Yorumları okumadım o yüzden bilmiyorum. Ama şuan için yapacağınız birşey yok çünki eşiniz durumdan memnun ve değişmesini istemiyor. Sadece takmayacaksınız ki kendi rahatınız bozulmasın. Sevsek bile insanların düşüncelerini idare edemeyiz.Mesele zaten kök ailede değil. Yorumlarda belirttim. Size değil sözüm yanlış anlamayın ama burdaki herkes eş sülalesinin sorunlarını dinlemeye gayet meraklı görünüyor. Bir önceki alıntımda agresif tepki verdiysem kusura bakmayın.
Kendim için bir şeyler yapabildiğim günler de gelir umarımBence sen de birşeyler yap kendin için beklentiye girmediginde farkindaligin daha çok artar hem. Çünkü erkeklere konuşma filan hak getire herkes bildiğini okuyor. Yani çok fazla dert dinlemekte nasıl bir motive var bilemiyorum açıkçası bence görmezden gelindigi konuda konusulmakla cozulmuyorsa aynısı yap ama kendini mutlu etmeye yonelerek aranız kötü değilmiş zaten. Bazen kendi aile yapımızla vs karşı tarafınkini kıyaslayınca fazla geliyor bize bazı şeyler ama bazıları için çok önemli oluyor
Çok teşekkür ederim. Son cümlenize yürekten katıldım.Yorumları okumadım o yüzden bilmiyorum. Ama şuan için yapacağınız birşey yok çünki eşiniz durumdan memnun ve değişmesini istemiyor. Sadece takmayacaksınız ki kendi rahatınız bozulmasın. Sevsek bile insanların düşüncelerini idare edemeyiz.
Ya yonetemedigimiz hoşumuza gitmeyen seyelr elbette olacak çünkü biz eşiz herkesin öncesi de var bu hayatta. Kötü zararı olmadığı sürece gozardi edebilmek en iyisi çünkü kafa bı zaman sora çok yoruluyor farkında olur birgün inşallah rica ederimKendim için bir şeyler yapabildiğim günler de gelir umarımyani genellikle bireysel vakit geçirebilen biriyim eşim yokken kitap okurum müzik dinlerim, hobilerim var dans etmeye bayılırım örgü örerim çevreme hediye ederim. Mahrum bir hayatım olmasa dışarı çıkıp kendi başıma da pekala vakit geçirebilirim.
Sözleriniz kulağıma küpe olsun çok teşekkür ederim ❤
Her yönden geliştirmiş insan siz mi oluyorsunuzTamam babandan gördüklerini al koynunda sakla. Çamaşır suyu değmiş kıyafetlerinle eğitimli, kültürlü ve kendini her yönden geliştirmiş insanlara kendinizmiş gibi muamele yapamazsınız.
Evet ben oluyorum. Sen kendinin olduğunu mu zannediyordun? Kendimi sen ve senin gibiler gibi sanmıyorum.Her yönden geliştirmiş insan siz mi oluyorsunuzKendinizi ne sanıyorsunuz?
Konunun başından beri size hak vermeyene azar çekecek kadar ne sanıyorsunuz?
Kimsiniz nesiniz cürmük kadar yer yakarsınız ancak.
Kocanız da sizden kaçmak için kendini aile dertlerine vermiş adamcağız daha ne yapsın
Burada bik bik diklendiğiniz gibi eşe yemiyor galiba
Ay sizin mesleğiniz ne yaEvet ben oluyorum. Sen kendinin olduğunu mu zannediyordun? Kendimi sen ve senin gibiler gibi sanmıyorum.
İnsan olan insan gibi fikir verecekse yorum yapar, yapacak bir yorumu yoksa o bayramlık ağzını kapatır. Bir yer yakmaya da niyetim yok sizin gibileri iyi bilirim.
Senin kocanın senden kaçıp başkalarıyla aldattığı gibi sanma herkesin kocasını.
Ben kocama Allah gibi tapmıyorum yemeyecek bir şey yok ortada. Evde bütün gün oturup kaynanana görümcene sinirlenip kısır börek günlerinden arta kalan vaktinde hıncını yorumlarda çıkarmaya çalışan bir asosyal gibi görünüyorsunuz farkına varın da.
Hadi yallah konumdan ya. Çenene vurmuş menopoz herhalde.
Ne için soruyorsunuz? Konumun hepsinde belirttimAy sizin mesleğiniz ne ya
Kendinizi o kadar üstte gördüğünüz mesleginiz, eğitiminiz neymiş onu merak ettim.Ne için soruyorsunuz? Konumun hepsinde belirttim
Sen de şizofreni mi var?Evet ben oluyorum. Sen kendinin olduğunu mu zannediyordun? Kendimi sen ve senin gibiler gibi sanmıyorum.
İnsan olan insan gibi fikir verecekse yorum yapar, yapacak bir yorumu yoksa o bayramlık ağzını kapatır. Bir yer yakmaya da niyetim yok sizin gibileri iyi bilirim.
Ben kocama Allah gibi tapmıyorum yemeyecek bir şey yok ortada. Evde bütün gün oturup kaynanana görümcene sinirlenip kısır börek günlerinden arta kalan vaktinde hıncını yorumlarda çıkarmaya çalışan bir asosyal gibi görünüyorsunuz farkına varın da.
Kendimi üstte görmüyorum. İnsan gibi konu açıyorum ve insan gibi yanıt veren olumlu olumsuz herkese "insan gibi" muamele çekiyorum. Ve evet söylediklerimin de arkasındayım. Öğretmenim. İlaveten yüksek lisans yapıyorum. Bu ve bunun gibi tiplerin topluma ne denli zarar verdiklerini de iyi biliyorum. Hanımefendinin ilk mesajına gidip bakarsanız bu aşağılama ve öfkenin sebebini daha iyi anlayabilirsiniz. İyi günler hanımefendi.Kendinizi o kadar üstte gördüğünüz mesleginiz, eğitiminiz neymiş onu merak ettim.
Eğitim yarıştırırsak yiyecek tırnak kalmaz sende son kalanları da bana harcamaKendimi üstte görmüyorum. İnsan gibi konu açıyorum ve insan gibi yanıt veren olumlu olumsuz herkese "insan gibi" muamele çekiyorum. Ve evet söylediklerimin de arkasındayım. Öğretmenim. İlaveten yüksek lisans yapıyorum. Bu ve bunun gibi tiplerin topluma ne denli zarar verdiklerini de iyi biliyorum. Hanımefendinin ilk mesajına gidip bakarsanız bu aşağılama ve öfkenin sebebini daha iyi anlayabilirsiniz. İyi günler hanımefendi.
Evet sende olmadığı gayet belli. Hadi ya seviyemde değilsin. Kalitesizin de şizofrenin de kim olduğu gayet açık ortada. Konumdan çık. Çirkin kalbinle başka konularda öfke saçmaya devam etSen de şizofreni mi var?Saydıklarının hiçbiri ben de yokta, kendini sayıyor olmalısın.
Bir de öğretmen olacaksın (güya). Kalitesizlik paçandan akıyor.
Örgü örüp eş ailesine kafayı takan sensin. Konu başlığından bile belli
Ya alt tarafı öğretmen olmuşsunuz bu ne kibir gerçekten. Güldürmeyin kendinize.Kendimi üstte görmüyorum. İnsan gibi konu açıyorum ve insan gibi yanıt veren olumlu olumsuz herkese "insan gibi" muamele çekiyorum. Ve evet söylediklerimin de arkasındayım. Öğretmenim. İlaveten yüksek lisans yapıyorum. Bu ve bunun gibi tiplerin topluma ne denli zarar verdiklerini de iyi biliyorum. Hanımefendinin ilk mesajına gidip bakarsanız bu aşağılama ve öfkenin sebebini daha iyi anlayabilirsiniz. İyi günler hanımefendi.
Eğitim yarıştıracak kadar cahil değilimEğitim yarıştırırsak yiyecek tırnak kalmaz sende son kalanları da bana harcama
Ne kibrinden bahsediyorsunuzYa alt tarafı öğretmen olmuşsunuz bu ne kibir gerçekten. Güldürmeyin kendinize.
Hangi mahalleye mensupsunuz çevre mi topluyoruz
Menopoz doğal bir döngü olduğu gibi bir kadını aşağılamak için söylenecek en son şeydir. Siz hiç menopoza girmeyeceksiniz sanırım, ülkemizin eğitimcisi bu haldeyse diğerlerine mânâ bulmaya hiç gerek yok.Evet ben oluyorum. Sen kendinin olduğunu mu zannediyordun? Kendimi sen ve senin gibiler gibi sanmıyorum.
Bunu sorgulayacak olan yetkili kişi siz değilsiniz. Konumdan çıkabilirsiniz. İnsan gibi fikrini belirtene yorumumu insan gibi yaptım zaten. İyi günler diliyorumMenopoz doğal bir döngü olduğu gibi bir kadını aşağılamak için söylenecek en son şeydir. Siz hiç menopoza girmeyeceksiniz sanırım, ülkemizin eğitimcisi bu haldeyse diğerlerine mânâ bulmaya hiç gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?