Arkadaşlar koç erkeği ile evlenen bayanlar varmı aramızda bence dünyanın en zor erkekleri babamda koçtu ve şimdi eşimde koç evde hep bir gerilim havası yaratmaya çalışıyor tartışmaya bayılıyor ve çok ufak şeylerden tartışma çıkarıyor sevgisini gösteremiyor off off koç erkeklerinin hepsi böylemi yoksa benim çilemmi bu benneyaptımki bekarkende çektim evlenincede çekiorum benim gibi düşünenler varmı :teselli:
benim eşimde koç ben balık burcuyum düşün artık evdeki halimizi ben duygularımı sonuna kadar belli ederek yaşamak isterken onda tık yok
ben tartışırım bağırıp çağırırım onda yine tık yok bakar öyle suratıma bakar bakar sadece
sen niye konuşmuyosun derim ne konuşucamki der
delirtiyordu beni taa ki
yerleri değiştirine kadar bir gün bir karar aldım ve onun gibi davranmaya başladım daha öncede bir kaç kez denemiştim becerememiştim ama bir yerden sonra tak edince kendiliğinden olmaya başladı zaten
şimdi o eski ben
bende eski onun halini aldık oldukça zevkli ben eğleniyorum artık o deliriyor
:CüvCüv: :roflol:
eşi koç olupta kendisi aslan olan varmı arkadaşlar nasıl anlaşabilirmisiniz ben aslan o koç burcu daha çok yeniyiz ama nasıl davranmalıyım bana söylermisiniz
Benim de burcum Koç erkek arkadaşımın da burcu Koç, hatta ben 14 o 17 Nisan doğumlu.
Daha yeni başladık ama sanki uzun süredir birbirimizi tanıyormuşuz gibi hissediyorum, ortak zevklerimiz oldukça fazla ve karakter anlamında da birbirimize çok benziyoruz.İkimiz de tartışmayı sevmeyiz, anlayışlıyızdır, o beni benden çok düşünür, ben onu ondan çok düşünürüm. Tek bir kıza yan gözle baktığını görmeyi bırak hissetmedim bile, sadakat ve güven konusunda hiçbir sıkıntı olmuyor Koç burcunda. Sevgini gösterme konusuna gelince ne verirseniz onu alırsınız diye düşünüyorum ben, ben ona sevgimi hep gösteririm o da aynı şekilde. Kötü diyebileceğim tek yönü kendisinin haklı olduğunu düşünmesidir hep ama hakikaten de olayların ardından düşününce onun haklı olduğu sonucuna varıyorum. Ben bazen şımarıklık ve sabırsızlık yapabiliyorum ama o benim kadar fevri hareket etmiyor, yaşı biraz olgun, karakteri oturmuş olmasından dolayı sanırım. Öyle zamanlarda seni büyüteceğiz artık der. Sinirlenmez kolay kolay, şahit olmadım hiç. Kesinlikle bana karşı çok saygılıdır ama aynı zamanda güçlü biri olduğunu beni koruyabileceğini her anlamda da hissettirir sağolsun. Benim de akıllı ve güçlü biri olmamdan hep gurur duyduğunu söyler. Kıskandığını direk söyleyerek belli etmez ama beni kediden bile kıskanır. Hasta olduğumda beni rahat ve mutlu etmek için elinden ne geliyorsa yapar. Her an onu şaşırtmamdan çok hoşlanır.
Belki garipsersiniz daha çok olmamış başlayalı diye ama hep bir aşinalık hissediyorum onunlayken ve çok mutluyuz çok şükür.Allah herkese nasip etsin inşallah mutluluğu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?