- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.461
- 723
- 41
- Konu Sahibi challenger
-
Valla koçun erkeğinden de kadının da kaçacaksın.
Hiç çekilecek burç değil aman aman :82:
Evlerden ırak olsunlar :80:
Cok fazla koc taniyorum buna dayanarak "hep beni mi bulurlar" demek istiyorum! Koc burcu erkegi, eger sizden elektirik almissa, zaten bi yolunu bulup tanisir. Tanisipta iliski baslamissa, diger erkeklerle kiyaslamamaniz gereken bi erkek vardir karsinizda, bu bilinerek hareket etmenizde fayda oldugunu dusunuyorum. Asiri derecede ketum bi erkektir ve duygularini kolay ifade etmeyecektir, bu yuzden davranislarindaki detaylara dikkat etmenizi oneririm. Kolay bir kadin degil, zor ama kaliteli ve sevecen bir kadin isterler. Hic sirnasik degildirler, el tutmalar, seni seviyorumlar, canimlar cicimler yani "kiz isi" oldugunu dusundukleri hicbirseyi kolayca yapamazlar. Iliskilerinin basinda yapipta daha sonra yapmadigini dusundugunuz anda, "acaba beni artik sevmiyormu" diye dusunmeyin. Bu gururlu erkek zaten sizin icin bi fedakarlik yapmistir ve artik ozune donucektir. Ayrica, o simartilmak, devamli sevilmek isterken, kendisi yapmayactir kolay kolay.. ne var ki, en zor gununuzde ilk o yaninizda hazir olacak kadarda sadik ve vefali bir estir. Sevilir, sevilir ve sevginizi ifade edicek bir degisiklik, bir azalma gorurse paranoyakligi devreye girebilir. Asiri kiskanc koc erkeklerinin hic buyumeyecek bir cocuk olduklarini bilerek hareket etmenizde fayda var, ancak bu sekilde bu iliski yurur.
tamamen katılıyorum, şu an başımda öyle bir bela var, başta benimle tanışmak için hiç olmayacak işlere kalkıştı ama gel gör ki şimdi romantik olmakla alakası yok. Ama yine de ilgisiz diyemiyorum çünkü önemli bir şey olduğunda işi gücü bırakıp yanıma gelebilen bir insan, ama siz yine temkinli yaklaşın, sürekli canım cicim ilgisi beklerseniz kırılabilirsiniz.:44:
sevgilimde ben de ikimizde koc burcuyuz :)
cok birbirimize benziyoruz bazi konularda, ama sevgilimin tuhaf bi huyu var. bisi ögrenmek istediginde bana gelip direk sormuyo. evirip cevirip öyle dolandirio ki konuyu benden cevabi ben farketmeden aliyo. fark ettigimde manipüle etmeye calisiyosun beni diyincede hayir alakasi yok benim huyum böyle diyo.
yani iliskimizin basinda onu cok yapmis. öyle insani cözmeye calisio.
ilk baslarda tanistigimizda ilgi gösteriyodu, sonra birden ilgisisiz davraniodu. sonradan anlatti bana, masus yapiomus onu ki bana daha cekici gelsin diyemis :)
ama ise yariyorda
sonradan bi ara cok ilgisiz davraniodu, hep bilgisayarda oyun oynuodu benle vakit gecircegine.
onuda bilerek öyle yapmis, bakmis ben onu her halinle kabul ediyorummu diye..
ben tabi o zamanlar sesimi cikarmiyodum, zamanla gecer diye. sikayet etseydim simdi bu durumda olmazdik su an dedi bana, ne kadar dogru bilmiyorum :)
bunlarin hepsini bana daha yeni anlatiyor ( 2 senelik bir beraberligimiz var)
evet pohpohlanmaktan hoslaniyor, ve bakimli kadin ister her zaman yaninda.
ama koc erkegi bikere emin olduktan sonra, cok sadiktir ve sevgisini her zaman baska bi sekilde gösterir. öyle canim cicim konusmalarini pek sevmez :)
arkadaslar lütfen yardım edin bir aydır bir koç erkeğiyle birlikteydim dün ayrıldık ben basagım bu arada ilk zamanlar acayip ilgiliydi sonradan bizim bi paylaşımımız olmadığını ve dolayısıyla sevgili olamayacagımızı söyledi bende ayrılalaım dedim hiç aramadım sormadaım 1 hafta bir yerde karsılastık görmeliydiniz etrafımda dolaştı yüz vermedim bide bana msj atmış neyin tribindesin diye neyse tekar basladık ama yine bitti benden cok hoşlandıgını söylüyordu ne yapmam lazım en son ona cok umursamaz davrandım ne diyorsunuz tekrar dönermiiiii ??????????
Arkadaslar bana hatunum diyen beni görünce eli ayagı dolaşan sevgilim telefonda ona hesap sordum diye seni sevmiyorum falan dedi halbuki 1 gün önce sevgilim hayatım diyordu kavga ettikten sonra tabi ben hiç alttan almadım karsılastık gözlerimin içine bakıyo etrafımda geziyor sizce gercekten sevmediği içinmi söyledi yoksa bu koçlar bölemi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?