Arkadaşlar koç erkeği ile evlenen bayanlar varmı aramızda bence dünyanın en zor erkekleri babamda koçtu ve şimdi eşimde koç evde hep bir gerilim havası yaratmaya çalışıyor tartışmaya bayılıyor ve çok ufak şeylerden tartışma çıkarıyor sevgisini gösteremiyor off off koç erkeklerinin hepsi böylemi yoksa benim çilemmi bu benneyaptımki bekarkende çektim evlenincede çekiorum benim gibi düşünenler varmı :teselli:
kızlar benim eşim koç bende koçum nolacak şimdi söyleyin ama çok iyiyiz 13 senedir evliyiz daha çok büyük bi vukatımız yok ben onu çek seviyorum her zaman da belli ederim ama o asla belli etmez ve benim eşim çok sessizdir fazla konuşmaz sadece gerektiği kadar konuşur ama eğer bide konuşursa kalbini paramparça eder ve asla özür dilemez bi şey olmamış gibi davranır neyse ben yinede onu çok seviyorum her haliyle gerçek sevgide sizce bu değilmidir?
yaa arkadaşlar Allah aşkına hiç mi ii örnek yok( ben akrep burcuyum yorum yapın lütfen( diğer hiç bi burç beni tatmin edemez) :)hihoyyyt
Kızlar bende yengeç burcuyum 6 yıllık sevgilimde koç burcu en kötü huyu ukala olması.Onun dışında kafasına ne koyduysa yapar kimse geçemez önüne ama herşeye rağmen seviyoruz birbirimizi ne önemi var ki burçların
eşi koç olupta kendisi aslan olan varmı arkadaşlar nasıl anlaşabilirmisiniz ben aslan o koç burcu daha çok yeniyiz ama nasıl davranmalıyım bana söylermisiniz
selam kızlar. ben tipik bir yengeç burcuyum kocamda tipik bir koç... aman yarabbim
alttaki listeyi sizin yazılarınızdan çıkardım ve bunlarınhepsi benim kocamda var..
yazık ama bize yaa. hembeni çok seviyor hemde göremiyoruz... :1shok:
sevgisini gösteremiyor
dünyanın en zor erkekleri
tartışmaktan nefret eder alttan alan odur genelde eğer öyle bir ortam doğarsa kapar konuyu hemen. Ama çokbilmiş ve ukalalık yaptığı konularda fazla bence
her gün yeni bir yönünü öğreniyorum
kafasına ne koyduysa yapar
çok bilmiş
hep patron onlardır
son derece otoriter ve saygıya önem veren insanlardır
ama düzün karakterlilerdir
cenesi durmayan insanlardır tam bir ateş parçasıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?