Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan Koç Olup da Sevmediğiniz Burçlar Hangileridir ?

en yakın kız arkadaşlarım hep boğaydı her nekadar biz aceleci onlar yavaş tipler olsalarda dürüstler bu yüzden anlaşıyorum.en yakın normal erkek arkadaşlarım aslandı.sevgili olarak hep akrepler denk geldi enteresandır sadece akrep burçlarına aşık oldum. eşimde akrep burcu flört döneminde iyiydikte evliyken pekte anlaştığımızı söyleyemem. akrepler çok gamsız ve sinsiler soru sorarsın ya cevap vermez yada aynı soruyu tekrar tekrar sorarsın cevap alana kadar.eşimle çok kötü tartışsak bile hiçbir zaman küs kalmadık yüzüme tebessümle baktığı zaman sırıtmaya başlıyorum öfkem gidiveriyor,şefkate ilgiye doyamam lakin akrepler pek şefkatli değiller.

Son düzenleme:
başak balık yengeçleri hiç sevmem kızlar koçu tek geçerim:)aslanlarla anlaşırım eşimde aslan

bir koç burcu olarak balık burcuya anlaşamam. kova burcunun da kararsızlığı, sürekli fikir değiştirmesi beni deli eder...

Yengeçlerden nefret ediyorum !
ikizlerlede anlaşamıyorum
Yay aslan boğa ve balıkla iyi anlaşıyorum

Canım bir insan balık burcunu ancak bukadar güzel anlatabilirdikaydirigubbakcemile3 Tanıdığım ve anlaşamadığım tüm balıklar bu tarife uyuyor
bende balık butcundan olanları pek sevmiyorum zaten anlaşamıyorumda

benimde eşim akrep aynen dediğin gibi ya sorunu duymazdan gelir yada cevap alana kadar tekrar tekrar sormak zorunda kalırsın hiç merhametli değiller ama ben kendilerini nedense çok seviyorum

Balık burcunu sevmiyorum.Son derece entrikacı ve değişken oluyorlar.Oysa biz koçlar ne planlı programlı katakullili işlerden anlarız ne de verdiğimiz bir sözden cayarız.O nedenle artık o kadar nefret etmişim ki bir balığı bana verdiği negatif enerjiden dolayı 1 km öteden tanırım.Bu kadar da iddialıyım....Ayrıca balıklar enerji üretme yoksunu.Koçların enerjisini sömürüyor.O nedenle balıklardan kendinizi sakınınız derim !!!

akreplerden hiç hazzetmem.
terazi ve ikizlere bir şey söyle, kırk yıl bekle.
balık ve yengeç fazla derin.

ben yengeçle anlaşamam hiç akrep burcundanda nefret ederim eşim balık burcu bi balık burcuyla bukadar iyi anlaşabilceğime ihtimal vermezdim valla...mağlum onlar bize göre daha duygusallar :))

terazi burcunu hiç sevmiyorum çok sinsi herşeyi içinde yaşıyor ne düşündüğünü bilemiyorsunuz
balık burcunuda pek sevmem

yorumları okudumda burçları bu kadar ciddiye alıp nefret ediyorum diyenler olmuş çokkk ilginç

arkadaşlar her burç aynı olacak değil ya bir kere cinsiyet farkı , yaş farkı , doğduğun yer, kültür farklılıkları , ailenin yetiştirme farklılıkları gibi hepsinin toplamı insanların kişiliklerini oluşturur.

insan ailesinden mizacını , diğer saydığım etkenlerdende karakterini alır , ortaya insanın kişiliği çıkar burçların olsa olsa genel özellikleri etkiler

bu kadarda cidiiyede almayın derim.

ben buraya yorum kondurdum ama eşim koç burcuda ondan dolayı gördüm ben başak burcuyum çokta süper anlaşıyoruz

ayrıca başak burcuyum ama titiz ince ayrıntılı düşünme gibi birkaç özlelliğim dışında başakla hiç alakam yoktur mesala çok eğlenceli hayatdolu sıcak kanlıyımdır hareketli delidoluyumdur söylenenin aksine mantığımla değil kalbimlede yaşarım aynı koçlar gibi çılgınımdır kafaya koyduğumuda yaparım
ne olur başak burçlarınıda sevinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…