Aynen katılıyorum bir koç burcu olarak,koç burcunda doğanların en önemli özelliği dürüstlüğü ve dobra oluşu... kaydirigubbakcemile2 En iyi anlaştığım burçlar aslan,yay ve toprak grubu olmasına rağmen boğa...Ama balık,akrep,yengeç,oğlak hiç anlaşamadığım burçlardır ve acıkcası bu burclardan hiç arkadasım da yok...
Aynen benimde. Ama ben Başak - Akrep severim yinede.
zıt burçlar birbirini çekermiş güzelim bende bi zamanlar bi koçla evliydim nasıl yaptım böyle bi hatayı hala anlamış değilim ama kurtuldum çok şükür sözüm meclisten dışarı tabi,akrep bi arkadaşım var oda bu sitenin daimi müdaimlerinden o akrep sevgiliside koç mesela ama onlar habire yeselerde birbirlerini çokta seviyorlar allah ayırmasınopuyorumnanaktan
cok dogru biz acik yurekli,samimi,politik olmayan,sinsi davranmayan bir grubuz,,cikarlarimiz diye birsey yoktur..sevdik mi tam severiz guvenimiz sarsilmissa korkunc olabiliriz..baskalari icin yasamayiz..maneviyat maddiyattan once gelir cocuk ruhumuz vardir..kotude olsa bastan bilmek isteriz oyalamayiz direkt soyleriz bu karsimizdaki kirilmasin diyedir ve oyle icten pazarlikli tipleride sevmeyiz..guveniliriz icimiz baska disimiz baska konusmaz,,en buyuk belada bundan gelir...planli,sinsi,kurnaz degiliz ayyy sinir oldum yineee..terazi,yengec,oglak,balik berbat..kovada soyle boyle..bizimle alakasi olmayan burclar..en iyi anlastigim ikizler bizi cok iyi anliyor ama evlilikte zorlar..atese hava lazim havalarla daha iyiyiz..yada atese ates...su-toprak grubu atesi sondurur...kaydirigubbakcemile5
koç burcunun en kötü yanı çooooooook dürüst oluşu zaten.
herkesten aynı dürüstlüğü bekleyecek kadar da safız, bu yüzden sinir oluyoruz
aslanlardan ve balıkladan ıykkkkkkkkkkkkkkk
kendini begenmiş bütün tiplerden iyyykkkkkk
boğalrıda sevmem çok kurnaz oluyorlar
bazen kendi burcumdan bile fenalık geliyor.bu kadar açık sözlü olmak zorunda değiliz.
milletmgibi susup içten pazarlasaak başımız bu kadar derde girmez sanki:78::78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?