat bende inat allah yardımcımız olsun vallahi
flört ederken ne güzeldi hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?