- Konu Sahibi challenger
-
istediğini alana kadar her konuda böyledir.ters düşmeye gör çıkarlarıyla,her konuda bencildir egoisttir.ilk başlarda ayaklarını yerden keser kendini dünyanın bilmem neyi zannedersin sonra ....o özgür erkektir,bağımsızdır,her çiçekten bal almayı sever çünkü derinlerde yatan kompleksli kişiliğinin tatminsiz ruhunun okşanmaya ihiyacı vardır,her bayana kompliman yapar sempatik görünmeye çalışır.sevmiyorum seni der ve kolayca harcar vefa sadece bir semt adıdır :) çokmu fesatım ne ama doğru ne yapayım :) sen sallama arama kaldırma bir yerlerini emin ol 3 cüden sonra peşine de düşmez anlamazda,anlayışta zeka gerekitirir biraz.pişma falan olmaz yani vefada bekleme.ahada yanlışsam yaz gene bacım :)
ahahah çok güldüm yorumunabır koç burcu erkegı geçse elıne şuracıkta boğacaksın :) haklıısn da ama :)sana da en fenalarından denk gelmıs desene:d benımm de sahsen enn nefret ettıgım burçtur....bence yengeç erkegı en ıyısı :)
hemde ne boğacam üstüne 2çocuk yapmışsan bu odunlardan,kendime görev bildim yazmadan geçemedim :) gençlere yol göstermek lazım.bencede yengeç en iyisi ama onlarda mıymıy oluyorlar hemen küserlermiş...
ben ikizlerim nişanlımda koç yazdıklarınıza katılıyorum koç burcu gerçekten zor bir burç 2 yıl çıktık başlarda bana ilgisiz davrandığını sanıyordum o aramadığında inadımdan ve ilgisiz olmasına şaşkınlığımdan, niye beni aramıyorsun diye başının etini yemek için aradığmda sanki onun hiçbişey olmamış gibi davranması beni dahada şaşırtıyordu ama farkettimki üstüne gitmek yerine tam tersi ilgisiz davrandığımda, bana ulaşamadığında benden meraklı ve kıskanç oluyor yani koç burcu erkeğine kaçan kovalanır stratejisini rahatlıkla uygulayabiliriz ama artık benden geçti ben nişanlıyım:) arkadaşımın sevgilisi koç o uyguluyor sonuç güzelll:). koç burcu kıskanç değilmiş gibi görünür ama kıskandığında kaçıcak delik ararsınız... koç erkeğini meraklandırmak ve yüz vermiyomuş gibi yapmak ilgisini canlı tutuyor, sevgiliniz haricinde ilgilendiğiniz alanlar olsun onun haricinde sizi mutlu eden işler, uğraşlar, arkadaşlar edinin ve bunları onunla paylaşın.. güçlü olun ama asla ukala olmayın... hadi kolay gelsin:)
bence sen ona bağımlı yaşama ,sonuçta senin de kendi hayatın var ,kendinle ilgilen ,uğraşlar edin ,üretici faaliyetlere giriş ,herşey ondan ibaret değil ki ,uğraş bulursan onu da fazla kafaya takmazsın ,ayrıca ilişkinin yeni olmasıyla ilginin alakası yok ki ,yeni de olsa eski de olsa adamın karakteri bu demekki ,değiştiremezsin ,değiştirmeye de uğraşma ,olduğu gibi kabullen bence ..
Guzel giyinin, dikkat cekici gorunun, yani tum sermayeyi tipinize yatirin derim :)
Aynen yailgiyi çok seven ama fazla ilgilenmeyi sevmeyen bir tip:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?