ilk sayfadan beri okuyorum koçun en kötü anlaştığı burç yengeç olmasına rahmen çoğu kişi yengeçle birlikte yada evli benim gibi maalesef
bunun dışında başakların hasta titizliği ve takıntısı beni deli ediyor,ikizlerin arkadan iş çevirmesi,akrebin sokmaya çalışıp başaramayıp kendini sokması,yengeçin duygu içinde boğulması,oğlağın iş manyaklığı,aslanın kendini çok beğenmesi ve üstün sanması benim sevmediğim özelliklerdir.
zıt burçlar birbirini çekermiş güzelim bende bi zamanlar bi koçla evliydim nasıl yaptım böyle bi hatayı hala anlamış değilim ama kurtuldum çok şükür sözüm meclisten dışarı tabi,akrep bi arkadaşım var oda bu sitenin daimi müdaimlerinden o akrep sevgiliside koç mesela ama onlar habire yeselerde birbirlerini çokta seviyorlar allah ayırmasınopuyorumnanaktan
sengözlerimebaksanabkulaklarım cınladı bı anda
tum sewenlerı kusum Şeniz
balık burcu sevmem ben merkezli olurlar ve içi farklı dışı farklı birini gördümü digerini unutur arkasından çok konusan bir burçtur balık herkezle anlaşıyo gibi görünmeye çalışır ve çıkarları dogrultuunda hareket eder işi düştümü ne ala düşmedimi bayba kısaca sevmedigim burçtur herkez için geçerli olmasada tanıdıklarımın cogu öyle ...
cok dogru biz acik yurekli,samimi,politik olmayan,sinsi davranmayan bir grubuz,,cikarlarimiz diye birsey yoktur..sevdik mi tam severiz guvenimiz sarsilmissa korkunc olabiliriz..baskalari icin yasamayiz..maneviyat maddiyattan once gelir cocuk ruhumuz vardir..kotude olsa bastan bilmek isteriz oyalamayiz direkt soyleriz bu karsimizdaki kirilmasin diyedir ve oyle icten pazarlikli tipleride sevmeyiz..guveniliriz icimiz baska disimiz baska konusmaz,,en buyuk belada bundan gelir...planli,sinsi,kurnaz degiliz ayyy sinir oldum yineee..terazi,yengec,oglak,balik berbat..kovada soyle boyle..bizimle alakasi olmayan burclar..en iyi anlastigim ikizler bizi cok iyi anliyor ama evlilikte zorlar..atese hava lazim havalarla daha iyiyiz..yada atese ates...su-toprak grubu atesi sondurur...kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?