• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca 8 yıl yaşadıklarım ve kararım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yolun açık olsun canım çok bile dayanmışsın.Umarım kızınla güzel bir hayatınız olur mutlu, umutlu, huzurlu...

Ah arkadaşım ahh,okurken çok üzüldüm inan
Allah bundan sonrası için yolunu açık etsin,hayırlısı olsun sen ve kızın için
En doğru kararı vermişsin
Sakın vazgeçme kararından :kkk:

:17:

bu adamı bidaha affetme kendin ve kızın için
anneannesi teyzesi yeterince ilgilenecektir zaten
herşeyi zamanla unutur
hakkında hayırlısı olsun
bu sefer affedersem şuç bende olur o zaman biliyorum evet tek torun düşünün nasıl ilgileniyorlar

Herkeze teşekkürler akşam aradı benim telefonum bozuk bende meşgula attım arkadaşım eşiyle iftara gelmişlerdi ondan aradık tabi kızıma verdim direk ben muhatap olmamak için kızım 1 dk sonra geldi anne babam o azına s...ç.t.g..m annene söyle telefona baksın demiş.bende aldım telefonu bu sözleri çocuguma sarfediyorsun utanmadın mı dedim kıza verdim geri kızım bile konusmak isttemedi.Ha ayrıcca telefonum sadce bozuk degil fatusasını da yatıramadıfgı için kapalı arama yapamıyorum.

ya böyle erkekler bulupta bunuyorlar senin gibi bir kadın birdaha bulamaz ne kadınlar var kaprisli bi o kadar kıymetli oluyorlar bahtın şansın açık olsun çok mutlu olursunuz inşallah

Herkeze teşekkürler akşam aradı benim telefonum bozuk bende meşgula attım arkadaşım eşiyle iftara gelmişlerdi ondan aradık tabi kızıma verdim direk ben muhatap olmamak için kızım 1 dk sonra geldi anne babam o azına s...ç.t.g..m annene söyle telefona baksın demiş.bende aldım telefonu bu sözleri çocuguma sarfediyorsun utanmadın mı dedim kıza verdim geri kızım bile konusmak isttemedi.Ha ayrıcca telefonum sadce bozuk degil fatusasını da yatıramadıfgı için kapalı arama yapamıyorum.

Çocuğu sana iletmesi için söylediği lafa bak ey Allah'ım sen böylelerini ıslah et ne utanmaz insan yine söylüyorum çok doğru bir karar vermişsin bu adamdan koca olmadığı gibi baba hiç olmaz kızın böyle çok daha mutlu olacaktır çünkü iyiyi kötüyü az da olsa ayırt edebilecek yaşta. Ha bir de şiddete kesinlikle karşı olmama rağmen böyle adamları evire çevire döveceksin dayak yemek nasıl bir şey iyice öğrenene kadar hem de.:47::47::47::47::47:

adam psikopat ruh hastasıymış:23:ayrılmakla en doğru kararı vermişsin canım inşallah bundan sonra kızınla çok mutlu olursun:31:

Allah bildiği gibi yapsın o adamı, beyin gücü olmayan aciz insan işte, bilek gücüne güvenen canavar.

Kararını geçte vermiş olsan şükür vermişsin, sakın dönme o adamın yanına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X