Umarım söylediğiniz gibi olur. Bu açıdan hiç düşünmemiştimdemek ki eşin de bunalıyor orda. kafasını elin dertleriyle oyalıyor. belki batıya geçince düzelir her şey. sabredin derim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım söylediğiniz gibi olur. Bu açıdan hiç düşünmemiştimdemek ki eşin de bunalıyor orda. kafasını elin dertleriyle oyalıyor. belki batıya geçince düzelir her şey. sabredin derim.
Nasil bir özel sektörmüş orası maşallah telefonla konuşunca işten çıkışı veriliyor ama buraya girip sohbet muhabbet edince sorun yok.Özel sektör çalışanıyım. İş saatlerinde herkes işini ve işinin gereğini yapmakla mükellef.
Eşiniz öğle arasını arkadaşlarıyla sosyalleşmek için kullanmayı tercih ediyordur belki. Onu da eşinize sormalısınız.
Ancak önceki yanıtlarınızda bu telefon görüşmelerini dinlenme süresinde yapmasından bahsediyor gibi gözükmüyorsunuz.
Aramaya başlamıyor, ama gelen aramaları hiç kaçırmıyor. hiçbir zaman kaliteli zaman geçiremiyor da değiliz fakat en en iyi ihtimalle 3 günde bir bunlar yaşanıyor. Veya telefon görüşmesi kısa sürse ve kaldığımız yerden devam etsek, aklı filmde olmuyor bunu da film bir örnek olduğu için söylüyorum.
Merakınızı gidereyim, izin günüm.Nasil bir özel sektörmüş orası maşallah telefonla konuşunca işten çıkışı veriliyor ama buraya girip sohbet muhabbet edince sorun yok.
Hanımefendi ben öğretmenim. Bir sürü teneffüsüm var ve öğle aram. Nöbetçi olmadığım sürece bunları dilediğim gibi kullanmakta özgürüm. İş saatleri dediğiniz şey herkesin kesintisiz olmuyor. İş saatleri içinde evet herkes işinin gereğini yapmakla sorumlu. Didiklemeye çalıştığınız şey verdiğiniz cevabın tam da içinde gizli. Eşimin patronu değilsiniz, beni tanımıyorsunuz fakat kalpazan da değiliz. İyi günler ve meslek hayatınızda başarılar dilerim. Özel sektör çalışanıyım. İş saatlerinde herkes işini ve işinin gereğini yapmakla mükellef.
Eşiniz öğle arasını arkadaşlarıyla sosyalleşmek için kullanmayı tercih ediyordur belki. Onu da eşinize sormalısınız.
Ancak önceki yanıtlarınızda bu telefon görüşmelerini dinlenme süresinde yapmasından bahsediyor gibi gözükmüyorsunuz.
Evet şimdi geriye dönüp mesajlara baksak asla mesai saatinde yazılmış mesajları göremeyiz.Merakınızı gidereyim, izin günüm.
Vallahi Amerika’da bir dönem çalışmıştım öğrencilik yıllarımda. Tuvalete girdim, Türkiye’den ailem aradı beş dakika konuşmuşumdur. Patron işten kovdu beni, tuvalete gidiyorsan tuvaletini yaparsın, işten çıkınca telefonla konuşursun demiştiNasil bir özel sektörmüş orası maşallah telefonla konuşunca işten çıkışı veriliyor ama buraya girip sohbet muhabbet edince sorun yok.
Yani ben de bomboş ilgisiz takılırken ona bir şey söylemem tabiki. Bana yansımadığı sürece. Ama üstte bunu da yanıtladım. Adam telefonla konuşuyor, ok diyorum kabul, dinlememek adına mutfağa ya da temizliğe ya da başka bir şeye geçiyorum, adam telefonu kapatıyor, yanıma geliyor, sorunu anlatmıyor ama suratı asık. Bir şey anlatıyorum kafası dalgın olduğu için duyamıyor, duysa da dinleyemiyor.Bu tarz planlarınız bölünüyorsa bunu söyleyin tabii, işinizin arasına iş sokmasın. Her telefona bakmak zorunda değil.
Ama siz oturup instagramda takılırken başka odada telefonla konuşuyorsa konuşsun, buna yapabileceğiniz bir şey yok. Gitsin içeride kaç saat dertleniyorsa dertlensin.
Benim yazdığım şey bu değil ama. Üye gündüz mesai saatlerinde de gayet aktif. Başkasına yakıştırmıyor telefonda konuşmayı ama kendisi olunca kk da takılmak çok normal.Vallahi Amerika’da bir dönem çalışmıştım öğrencilik yıllarımda. Tuvalete girdim, Türkiye’den ailem aradı beş dakika konuşmuşumdur. Patron işten kovdu beni, tuvalete gidiyorsan tuvaletini yaparsın, işten çıkınca telefonla konuşursun demişti![]()
Öğle arası, mola ve mesai dışı mesajları bulursunuz.Evet şimdi geriye dönüp mesajlara baksak asla mesai saatinde yazılmış mesajları göremeyiz.
Hee onu bilemiyorum tabi mesai saatleri içerisinde telefonla ilgilenmek hoş değil. Ben de çalışanıma pek müsade etmem acil bir durum, hastalık vs yoksa.Benim yazdığım şey bu değil ama. Üye gündüz mesai saatlerinde de gayet aktif. Başkasına yakıştırmıyor telefonda konuşmayı ama kendisi olunca kk da takılmak çok normal.
Siz izin günlerinizi yazin ben bi müsait vakitte bakayım o zaman madem öyle. Çok bi güveniyorsunuz kendinize ama ben sizi çözeli çok oldu. NeyseÖğle arası, mola ve mesai dışı mesajları bulursunuz.![]()
Kendinizce yaptığınız çıkarımlarınızı daha önce paylaşmıştınız. Kendi düşünceniz neticede.Siz izin günlerinizi yazin ben bi müsait vakitte bakayım o zaman madem öyle. Çok bi güveniyorsunuz kendinize ama ben sizi çözeli çok oldu. Neyse
Sizin tam olarak ne oldu peki? Yaşadıklarınız için üzgünümBen sizi anladim defalarca uyardim defalarca hasta oldu hastahanelik oldu. Artik bir önemi kalmadi gec oldu ama anladilar simdi karsilikli aglar hastahaneye tasinirlar. Gerci onuda beceremeyip kapima atmislardi beni ilgilendirmiyor
Kolay kolay cozemezsiniz
Agresif tansiyonu anlamayan aileler var basit moral bozuklugu gecer.
Dün de izin gününüzdü sanırım. Bakınca öyle görünüyor çünkü. Ben o zaman salı ve çarşambalar izin gununuz diye kendime not alayım da diğer günler bakalım hangi saatlerde yazıyorsunuz. Sizin 1 gun bile çalışmadığınıza emin olsam da hadi doğru kabul edelim.Kendinizce yaptığınız çıkarımlarınızı daha önce paylaşmıştınız. Kendi düşünceniz neticede.
Düşünmediğiniz durum yaşanıyor tam olarak.Ben de geniş ailemle ilgili çoğu şeyi bilir,öğrenirim, yapacağım bir şey varsa yaparım ama bu her gün her gün olsa bir şey mi? Sizin yanınızda sürekli uzun uzun telefon görüşmeleri mi oluyor, eşinizin modu bundan ötürü düşüyor mu? Bu kadar abartılı bir durum olduğunu düşünmüyorum. O kadar ne olabilir aile içinde?
Eğer öyleyse haklı olabilirsiniz ama değilse eşinizin hangi akrabasıyla ne için ilgilendiğine karışamazsınız.
Ayy aşırı komikmişsinHahahahah kocası ailesiyle dertleşirken köşede tırnak yiyen kadın gelmiş millete azar çekiyor
Yine insaflı davranmışlar da insan gibi yorum yapmışlar size.
Şuanda tek arkadaşım eşim.(Ailem dışında)Ne o bensiz bir yere gidiyor ne de ben onsuz.Birlikte gidiyoruz her yere.Her şeyi birlikte yapıyoruz.Eşimin bensiz nefes alamaması dışında bir sorun yokSize anlattığım şeyleri kafaya takıp ailenize yansıtıyorsanız, haklısınız ben de burda akıl almayayım. Kusursuz bir hayatım yok, zaten kimsenin olamaz da, iki ayda bir market görebildiğim bir mahrumiyetten bahsediyorum. İnsanın tek arkadaşı eşi olunca canı sıkılıyor.