Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan Koç Olup da Sevmediğiniz Burçlar Hangileridir ?

Aynen benimde. Ama ben Başak - Akrep severim yinede.

Aynen benimde. Ama ben Başak - Akrep severim yinede.

Akrep burcu insanları ben de severdim eskiden de,gün geçtikçe bir baktım birer ikişer çıktılar hayatımdan,çok aşırı kıskanırlar mesela,biz koçlar bir tek aşkımızı kıskanırız :)))) kaydirigubbakcemile Akrepler her şeyi kıskanır... Başakla ise arkadaş olarak iyi,sevgili olarak kötü,ama içleri iyidir onların da...

oglaklarla fazla iyi anlasamam, güc enerjisi denilen sey kötü enerji veriyor bibririmize )
ikizler burcu ise cok karmasik gelmistir, kalsin almiyim derim..
net olmali mat degil aklinialirimsmile

ben yaylarla kadın erkek hiç fark etmez anlaşamıyorum kesinlikle.
başaklarla da uzaktan muhabbet iyi ama yakın bir ilişki asla....
oğlaklarla muhabbet iyi ama kesinlikle güvenilmeyecek tipler (istisnalar vardır belki ama bana rastlamadı)

Bir koç burcu olarak;
Yayları çekici ama tehlikeli,
Balıkları insani ama tarzım dışı,
boğaları sinir bozucu olsada çok çekici,
ikizleri ise hep itici buldum

yengeçleri sevmiyorum pek bi kendini beğenmişler ya da bana rastlayanlar öyle

şimdı ben yukselenı yengec olan bır koçum..ıc dunyam yengectır..ama kocumda yanııı

sevmedıgım burclarla etkılenmedıgım burclar ayrı..

hem sevmedıgım hem etkılenmedıgım burclar oglak,ıkızler,terazı,yay, yengecbunları kısılık olarak ıtıcı yada sıkıcı bulurum ..yanı ıstedıgı kdr ıyı olsun yakısıklı olsun yada dogru arkadas olsun sevmem...anlasamam daha dogrusu..ıstısnalar var ıllakı ama genelde

sevmedıgım ama benı ceken burclar:akrep,basak,kova,koç

hem kısılıgını sevdgm hem anlasabılcegm burclar..boğa aslan balık..

benım cok az şansım var neyazıkkııı cok detaycı olusumdan

Son düzenleme:

koçla yengeç zıt burç değildir,yengeç koçun düşmanıdır...koçla terazi zıt burçtur...aralarında 6 ay olan burçlar zıt burçlardır....

:92: aynen katılıyorum,çok güzel özetlemişsin,her satırda kendimi buldum

ben daha öncede yazmışsım gerçi ama yengeç ve balıklarıhiç sevmiyorum,hiç anlaşamıyorum..özellikle yengeçç aman uzak olsun....

akreplerle iyi anlaşırım ben,yükselenim akrep ,sanırım o yüzden....
kendi burcumdan olanlarlada iyi anlaşıyorum.....

nişanlım terazi...zıt burcum...arada zıtlaşsakta anlaşıyoruz....

oğlak ıyyyyyyyyyyyyyyğğğ..
kova vıyyyyyyyyyyyyyyyyyy...
balık bıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...

benden uzak istediğine yakın...

aslan-yay-yengeç bana doğru bana doğru gelin canlarım gelin... .

Ben de bir balık burcu kızı olarak hemcinsim olan tüm koçlardan nefret ediyorum. Iyyykkk...
Karşılıklıymış duygularımız demek ki.

Ama koç erkeğini severim, çok havalı ve kendinden emin görünüşlerinin altında iyi bir kalpleri vardır. Duygusaldırlar da, ayy yerim ben onları. :97::97:

aslanlardan ve balıkladan ıykkkkkkkkkkkkkkk
kendini begenmiş bütün tiplerden iyyykkkkkk
boğalrıda sevmem çok kurnaz oluyorlar

bazen kendi burcumdan bile fenalık geliyor.bu kadar açık sözlü olmak zorunda değiliz.
milletmgibi susup içten pazarlasaak başımız bu kadar derde girmez sanki:78::78::78:

koç burcunun en kötü yanı çooooooook dürüst oluşu zaten.

herkesten aynı dürüstlüğü bekleyecek kadar da safız, bu yüzden sinir oluyoruz

katılıyorum sana güzelim...
ben de yay burcu insanlarını pek sevememm.. kızım da yay burcu .. daha 3 aylık .. bakalım onla yıldızımız barışabilecek mi..

ben de bi koç burcu olarak oğlak burcu olanlardan hiç hazzetmiyorum hatta bugüne kadar anlaşamadığım insanların hepsi oğlak burcu.. ya çekiyo muyum nedir onuda anlamadım!

bu kadar sabırsız ve dobra olduğum için bazen çok kızıyorum kendime, yine de burcumdan memnunum:)

hay klavyene sağlık ben sana ne diyim... şu içten pazarlık olayına bi başlasam ah bi başlasam herşey yoluna girecek ama dayanamıyorum hemen herşeyi yüzüne yüzüne söylüyorum herkesin kadın erkek anne baba eş kimse fark etmiyor..........
ahh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…