- 18 Şubat 2018
- 13.451
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.016
- 598
- 44
Kocam beni evden mi kovarAnlatmazsınız canıııımmm, kocan görürse evden mi kovar artık ne olursen anlat da ordan bilelim
Çok meraklandıysan al sana vereyim koca hasreti çekiyor gibi bir halin var.Adam paçasından atmak için daha ne yapsın yazık adama ya
Çok ilginç bir karakterKocam beni evden mi kovar? Dozaj giderek artıyor yalnız.
Unutmadım işsiz prenses onları mı buldun sen yaKocasından def’i kovulmayı yiyip buraya gelen sensin ne çabuk unuttun kocanın sana …. çekip gurursuz demesini(kendi dilinden yazıyorum)
Ay umarım bin beter olursunuz yaKocam beni evden mi kovar? Dozaj giderek artıyor yalnız.
Ev sahibimden çok dert yanmışlığım var, buyurun istediğiniz yerden vurunAy umarım bin beter olursunuz yaallah vere ufak bir dert yandığınız konuya gireyim
Allah derdiyle dalga geçtiğiniz, geçeni savunduğunuz, geçeni savunanı savunduğunuz her konuyu başınıza bin musallat etsin. Ev sahibinizle de umarım bir anlaşma sağlayamazsınız. Size en iyi dileğim budur. Daha saldırmaya devam edecekseniz kendi kendinize konuşursunuz. Bin beter olun.Ev sahibimden çok dert yanmışlığım var, buyurun istediğiniz yerden vurun
Bela okumak iyi değildir, döner dolaşır sahibini bulur. Bunu size kimse öğretmedi mi? Sizin derdinizle kimse alay etmedi burada hanımefendi, istemediğiniz yönde konuşan herkese hakaretler yağdırdınız, hiç bunun aksini iddia etmeyin çünkü yazdıklarınız ortada. Hiç tanımadığım bir insana beddua edecek karakterde bir insan değilim, çok canımı yakana bile etmem ama çok sevdiğim bir laf vardır; "Herkes kalbinin ekmeğini yer. " Daha da yazmayacağım, hoşçakalın.Allah derdiyle dalga geçtiğiniz, geçeni savunduğunuz, geçeni savunanı savunduğunuz her konuyu başınıza bin musallat etsin. Ev sahibinizle de umarım bir anlaşma sağlayamazsınız. Size en iyi dileğim budur. Daha saldırmaya devam edecekseniz kendi kendinize konuşursunuz. Bin beter olun.
Evet. Sorun nedir? Bu insanların hadsizce yaptığı yorumları okudunuz mu? Hayatta eğlenecek çok daha güzel şeyler var. Umarım siz de katılmazsınız bu çirkin sohbete.Yine bir konu sahibi bedduaya başlamış
Siz öğretecek değilsiniz. Tekrar ediyorum, insan gibi yorum yazan fikir belirten herkese düşüncelerimi yazdım. Hiçbir şeyin aksini iddia etmiyorum. Ben beddua ediyorum umarım bin beteriyle sınanırsınız. Yazmayın zaten tek temennim bu.Bela okumak iyi değildir, döner dolaşır sahibini bulur. Bunu size kimse öğretmedi mi? Sizin derdinizle kimse alay etmedi burada hanımefendi, istemediğiniz yönde konuşan herkese hakaretler yağdırdınız, hiç bunun aksini iddia etmeyin çünkü yazdıklarınız ortada. Hiç tanımadığım bir insana beddua edecek karakterde bir insan değilim, çok canımı yakana bile etmem ama çok sevdiğim bir laf vardır; "Herkes kalbinin ekmeğini yer. " Daha da yazmayacağım, hoşçakalın.
Yok ben almıyım saolun okumadım yorum yapmaya gelmiştim ki bedduaları gördümEvet. Sorun nedir? Bu insanların hadsizce yaptığı yorumları okudunuz mu? Hayatta eğlenecek çok daha güzel şeyler var. Umarım siz de katılmazsınız bu çirkin sohbete.
Teşekkür ederim dikkate alacağım söylediklerinizi. İnsanın asabını öyle bir bozuyorlar ki, bana düzgün cevap veren herkesle de güzelce konuştum. Peygamber değilim sabrım taşıyor. Ama haklısınız konudan engellemeyi kullanacağım bir dahakinde. Size ters bir yanıt verdiysem kusura bakmayın.Yok ben almıyım saolun okumadım yorum yapmaya gelmiştim ki bedduaları gördüm
Kendı bacagınıza sıkıyorsunuz beddua ederek dönüp dolaşıp sahibini bulur
Begenmedıgınız yorumları görmezden gelebilirsiniz ya da konunuzdan engelleyebilirsiniz .
Fazla gündüz kuşağı izlemekten bunlar napsınYine bir konu sahibi bedduaya başlamış
Kendisi Odtü mezunu olup dört dil biliyor ve Almanyada yaşıyor, ev işlerinin çoğunu da kocası yapıyorNe kibrinden bahsediyorsunuzsizin de kıyafetlerinizdeki çamaşır suyu lekelerini görebiliyorum burdan. Hadi kocalar gelmeden yemekleri hazır edin kızlar
Ne güzel. Bütün bu vasıfların içinde benim tırnaklarımı yediğimi düşündürten neymiş kendisine? 1 çıkınca sağındaki 0'ların anlamı kalmıyor. Memelerini de Allah bağışlasın. K Kkedi sana değil yorumum üstüne alınma, seni severim.Kendisi Odtü mezunu olup dört dil biliyor ve Almanyada yaşıyor, ev işlerinin çoğunu da kocası yapıyorbi de güzel memeleri varmış
Zaten benim konuyla bir alakam yok. Konu ne onu bile bilmiyorum
Teşekkür ederim katkıların için. İpin ucu sana değmeden kaç kurtar kendini.Zaten benim konuyla bir alakam yok. Konu ne onu bile bilmiyorumKerkenesle ilgili bi düzeltme yaptım sadece
Seni tanımıyorum ama teşekkürler sevdiğin için
Kesinlikle öyle. Ne güzel anlatıyorsun kendini vasıfsız vizyonsuz,Fazla gündüz kuşağı izlemekten bunlar napsıntek bildiği örgü örüp tv izlemek
Sen ne birinin anneliğine ne de bir çocuğa laf edebilirsin! Senin gibi rezil bir eğitimci varsa vah o öğrencilerin halineKesinlikle öyle. Ne güzel anlatıyorsun kendini vasıfsız vizyonsuz,oğluna çok üzüldüm yazık senin gibi bir annesi olduğu için. İlerideki gelinine de Allâh sabır versin umarım oğlun doğru kararı verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?