- 7 Mart 2011
- 48
- 0
- 96
Ben oğlaklarla pek anlaşamam =/
canım katılıorum bende nefret edıorum bu ıkı burctan bıde ıkızlerdennefret ediyorum başak ve oğlaklardan ...........
balık burcu sevmem ben merkezli olurlar ve içi farklı dışı farklı birini gördümü digerini unutur arkasından çok konusan bir burçtur balık herkezle anlaşıyo gibi görünmeye çalışır ve çıkarları dogrultuunda hareket eder işi düştümü ne ala düşmedimi bayba kısaca sevmedigim burçtur herkez için geçerli olmasada tanıdıklarımın cogu öyle ...
bende balık butcundan olanları pek sevmiyorum zaten anlaşamıyorumdaCanım bir insan balık burcunu ancak bukadar güzel anlatabilirdikaydirigubbakcemile3 Tanıdığım ve anlaşamadığım tüm balıklar bu tarife uyuyor
en yakın kız arkadaşlarım hep boğaydı her nekadar biz aceleci onlar yavaş tipler olsalarda dürüstler bu yüzden anlaşıyorum.en yakın normal erkek arkadaşlarım aslandı.sevgili olarak hep akrepler denk geldi enteresandır sadece akrep burçlarına aşık oldum. eşimde akrep burcu flört döneminde iyiydikte evliyken pekte anlaştığımızı söyleyemem. akrepler çok gamsız ve sinsiler soru sorarsın ya cevap vermez yada aynı soruyu tekrar tekrar sorarsın cevap alana kadar.eşimle çok kötü tartışsak bile hiçbir zaman küs kalmadık yüzüme tebessümle baktığı zaman sırıtmaya başlıyorum öfkem gidiveriyor,şefkate ilgiye doyamam lakin akrepler pek şefkatli değiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?