• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca ailesine duyulan antipati

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özel sektör çalışanıyım. İş saatlerinde herkes işini ve işinin gereğini yapmakla mükellef.

Eşiniz öğle arasını arkadaşlarıyla sosyalleşmek için kullanmayı tercih ediyordur belki. Onu da eşinize sormalısınız.

Ancak önceki yanıtlarınızda bu telefon görüşmelerini dinlenme süresinde yapmasından bahsediyor gibi gözükmüyorsunuz.
Nasil bir özel sektörmüş orası maşallah telefonla konuşunca işten çıkışı veriliyor ama buraya girip sohbet muhabbet edince sorun yok.

Aramaya başlamıyor, ama gelen aramaları hiç kaçırmıyor. hiçbir zaman kaliteli zaman geçiremiyor da değiliz fakat en en iyi ihtimalle 3 günde bir bunlar yaşanıyor. Veya telefon görüşmesi kısa sürse ve kaldığımız yerden devam etsek, aklı filmde olmuyor bunu da film bir örnek olduğu için söylüyorum.

Bu tarz planlarınız bölünüyorsa bunu söyleyin tabii, işinizin arasına iş sokmasın. Her telefona bakmak zorunda değil.
Ama siz oturup instagramda takılırken başka odada telefonla konuşuyorsa konuşsun, buna yapabileceğiniz bir şey yok. Gitsin içeride kaç saat dertleniyorsa dertlensin.

Özel sektör çalışanıyım. İş saatlerinde herkes işini ve işinin gereğini yapmakla mükellef.

Eşiniz öğle arasını arkadaşlarıyla sosyalleşmek için kullanmayı tercih ediyordur belki. Onu da eşinize sormalısınız.

Ancak önceki yanıtlarınızda bu telefon görüşmelerini dinlenme süresinde yapmasından bahsediyor gibi gözükmüyorsunuz.
Hanımefendi ben öğretmenim. Bir sürü teneffüsüm var ve öğle aram. Nöbetçi olmadığım sürece bunları dilediğim gibi kullanmakta özgürüm. İş saatleri dediğiniz şey herkesin kesintisiz olmuyor. İş saatleri içinde evet herkes işinin gereğini yapmakla sorumlu. Didiklemeye çalıştığınız şey verdiğiniz cevabın tam da içinde gizli. Eşimin patronu değilsiniz, beni tanımıyorsunuz fakat kalpazan da değiliz. İyi günler ve meslek hayatınızda başarılar dilerim. 

Cümlenin akışını bozan bir kelime yazdığım için düzeltme yaptım.

Nasil bir özel sektörmüş orası maşallah telefonla konuşunca işten çıkışı veriliyor ama buraya girip sohbet muhabbet edince sorun yok.
Vallahi Amerika’da bir dönem çalışmıştım öğrencilik yıllarımda. Tuvalete girdim, Türkiye’den ailem aradı beş dakika konuşmuşumdur. Patron işten kovdu beni, tuvalete gidiyorsan tuvaletini yaparsın, işten çıkınca telefonla konuşursun demişti 😂😂😂😂

Bu tarz planlarınız bölünüyorsa bunu söyleyin tabii, işinizin arasına iş sokmasın. Her telefona bakmak zorunda değil.
Ama siz oturup instagramda takılırken başka odada telefonla konuşuyorsa konuşsun, buna yapabileceğiniz bir şey yok. Gitsin içeride kaç saat dertleniyorsa dertlensin.
Yani ben de bomboş ilgisiz takılırken ona bir şey söylemem tabiki. Bana yansımadığı sürece. Ama üstte bunu da yanıtladım. Adam telefonla konuşuyor, ok diyorum kabul, dinlememek adına mutfağa ya da temizliğe ya da başka bir şeye geçiyorum, adam telefonu kapatıyor, yanıma geliyor, sorunu anlatmıyor ama suratı asık. Bir şey anlatıyorum kafası dalgın olduğu için duyamıyor, duysa da dinleyemiyor.

Vallahi Amerika’da bir dönem çalışmıştım öğrencilik yıllarımda. Tuvalete girdim, Türkiye’den ailem aradı beş dakika konuşmuşumdur. Patron işten kovdu beni, tuvalete gidiyorsan tuvaletini yaparsın, işten çıkınca telefonla konuşursun demişti 😂😂😂😂
Benim yazdığım şey bu değil ama. Üye gündüz mesai saatlerinde de gayet aktif. Başkasına yakıştırmıyor telefonda konuşmayı ama kendisi olunca kk da takılmak çok normal.

Benim yazdığım şey bu değil ama. Üye gündüz mesai saatlerinde de gayet aktif. Başkasına yakıştırmıyor telefonda konuşmayı ama kendisi olunca kk da takılmak çok normal.
Hee onu bilemiyorum tabi mesai saatleri içerisinde telefonla ilgilenmek hoş değil. Ben de çalışanıma pek müsade etmem acil bir durum, hastalık vs yoksa.

Ben sizi anladim defalarca uyardim defalarca hasta oldu hastahanelik oldu. Artik bir önemi kalmadi gec oldu ama anladilar simdi karsilikli aglar hastahaneye tasinirlar. Gerci onuda beceremeyip kapima atmislardi beni ilgilendirmiyor
Kolay kolay cozemezsiniz
Agresif tansiyonu anlamayan aileler var basit moral bozuklugu gecer.
Sizin tam olarak ne oldu peki? Yaşadıklarınız için üzgünüm

Kendinizce yaptığınız çıkarımlarınızı daha önce paylaşmıştınız. Kendi düşünceniz neticede.
Dün de izin gününüzdü sanırım. Bakınca öyle görünüyor çünkü. Ben o zaman salı ve çarşambalar izin gununuz diye kendime not alayım da diğer günler bakalım hangi saatlerde yazıyorsunuz. Sizin 1 gun bile çalışmadığınıza emin olsam da hadi doğru kabul edelim.

Hahahahah kocası ailesiyle dertleşirken köşede tırnak yiyen kadın gelmiş millete azar çekiyor 😀
Yine insaflı davranmışlar da insan gibi yorum yapmışlar size.

Ben de geniş ailemle ilgili çoğu şeyi bilir,öğrenirim, yapacağım bir şey varsa yaparım ama bu her gün her gün olsa bir şey mi? Sizin yanınızda sürekli uzun uzun telefon görüşmeleri mi oluyor, eşinizin modu bundan ötürü düşüyor mu? Bu kadar abartılı bir durum olduğunu düşünmüyorum. O kadar ne olabilir aile içinde?
Eğer öyleyse haklı olabilirsiniz ama değilse eşinizin hangi akrabasıyla ne için ilgilendiğine karışamazsınız.
Düşünmediğiniz durum yaşanıyor tam olarak.

Ben sizi haklı buldum. Ama bunun çözümü eşinizde tane tane neyi neden istemediginizi anlatacaksiniz. Kendi konuşsa da size yansıtmayacak. Siz bunlara maruz kalmak zorunda değilsiniz. Buradaki bazı agresif yorumlara da çok takılmayın. Bence olumlu da olsa olumsuz da olsa derdini kibarca anlatanlara yanıt yazın geçin. Çeşit çeşit insan var. Çok basit bir konuda bile insanların ağız dalaşına giresi geliyor herhalde.

Hahahahah kocası ailesiyle dertleşirken köşede tırnak yiyen kadın gelmiş millete azar çekiyor 😀
Yine insaflı davranmışlar da insan gibi yorum yapmışlar size.
Ayy aşırı komikmişsin🤣🤣🤣🤣 millete azar mı çekiyormuşum? Sıraya gir de hakkın yenmesin. Yemin edebilirim evde dizi çıkmış donunla telefonu eline alıp bu yorumu yaptığına. Kimsenin insafına ihtiyacım yok senin tabirinle "insan gibi" davranılmasına da ihtiyacım yok zira insanım. Şu yorumundan da anlıyorum ki kadın kadının öyle bir düşmanı ki, umarım bir gün dertlerine çözüm aramaya çalışmazsın. Şimdi konumdan çık git, kocanın ailesinden yalvar yakar dilediğin altınlarla zengin ama mutlu olmaya devam et.

Size anlattığım şeyleri kafaya takıp ailenize yansıtıyorsanız, haklısınız ben de burda akıl almayayım. Kusursuz bir hayatım yok, zaten kimsenin olamaz da, iki ayda bir market görebildiğim bir mahrumiyetten bahsediyorum. İnsanın tek arkadaşı eşi olunca canı sıkılıyor.
Şuanda tek arkadaşım eşim.(Ailem dışında)Ne o bensiz bir yere gidiyor ne de ben onsuz.Birlikte gidiyoruz her yere.Her şeyi birlikte yapıyoruz.Eşimin bensiz nefes alamaması dışında bir sorun yok😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X