Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan Koç Olup da Sevmediğiniz Burçlar Hangileridir ?

yengeç ve akreple anlaşamam .yengeç aşırı duygusal gelir bana.tanıdıgım bütün akreplerde fesat ikiyüzlü oldugu için anlaşamam

bende ikizler ve oğlak burcuyla anlaşamam biri adı gibi ikiyönlü diğeri çok ağır ama koçlar öylemi içi dışı bir eğlence desen öyle

ilk sayfadan beri okuyorum koçun en kötü anlaştığı burç yengeç olmasına rahmen çoğu kişi yengeçle birlikte yada evli benim gibi maalesef
bunun dışında başakların hasta titizliği ve takıntısı beni deli ediyor,ikizlerin arkadan iş çevirmesi,akrebin sokmaya çalışıp başaramayıp kendini sokması,yengeçin duygu içinde boğulması,oğlağın iş manyaklığı,aslanın kendini çok beğenmesi ve üstün sanması benim sevmediğim özelliklerdir.

bende koçum ve yengeçle evliyim, ama eşim hiç duygusal değildir, yükseleni aslan, bir sorunumuz yok
terazi ve yengeç erkeklerini çekici bulmakla beraber, kadın erkek her türlü anlaşamadığım burç oğlak ve akrep
arkadaşlar olarak en iyi anlaştığım burç kova
:hulya:

Son düzenleme:
bütün koçları severim :) koçlar çok cin fikirli görünmekle birlikte aslında çok saflardır..yenqeçleri sevmem terazileri sevmem çok 2yzLü oluyorlar aslanlar çok korkak akrepleri severm ama kadınlarını oqlakLrı sevmem çnkü onlar çok tutumlu koç ise har vurup harman savuruyor :) kardeşm oqLak oLduğu için ondan para alamıyorummmm

zıt burçlar birbirini çekermiş güzelim bende bi zamanlar bi koçla evliydim nasıl yaptım böyle bi hatayı hala anlamış değilim ama kurtuldum çok şükür sözüm meclisten dışarı tabi,akrep bi arkadaşım var oda bu sitenin daimi müdaimlerinden o akrep sevgiliside koç mesela ama onlar habire yeselerde birbirlerini çokta seviyorlar allah ayırmasınopuyorumnanaktan

sengözlerimebaksanabkulaklarım cınladı bı anda
tum sewenlerı kusum Şeniz

mors mükemmel anlatmış...bende sefgilimde koç uz...baktım diğer burçlar eksik yarım düz pürüzlü anlaşılmaz dolaycı olayıcı kolaycı korkak pinti anakuzusu...vs...varsın koç olsun kıskanç olsun:teytey:

Bu sayfayı yeni gördüm baştan beri okudum.Kendimle aynı burçtan kişileri görmek ne hoşopuyorumnanaktan
Ben balıklarla hiç anlaşamıyorum ufak sorunları çok büyütüyorlar.Özellikle bayanları çok hayalperest ve uyuz.Bir yengeçle nişanlı olmama rağmen çok iyi anlaştıımız söylenemez.Benim çok açık sözlü ve bazen kırıcı olduğumu düşünür.Bense onun hassas oluşuna çıt kırıldımlığına bazen dayanamıyorum ama sevgi işte:teselli: bizi tutan en büyük bağ.Bunun dışında terazilerle anlaşamıyorum çok alıngan oluyorlar.Pek ortak noktam da yok.Akrep burcundan olanların ise kıskançlığı beni deli ediyor.Her şeyi kıskanıyorlar ve müthiş intikamcılar dost edinmem bu burctan

balık burcu sevmem ben merkezli olurlar ve içi farklı dışı farklı birini gördümü digerini unutur arkasından çok konusan bir burçtur balık herkezle anlaşıyo gibi görünmeye çalışır ve çıkarları dogrultuunda hareket eder işi düştümü ne ala düşmedimi bayba kısaca sevmedigim burçtur herkez için geçerli olmasada tanıdıklarımın cogu öyle ...

Tek nefret ettiğim burç BAŞAK...
Hiç anlaşamıyorum ya ve bir başağı gördüğümde direkt tahmin edebiliyorum
-Başakmısın sen?
-Evet.Nerden anladın?
-Puffffffffff :S

ay çok sevdim burayı ya bende koçum eşim balık inanılmaz sorunlar yyasadık ama iiyiz artık hayal dünyasından gerceğe dönmeye basladı sayemde çok hayalci oluyolar gercekten ama bi gercek vraar o da balık ile koç çok uyumlu değil ama seviyorum keratayı

bir koç olarak başta yengeç burcu olmak üzere,balık ve başaklarlada anlaşamıyorum...

ama özellikle yengeçten nefretttt ediyorumm...

Canım bir insan balık burcunu ancak bukadar güzel anlatabilirdikaydirigubbakcemile3 Tanıdığım ve anlaşamadığım tüm balıklar bu tarife uyuyor

Aynen katılıyorum bir koç burcu olarak,koç burcunda doğanların en önemli özelliği dürüstlüğü ve dobra oluşu... kaydirigubbakcemile2 En iyi anlaştığım burçlar aslan,yay ve toprak grubu olmasına rağmen boğa...Ama balık,akrep,yengeç,oğlak hiç anlaşamadığım burçlardır ve acıkcası bu burclardan hiç arkadasım da yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…