- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Bi kac yerden haber bekliyorum is icin ama sanirim daha cok bekleyecegim. Spor deseniz cok zor totomu kaldircak halde degilim yahuHemen ise girmezseniz evde oldukca depresyon cig gibi buyur. Veya spora yazilin ise girmemeye kararliysaniz
Şu aşk acısı bitirdi beni.Hoff aynı durumdayız resmen.
Ot gibiyim.
Hayat akıp gidiyor farkındayım ama öyle bi uyuştu ki beynim, bedenim.
Ruhum 90 yaşında
Beni de bıraksalar tüm gün yemek yerimŞu aşk acısı bitirdi beni.
Normalde biraz şıp sevdiyimdir ben ama bu sefer fena tongaya düştüm
Hayatimin her alanini etkiledi biraksalar tüm gün uyurum da işte.
Beni de bıraksalar tüm gün yemek yerim
Bırakıyolar ve yiyorum da durum vahim
Senin durum daha iyi bence
Bozar mı sandın acılar pembiximAh migim benim tamda sen geldin aklıma konuyu okurken bi baktim coktan buralardasin :)
Bacım sizin bu haliniz nolcek he?
Gelin bari benim yerime bebek bakın
O degilde cidden evde durmayın hep söylüyorum sana dostum. Evde durdukca iyice bunalıma girersiniz.
Cıkın dolasin yeni insanlarla tanısın. Hayatinıza yenilikler katın. Iş bulun evet sizinde bildiginiz gibi iş lazım işşş
Gonlumde ki isi bulabilsem biSilkelen ve kendine gel
Yeni bir iş yeni bir ortam iyi gelecek tir herkese
Ahahaha ayy vallahi yaBozar mı sandın acılar pembixim
Böyle konular görünce dıyınımıyrım
Keşke erkekler kulübü olsa da ordaki erkeklerin bdv konularını okuyup keyfimiz yerine gelse
Gönlündeki iş ne canım?Gonlumde ki isi bulabilsem bi
Cok az ilan var, onlardanda bi geri dönüş alamiyorum
Sonra fake hesap alıp konu açarsın lütfen beni banlamayın sizce kv mi haklı ben mi haklıyım diyeAhahaha ayy vallahi yakeşke öyle bi yer olsa burdan çok orayı okur gülerim he
Ama ben yokmuyum erkek gibi üye bile olurum ahahaha
Içlerindeki köstebek zuhahaSonra fake hesap alıp konu açarsın lütfen beni banlamayın sizce kv mi haklı ben mi haklıyım diyesonra seni banlarlar
Hazır ban demişken cımbız sesi duyar gibiyim kaçak
Ay var bi tane, igrenc okumaya dayanamiyorsun. Biri konu aciyor, 5 ciddi yorum geldiyse, 25 konu sahibine haraket.Bozar mı sandın acılar pembixim
Böyle konular görünce dıyınımıyrım
Keşke erkekler kulübü olsa da ordaki erkeklerin bdv konularını okuyup keyfimiz yerine gelse
Aa var mı :OAy var bi tane, igrenc okumaya dayanamiyorsun. Biri konu aciyor, 5 ciddi yorum geldiyse, 25 konu sahibine haraket.
2 gun takip edemedim onu, kac yildir burdayim.
Kizlar sürülüyor mu diye sordugunu dusunerekten, yok bayan uyesi de var ama coz az diyorum.Aa var mı :O
Kızlır suruyur mu?
Ahaha kahkaha attımKizlar sürülüyor mu diye sordugunu dusunerekten, yok bayan uyesi de var ama coz az diyorum.
Ahaha kahkaha attım
Kızlar soruyor mu dcektm sitenin adı
(Mune uyuyordur umarım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?