Koca ailesine duyulan antipati

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ev sahibimden çok dert yanmışlığım var, buyurun istediğiniz yerden vurun
Allah derdiyle dalga geçtiğiniz, geçeni savunduğunuz, geçeni savunanı savunduğunuz her konuyu başınıza bin musallat etsin. Ev sahibinizle de umarım bir anlaşma sağlayamazsınız. Size en iyi dileğim budur. Daha saldırmaya devam edecekseniz kendi kendinize konuşursunuz. Bin beter olun.

Bela okumak iyi değildir, döner dolaşır sahibini bulur. Bunu size kimse öğretmedi mi? Sizin derdinizle kimse alay etmedi burada hanımefendi, istemediğiniz yönde konuşan herkese hakaretler yağdırdınız, hiç bunun aksini iddia etmeyin çünkü yazdıklarınız ortada. Hiç tanımadığım bir insana beddua edecek karakterde bir insan değilim, çok canımı yakana bile etmem ama çok sevdiğim bir laf vardır; "Herkes kalbinin ekmeğini yer. " Daha da yazmayacağım, hoşçakalın.

Siz öğretecek değilsiniz. Tekrar ediyorum, insan gibi yorum yazan fikir belirten herkese düşüncelerimi yazdım. Hiçbir şeyin aksini iddia etmiyorum. Ben beddua ediyorum umarım bin beteriyle sınanırsınız. Yazmayın zaten tek temennim bu.

Evet. Sorun nedir? Bu insanların hadsizce yaptığı yorumları okudunuz mu? Hayatta eğlenecek çok daha güzel şeyler var. Umarım siz de katılmazsınız bu çirkin sohbete.
Yok ben almıyım saolun okumadım yorum yapmaya gelmiştim ki bedduaları gördüm

Kendı bacagınıza sıkıyorsunuz beddua ederek dönüp dolaşıp sahibini bulur

Begenmedıgınız yorumları görmezden gelebilirsiniz ya da konunuzdan engelleyebilirsiniz .

Teşekkür ederim dikkate alacağım söylediklerinizi. İnsanın asabını öyle bir bozuyorlar ki, bana düzgün cevap veren herkesle de güzelce konuştum. Peygamber değilim sabrım taşıyor. Ama haklısınız konudan engellemeyi kullanacağım bir dahakinde. Size ters bir yanıt verdiysem kusura bakmayın.

Ne kibrinden bahsediyorsunuz sizin de kıyafetlerinizdeki çamaşır suyu lekelerini görebiliyorum burdan. Hadi kocalar gelmeden yemekleri hazır edin kızlar
Kendisi Odtü mezunu olup dört dil biliyor ve Almanyada yaşıyor, ev işlerinin çoğunu da kocası yapıyor bi de güzel memeleri varmış

Kendisi Odtü mezunu olup dört dil biliyor ve Almanyada yaşıyor, ev işlerinin çoğunu da kocası yapıyor bi de güzel memeleri varmış
Ne güzel. Bütün bu vasıfların içinde benim tırnaklarımı yediğimi düşündürten neymiş kendisine? 1 çıkınca sağındaki 0'ların anlamı kalmıyor. Memelerini de Allah bağışlasın. K Kkedi sana değil yorumum üstüne alınma, seni severim.

Zaten benim konuyla bir alakam yok. Konu ne onu bile bilmiyorum Kerkenesle ilgili bi düzeltme yaptım sadece
Seni tanımıyorum ama teşekkürler sevdiğin için

Zaten benim konuyla bir alakam yok. Konu ne onu bile bilmiyorum Kerkenesle ilgili bi düzeltme yaptım sadece
Seni tanımıyorum ama teşekkürler sevdiğin için
Teşekkür ederim katkıların için. İpin ucu sana değmeden kaç kurtar kendini.

Fazla gündüz kuşağı izlemekten bunlar napsın tek bildiği örgü örüp tv izlemek
Kesinlikle öyle. Ne güzel anlatıyorsun kendini vasıfsız vizyonsuz, oğluna çok üzüldüm yazık senin gibi bir annesi olduğu için. İlerideki gelinine de Allâh sabır versin umarım oğlun doğru kararı verir.

Sen ne birinin anneliğine ne de bir çocuğa laf edebilirsin! Senin gibi rezil bir eğitimci varsa vah o öğrencilerin haline

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…