- Konu Sahibi challenger
-
gerçekten de ilgiyi seviyor ama ilgi göstermiyor zor biri bakalım nereye kadar gidicek.
bizim ilişkimiz daha yeni olduğu için birbirimizi yeni tanıyoruz bu nedenlede bazen aramadığı zaman acaba bir sorunmu var diye aklıma geliyor neden aramadığını sorduğum zaman benden beklediğini söylemesi beni biraz üzüyor yani bu gibi şeyler tam olarak karakterini öğrendiğim zaman bunlara takılmam ama şimdilik sorun oluyor nasıl davranmalıyım belki hatalı davranıyorda olabilirim bana akıl veririmisinniz
bence sen ona bağımlı yaşama ,sonuçta senin de kendi hayatın var ,kendinle ilgilen ,uğraşlar edin ,üretici faaliyetlere giriş ,herşey ondan ibaret değil ki ,uğraş bulursan onu da fazla kafaya takmazsın ,ayrıca ilişkinin yeni olmasıyla ilginin alakası yok ki ,yeni de olsa eski de olsa adamın karakteri bu demekki ,değiştiremezsin ,değiştirmeye de uğraşma ,olduğu gibi kabullen bence ..
koç erkeği biraz ilgisiz gibi görünür sanırım şu yöntem etkili olucaktır canım tam gidiyomuş gibi yapıp gitmiceksin ilgilenir gibi görünüp dozunda kalıcak işler çünkü ateş burçları biraz havalıdır aslan ve yayda böyledir.inadına gitmeden haddini bildiriceksin.bide tabi herkonuda kendini geliştirmeye bak:)spor kültürel bakımdan çünkü bir çok işi bir arada yapabilen popüler insanlara bayılırlar..çünkü kendileride çok yönlüdür..karşısında güçlü duabilen ama yeri gelince uysal kedi gibi olabilen..çok yakından tanıdığım biri var tipik koç burcu aynen böyle:)
evet koç sevgilim var ama nasıl davranacağımı bilmiyorum ben aslan o koç nelerden hoşlanır arkadaşlar yardım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?