iyor söyleyemediğimi? Bu hayatta kendime verdiğim en güzel en anlamlı hediye insanların yüzüne çat çat söylemeyi başarmak oldu. Kendi anneme bile rahatsız olduğumu, istemediğimi, uygun görmediğimi çok rahat söyleyebiliyorum. Kim olursa olsun keyfim varsa canım isterse konuşur görüşür dinlerim ya da dinlemem. Eşimin ailesiyle bile onlar görüntülü konuşurken bazen görünürüm bazen görünmem. İki kızımı da öyle yetiştiriyorum, gerekiyorsa bana hayır diyorlar, sen yanlışsın diyorlar, karışma diyorlar. Anaokulu çocukları gibi ben küstüm sen de küs, ben rahatsız oldum sen de ol yapmıyorum. Görünene göre eşiniz zorla tehditle konuşmuyor dinlemiyor, gayet ilgili konulara.
Bardak dayayacak kadar önemsemiyorum başkalarının ne konuştuğunu. Eşim beni karıştırmadığı dahil etmeye çalışmadığı sürece isterse sabaha kadar konuşur ailesiyle. Kazık kadar adam, onla konuşma, bunu dinleme, onlarla iletişimi kestirdim şimdi de bunlarla kesicem... Çocuğuma yapmıyorum bu baskıyı.
Siz nasıl nereden biliyorsunuz eşinizin tüm konuşmalarını, konuların içeriğini bile biliyorsunuz. Yanında oturup pür dikkat dinlemezseniz duymaz dahil olmazsınız konuşulanlara.