Koca bir boşluk..

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Pek bir derdim yok aslında sayılır. Zaten durup durup aynı sorunla ilgili konu açıyorum.
Bir türlü iş bulamadım biraz da bıraktım aramayı sanırım kafamı toparlayamadım, ee sevgilimle ayrıldık felan derken koca bir boşluğa düştüm.
Sanki ömür boyu evde oturup, aşk acısı çekecekmişim gibi geliyor. Gözüm hiçbi şeyi almıyor ya. İşe girmeye de korkuyorum kafam dolu yapamam edemem yanlışlarım olur işe yoğunlaşamam diyorum işten kaçıyorum.
Kendime bu senenin sonuna kadar müsaade verdim her şey için kendimi iyice toparlayıp öyle yeni bir iş bir başlangıç yapayım diyorum ama bu zaman zarfında iyice depresyon mood.
Depresyona hapsolup sanki çıkamazmışım gibi geliyor. Hayatı kaçırıp tutamayacakmışım gibi oluyorrr nedeeenn :(

Hoff aynı durumdayız resmen.:KK14:
Ot gibiyim.:işsiz:
Hayat akıp gidiyor farkındayım ama öyle bi uyuştu ki beynim, bedenim.
Ruhum 90 yaşında :KK69:
Şu aşk acısı bitirdi beni.
Normalde biraz şıp sevdiyimdir ben ama bu sefer fena tongaya düştüm:D
Hayatimin her alanini etkiledi biraksalar tüm gün uyurum da işte.

Şu aşk acısı bitirdi beni.
Normalde biraz şıp sevdiyimdir ben ama bu sefer fena tongaya düştüm:KK70:
Hayatimin her alanini etkiledi biraksalar tüm gün uyurum da işte.
Beni de bıraksalar tüm gün yemek yerim :işsiz:
Bırakıyolar ve yiyorum da durum vahim :kahve:
Senin durum daha iyi bence :KK14:

Ah migim benim tamda sen geldin aklıma konuyu okurken bi baktim coktan buralardasin :)
Bacım sizin bu haliniz nolcek he?
Gelin bari benim yerime bebek bakın :D

O degilde cidden evde durmayın hep söylüyorum sana dostum. Evde durdukca iyice bunalıma girersiniz.
Cıkın dolasin yeni insanlarla tanısın. Hayatinıza yenilikler katın. Iş bulun evet sizinde bildiginiz gibi iş lazım işşş

Beni de bıraksalar tüm gün yemek yerim :işsiz:
Bırakıyolar ve yiyorum da durum vahim :kahve:
Senin durum daha iyi bence :KK14:

Ah migim benim tamda sen geldin aklıma konuyu okurken bi baktim coktan buralardasin :)
Bacım sizin bu haliniz nolcek he?
Gelin bari benim yerime bebek bakın :KK70:

O degilde cidden evde durmayın hep söylüyorum sana dostum. Evde durdukca iyice bunalıma girersiniz.
Cıkın dolasin yeni insanlarla tanısın. Hayatinıza yenilikler katın. Iş bulun evet sizinde bildiginiz gibi iş lazım işşş
Bozar mı sandın acılar pembixim :KK53:
Böyle konular görünce dıyınımıyrım :silah:
Keşke erkekler kulübü olsa da ordaki erkeklerin bdv konularını okuyup keyfimiz yerine gelse :işsiz:

Keşke erkekler kulübü olsa da ordaki erkeklerin bdv konularını okuyup keyfimiz yerine gelse :işsiz:
Ahahaha ayy vallahi ya :D keşke öyle bi yer olsa burdan çok orayı okur gülerim he :D
Ama ben yokmuyum erkek gibi üye bile olurum ahahaha:dondurma: o_O

Ahahaha ayy vallahi ya :KK70: keşke öyle bi yer olsa burdan çok orayı okur gülerim he :KK70:
Ama ben yokmuyum erkek gibi üye bile olurum ahahaha:dondurma: o_O
Sonra fake hesap alıp konu açarsın lütfen beni banlamayın sizce kv mi haklı ben mi haklıyım diye :D sonra seni banlarlar :D
Hazır ban demişken cımbız sesi duyar gibiyim kaçak :KK53:

Sonra fake hesap alıp konu açarsın lütfen beni banlamayın sizce kv mi haklı ben mi haklıyım diye :KK70: sonra seni banlarlar :KK70:
Hazır ban demişken cımbız sesi duyar gibiyim kaçak :KK53:
Içlerindeki köstebek zuhaha :D
Kaç kac kaç :KK55:

Ay var bi tane, igrenc okumaya dayanamiyorsun. Biri konu aciyor, 5 ciddi yorum geldiyse, 25 konu sahibine haraket.
2 gun takip edemedim onu, kac yildir burdayim. :D

Ay var bi tane, igrenc okumaya dayanamiyorsun. Biri konu aciyor, 5 ciddi yorum geldiyse, 25 konu sahibine haraket.
2 gun takip edemedim onu, kac yildir burdayim. :KK70:
Aa var mı :O
Kızlır suruyur mu? :KK70:

:rolleyes:
Ahaha kahkaha attım :KK70:
Kızlar soruyor mu dcektm sitenin adı
(Mune uyuyordur umarım) :KK70:
:D he he, dur bana sana ozelden atayim, bi bak. Burada muhabbeti gecti bi kere, ben de oyle ogrendim.
Resmen BDV nin erkek versiyonu. Bunyen fazla kaldirmayacak diyorum simdiden:rolleyes:

Back
X